Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (10 988)
Filtruj recenzje
10 988 wyniki
Oceny podróżnych
6 956
2 049
1 024
541
418
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
6 956
2 049
1 024
541
418
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 10 988 recenzji
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Bardzo udane wakacje, świetny hotel, przepiękne plaże, pyszne jedzenie ;) szczególnie polecamy restauracje indyjska oraz hiszpańska. Personel bardzo uprzejmy i pomocny. Pokoje przestronne, czyste codziennie sprzątane. Barek w pokoju uzupełniany na bieżąco. Po obiekcie mozna poruszać sie ciuchcia co stanowi dodatkowa atrakcje ;)

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Benia7237
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: YasindiJimenez, Guest Relations Manager, Grand Palladium Punta Cana Resort & SpaOdpowiedź udzielona 21 lipca 2019

Drogi Benia7237,

Dziękujemy za poinformowanie nas, że Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa jest „idealnym” miejscem na pobyt. Cieszymy się, że Twoje wakacje spełniły Twoje oczekiwania.

Korzystamy z tej wspaniałej okazji, aby ponownie zaprosić Państwa do odkrywania tropikalnych kolorów Karaibów w wyjątkowym luksusowym otoczeniu, zrelaksować się na plaży i być rozpieszczanym przez naszych specjalistów od wellness.

Z niecierpliwością czekamy na Państwa wkrótce.

Czule,
Yasindi Jiménez
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 marca 2019

Pobyt w Sylwestra 2017-2018. Wszystko na najwyższym poziomie. Najpiękniejsza plaża w Punta Cana. Obsługa staje na głowie, żeby goście byli zadowoleni. Sylwester na Karaibach jest wydarzeniem na miarę , które się pamięta.

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Janusz Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GelsonZC, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Punta Cana Resort & SpaOdpowiedź udzielona 30 marca 2019

Drogi Januszu Ś,

Dziękuję bardzo za niesamowitą recenzję! To sprawia, że naprawdę cieszymy się, że cieszyłeś się czasem spędzonym z nami i udało nam się osiągnąć Twoją satysfakcję. Komentarze, takie jak twoje, motywują nas do tego, by każdego dnia starać się jak najlepiej poprawić wszystkie aspekty i zapewnić naszym gościom doskonałą obsługę.

Biorąc pod uwagę fakt, że naszym językiem ojczystym jest hiszpański, mamy nadzieję, że zostanie zrozumiany poprawnie.

Czekamy na następną wizytę.

Z pozdrowieniami!
Gelson Zorrilla
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Hotel bardzo fajny, znakomicie spędziłam swój wyjazd. Jedzenie było świetne ale zaczęło się robić trochę monotonne po jakimś czasie. Obsługa bardzo miła, nawet jeśli nie potrafisz tak dobrze hiszpańskiego to po angielsku da się pogadać. Pokoje czyste, ale nie są przystosowane do wakacji z dziećmi ponieważ łazienka była oddzielona szybami, a o barek trzeba się upominać. Trzeba również uważać aby nie brać zbyt wartościowych rzeczy ze sobą ponieważ jest możliwość kradzieży, nawet z sejfu. My niestety nie wiedzieliśmy o tym wcześniej i zostaliśmy okradzeni z dosyć drogich rzeczy. Zamek w drzwiach nie był zepsuty wiec prawdopodobnie to obsługa. Oczywiście od razu to zgłosiliśmy na recepcję, jednak do teraz nie dostaliśmy emaila zwrotnego. Psuje to dosyć reputacje hotelu. Nie polecam również wyjerzdzac z Tui. Dostaliśmy pokój który był bardzo zawilgocony oraz śmierdzący. Poprosiliśmy rezydentke o zmianę pokoju jednak recepcja uważała ze nie ma innego. Gdy poszliśmy z rezydentką innego biura którą tam poznaliśmy w sumie przypadkowo, powiedzieli ze mamy przyjść później tylko przygotują. Gdy wróciliśmy pokój nagle się znalazł i to dużo lepszy. Myślę że to po prostu chodziło o Tui. Ogólnie polecam, tylko nie wyjedpzdzac z Tui i nie zabierać wartościowych rzeczy!

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie jeździć z Tui (polecam TravelSun)
Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 8Flamy8
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SachencaN, Guest Relations Manager, Grand Palladium Punta Cana Resort & SpaOdpowiedź udzielona 23 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

On Behalf of the Management of Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa we want to extend our sincere apologies for the different inconveniences experienced.

Regarding your observations related with the loss, we kindly ask you to email us with further details about this incidence.

We are sorry to hear that your visit to Palladium was not as pleasant as expected.

We hope to have the opportunity to welcome you back and revert the negative experience you had on your recent stay.

With kind regards,

Sachenca Núñez
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel. Obsługa bardzo profesjonalna. Dania na najwyższym poziomie, ilość nie do zasmakowania wszystkich. Pokoje duże i przestronne, jedyny minus to mały parking dla gości. Polecam na weekend lub na urlop.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, dlugasek1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GelsonZC, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Punta Cana Resort & SpaOdpowiedź udzielona 19 marca 2019

Doceniony Dlugasek1,

Po pierwsze, chciałbym podziękować za podzielenie się wrażeniami z naszego Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa z tysiącami podróżnych w serwisie TripAdvisor. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że Państwa pobyt u nas był bardzo pozytywny i będziemy kontynuować ciężką pracę, aby każdy pobyt naszych gości był niezapomniany.

Będziemy czekać na Twój wkrótce powrót do tego domu w Punta Cana.

Uprzejme pozdrowienia,
Gelson Zorrilla
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Grand Palladium odwiedziliśmy cała rodzina na przełomie roku. Podczas 10-cio dniowego pobytu nie znalazłem żadnych minusów. Pokoje były czyste, wygodne i codziennie sprzątane, a minibar codziennie uzupełniany. Załoga hotelu zawsze uśmiechnięta i przyjazna. Jedzenie było wszędzie pyszne. Pisze wszędzie ponieważ na terenie kompleksu znajdują się trzy restauracje z bufetem oraz 8 restauracji serwujących dania z karty. Polecam zaliczenie wszystkich. Plaża jest również wyśmienita czysta, z jasnym piaskiem oraz kilkoma barami i snack barem. Byliśmy na turnusie sylwestrowy. Hotel zorganizował nowy rok dwa razy co było bardzo miłym gestem. Pierwszy był wg czasu europejskiego z lampka szampana, a drugi lokalny z wyśmienita kolacją, a następnie duża impreza na zewnątrz z extra występem hotelowych animatorów. Jak wrócę na Dominikanę to tylko do tego hotelu.

Termin pobytu: styczeń 2019
Dziękujemy, ArtUle
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GelsonZC, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Punta Cana Resort & SpaOdpowiedź udzielona 10 marca 2019

Drogi Gościu,

Dziękuję bardzo za wspaniałą recenzję! Uszczęśliwia nas, że cieszymy się czasem z nami i udało nam się osiągnąć satysfakcję. Komentarze takie jak Twoje motywują nas do tego, aby każdego dnia robić wszystko, co w naszej mocy, aby poprawić wszystkie aspekty i zapewnić doskonałą obsługę naszym gościom.

Czekamy na twoją kolejną wizytę.

Pozdrawiamy!
Gelson Zorrilla
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji