Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Jedna z najpiękniejszych plaż

Czysto, egzotycznie, jak wszedzie dostepny prysznic. Uwaga na pojedyncze drzewa o trujacych sokach... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 listopada 2018
583jaceks
z urządzeń przenośnych
Najładniejsza na Martynice

Moim zadaniem najładniejsza plaża na Martynice, biały piasek, palmy, błękitne ciepłe morze... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 kwietnia 2016
krzysztofgdansk
,
Gdańsk, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 678)
  
Recenzje (1 678)
Filtruj recenzje
1 678 wyniki
Oceny podróżnych
938
526
170
35
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
938
526
170
35
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 678 recenzji
Zrecenzowano: 17 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Czysto, egzotycznie, jak wszedzie dostepny prysznic. Uwaga na pojedyncze drzewa o trujacych sokach- oznaczone czerwonymi paskami na pniu. Kapiacy z lisci deszcz może powodować podrażnienie skóry lub nawet zatrucie u dzieci.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, 583jaceks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2016

Moim zadaniem najładniejsza plaża na Martynice, biały piasek, palmy, błękitne ciepłe morze. Jednakże aby się tam dostać trzeba mieć samochód :-( Urocze, wakacyjne miejsce.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
Dziękujemy, krzysztofgdansk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 marca 2016

przepiekna plaża z palmami tylko rano potem mnóstwo ludzi polecam na długie spacery
dobra i dla dorosłych i dla dzieci

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
1  Dziękujemy, joanna z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 stycznia 2016

Na pewno nie dla tych, którzy lubią ciszę i spokój. To bardzo ładna, ale popularna, mocno zatłoczona plaża. Mnóstwo barów plażowych, a więc i bardziej brudno. Osobiście o wiele bardziej lubię plaże przy Sainte-Anne.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2015
1  Dziękujemy, Maria K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 grudnia 2015

Świetne miejsce na wypoczynek. Plaża jest dość popularna, w sezonie może być tłoczno. Najlepiej dojechać na nią wynajętym samochodem.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2015
Dziękujemy, 833kamilag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji