Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastyczne miejsce! Luksus i piękno świata:)”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
Grand Bahia Principe Bavaro
Miejsce nr 62 wśród 112 hoteli w Punta Cana
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 26 sierpnia 2017

Byłam na Dominikanie w kwietniu 2017 roku. Dodam, że brałam tam ślub, a jako cudowne miejsce do zakwaterowania ((nne mnie nie interesowało:)) polecono mi hotel Grand Bahia Principe Bavaro. I to był strzał w 10!!! To wielki i przepiękny resort hotelowy tuż nad brzegiem turkusowego, ciepłego oceanu i bajecznych plaż. Poruszaliśmy się po nim kolejką, a po drodze zatrzymywaliśmy się na przystankach, niekiedy porywaliśmy się na spacery ;) Absolutnie wszystko było tam na najwyższym poziomie:
* Luksus w najlepszym wydaniu - kilka obszernych basenów z hydromasażami, basenowymi barami, piękną, latynoska muzyką. Bogata oferta spa, masaże itp.
* Zadbany obiekt - przepiękne miejsce z zapierającą dech w piersiach egzotyczną roślinnością; czyste i duże pokoje z balkonami/tarasami;
* Obsługa - na najwyższym poziomie, przemili i pomocni ludzie, prawiący komplementy, otwarci na rozmowę i udzielanie informacji; nawet powiedziałabym, że trochę zbyt nachalni, ale to kwestia różnic kulturowych;
* Wyżywienie - All inclusive w najlepszym tego słowa znaczeniu, ogromna stołówka, nawet nie miałam możliwości spróbowania tych wszystkich kosztowności, choć jadłam za trzech. Elegancja, białe obrusy, kelnerzy nalewający alkohol i napoje. Do tego bodajże 7 restauracji tematycznych Al'a carte, czyli z menu i obsługą kelnerską (my wybraliśmy się do Grill Baru na ekstra steki;p niestety zabrakło czasu na więcej);
* Rozrywka - animacje przy basenach i na plaży (taniec, aerobic itp.), duży amfiteatr na terenie obiektu oferujący codziennie rozmaite pokazy, wieczorami muzyka na żywo i taniec w lobby przy barze; przystojni, ciemnoskórzy panowie z obsługi prosili do tańca Panie :)

Polecam każdemu, to jak chwila w raju!

  • Data pobytu: kwietniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Patrycja R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service , Grand Bahia Principe BavaroOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We do not know how to thank you for this kind of comments. Posts such as yours delight us and gives us confidence to keep working hard to satisfy our customers and improve our service.

Thank you for your recent review on TripAdvisor and for highlighting the good aspects such as great food, wonderful staff, and differ activities. It is a pleasure for all of us to hear that we were able to fulfill your expectations.

We would love to host you again,

Best regards,

Victoria Balbuena
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (10 569)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

2 z 6 wśród 10 569 recenzji

Zrecenzowano 7 lipca 2017

Przebywaliśmy w tym kompleksie w części Bavaro od 23 czerwca do 5 lipca. Fantastyczne miejsce. Pokój czysty, przestronny, codziennie sprzątany, uzupełniany mini bar. Baseny dostępne w części Bavaro i Punta Cana, czyste, obszerne, bez problemu można znaleźć miejsce przy basenach i na plaży. Personel bardzo dba o wygląd i czystość. Jedzenie zarówno w głównej restauracji jak i pozostałych bardzo dobre, codziennie tematyczne dana z inne kraju dostępne, dużo owoców, ciast, wszystko na bieżąco uzupełniane. Polecamy wycieczki z fakultatywne z RICO TRAVEL, obyliśmy 3 i jesteśmy mega zadowoleni. Ogólnie super miejsce do którego warto wrócić :)

  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Szymon140
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service , Grand Bahia Principe BavaroOdpowiedź udzielona 9 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We thank you for taking the time of sharing your opinion with us which we will take in the highest consideration. It is a pleasure for all of us to hear that we could fulfill your expectations during your stay in our Grand Bahia Principe Bavaro and be assured that it is wonderful to know that you are considering coming back to our premises.

Looking forward to seeing you soon!

Best regards,

Victoria Balbuena
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 maja 2017

Byly to naprawde superowe wakacje.Powiem krotko godny polecenia ten hotel,jedzenie doskonale,plaza codziennie sprzatana bialusienki piasek,kilkanascie restauracji do wyboru peruwianska,mexico,wloska,japonska itp,drinki w opcji all inclusive(jack daniels,jamison,itp,wodki absolut, finlandia,pokoje sprzatane dwa razy dziennie,serwis z jedzeniem dostepny cala dobe(o kazdej porze I godzinie jedzenie jest dostarczane do pokoju nawet w nocy na telefon)morze I baseny z bardzo ciepla woda,JEDNYM SLOWEM MY ZA ROK WYBIERAMY SIE TAM PONOWNIE HOTEL BARDZO GODNY POLECENIA.Z POWAZANIEM WAL.

  • Data pobytu: kwietniu 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Waldemar K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service , Grand Bahia Principe BavaroOdpowiedź udzielona 3 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for bringing to our attention the comments about your stay in our Grand Bahia Principe Bavaro and for mentioning our great beach, employees, and food. It is wonderful to read that you enjoyed a perfect vacation.

Looking forward to see you soon,

Kind regards,

Victoria Balbuena
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 kwietnia 2017

Tutaj spędziliśmy wspaniałe, rajskie wakacje. Pokoje bardzo duże, dobrze wyposażone, minibar codziennie uzupełniany. W pokoju jest także ekspres do kawy i herbaty. Kompleks składa się z 6 hoteli, co jest jednoznaczne z tym, że teren obiektu jest ogromny, ale nie stanowi to żadnego problemu. Co 10 minut w kierunku plaży i z powrotem jeżdżą pojazdy typu meleks z przyczepą. Można też pospacerować po bardzo ładnym i zadbanym terenie. Jedzenie w restauracji bardzo dobre, urozmaicone w asortymencie, każdy coś dla siebie. Kolacje tematyczne, codziennie inna kuchnia świata.
Na wejściu wita przemiła pani i podaje żel antybakteryjny, następnie prowadzą do stolika, super sprawa, nie ma potrzeby biegania i szukania wolnego stolika. Brak kolejek do restauracji. Przepyszne lodu. Codziennie muzyka na żywo, super drinki, polecam "santa libre" to mój ulubiony. Mnóstwo bardzo czystych basenów, wspaniała plaża, bez kamyczków, więc bez butów ochronnych. Kolor morza jasno turkusowy, widok niezapomniany. Można tak jeszcze długo pisać, ale słowa nie oddadzą rzeczywistości. Bardzo polecam organizatora wycieczek "Travel service".Małgosia potrafi jak mało kto, stworzyć wspaniałą atmosferę i napewno przeżyjecie super przygodę.

  • Data pobytu: marcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, gienia2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service, Grand Bahia Principe BavaroOdpowiedź udzielona 16 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for sharing your experience and for mentioning our clean Resort, friendly staff, good food, and entertaining shows.

We hope to welcome you once again for more days to experience the hospitality of our people, the quality of our services and facilities.

Best regards,

Victoria Balbuena
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 lutego 2017

Nasz pokób był w Akumal. z balkonu był widok na basen i ocean,tak wiec lepszego pokoju nie moglismy sobie wyobrazic:-) Wszystko było super, oprocz wifi,ktore codziennie trzeba od nowa aktywowac,a po tygodniu wogole nie chce działac. Atmosfera b.miła, pracownicy zyczliwi. Co do jedzenia,to kazdy znajdzie cos dla siebie. Jadac tam trzeba znac j.angielski troche choc lub hiszpanski

Wskazówka dotycząca pokojów: akumal najlepszy hotel
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: styczniu 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, kasia P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service , Grand Bahia Principe BavaroOdpowiedź udzielona 11 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

It is fantastic to know that everything was excellent and that we fulfilled your expectations!

We look forward to you returning in the near future!

Kind regards,

Adriana Peguero
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Punta Cana)
w odległości 35.9 km
Alsol Del Mar
Alsol Del Mar
Nr 44 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 977
w odległości 34.3 km
AlSol Tiara Cap Cana
AlSol Tiara Cap Cana
Nr 22 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 1 937
w odległości 13.8 km
Grand Bahia Principe Turquesa
Grand Bahia Principe Turquesa
Nr 63 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 2 243
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 14.3 km
Grand Bahia Principe Punta Cana
Grand Bahia Principe Punta Cana
Nr 64 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 7 040
w odległości 33.9 km
Alsol Luxury Village
Alsol Luxury Village
Nr 85 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 3 421
w odległości 14.7 km
Luxury Bahia Principe Esmeralda Don Pablo Collection
Luxury Bahia Principe Esmeralda ...
Nr 32 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 7 110
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Grand Bahia Principe Bavaro? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Grand Bahia Principe Bavaro — dodatkowe informacje

Adres: Arena Gorda - Macao Seccion Baigua | Arena Gorda - Macao, Seccion Baigua, Punta Cana, Dominikana
Numer telefonu:
Lokalizacja: Karaiby > Dominikana > La Altagracia Province > Punta Cana
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Kasyno i gry hazardowe Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr34 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Punta Cana
Nr38 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Punta Cana
Nr53 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Punta Cana
Nr55 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Punta Cana
Nr56 wśród hoteli spa w miejscowości Punta Cana
Nr58 wśród hoteli na plaży w miejscowości Punta Cana
Zakres cen: 467 zł–1 417 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Grand Bahia Principe Bavaro 4*
Liczba pokoi: 744
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, Agoda i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Grand Bahia Principe Bavaro. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Gran Bahia Punta Cana
Grand Bahia Principe Punta Cana
Bahia Principe Dominican Republic
Gran Bahia Principe Bavaro Resort
Punta Cana Bahia Principe
Gran Bahia Principe Bavaro Punta Cana
Principe Punta Cana
Bahia Punta Cana
Bahia Resort Principe
Gran Bahia Principe Dominican Republic

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem