Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super Wakacje”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 11 dodatkowych witryn!
Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa
Miejsce nr 41 wśród 112 hoteli w Punta Cana
EkoLiderzyPoziom platynowy
Zrecenzowano 31 marca 2017

Pobyt październik 2016
Hotel-super
-duży powierzchniowo
-wiele atrakcji
-wiele restauracji a'la carte (nie skorzystaliśmy z żadnej- zbyt duże kolejki-trzeba było rezerwować wczesniej)
-plaża blisko
-sprzątanie codziennie + uzupełnianie darmowego barku
-wi-fii wszędzieeee (śmialiśmy się że brakuje tylko pod wodą), bez problemu na plaży korzystaliśmy z internetu
-miła obsługa
-duży wybór jedzenia
-sport bar czynny 24h ::))

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokój na parterze- cichy z widokiem na basenik dla kaczek :)
  • Data pobytu: październiku 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, annal0l
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SFlorianF, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Punta Cana Resort & SpaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Annal0l,

Thank you for your preference in selecting The Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino as well as by having shared your impressions on this trip. Your comments are of the greatest assistance to us in our effort to achieve the constant improvement in the level of our services.

Regarding your perception about restaurants, we gladly inform you this service is intended to be “first come – first served”. Notwithstanding, many guests opt to wait until the restaurants are open to register their names on a waiting list then, later on, to come back at the time they want to dinner. Therefore, we hope you please accept our most sincere apologies by the incidents you have faced since our goal is not only to achieve the satisfaction of our dear guests but surpassing all your expectations.

We also would like to emphasize that during the evening we offer a wide variety of restaurants, both buffets as well as a la carte, in order to offer our guests several excellent alternatives at all times.

We hope to be your home for the next visit to Punta Cana and offer you a better experience.

Best Regards,

S. Florian.
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (7 746)
Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

10 z 14 wśród 7 746 recenzji

Zrecenzowano 13 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe dwa tygodnie w przepięknym i cudownym miejscu !!! Ogromny teren tak naprawdę trzech hoteli w których można było podziwiać przepiękną roślinność . Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie , kilka restauracji do dyspozycji oraz liczne bary z bardzo dobrym alkoholem ;) . Bardzo przestronny pokój z codziennie uzupełnionym minibarkiem , jacuzzi oraz co było dla nas ważne bardzo dobrym wifi . Dosłownie parę kroków od pokoju była cudowna plaża !!! W całym resorcie było kilka basenów w tym jeden basen dla dzieci ze statkiem gdzie były zjeżdżalnie . Cały czas coś się działo ;) pogoda w grudniu wspaniała ( przez cały pobyt kilka razy 5 minutowy deszczyk a reszta to słoneczko ) . Całą rodziną już tęsknimy za Grand Palladium ale z całą pewnością tam wrócimy . Polecam !!

Data pobytu: grudniu 2016, podróż z rodziną
Dziękujemy, PiotrJ83
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sachenca N, Guest Relations Manager, Grand Palladium Punta Cana Resort & SpaOdpowiedź udzielona 14 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear PiotrJ83,

Thank you very much for taking some of your valuable time to review your stay at Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa. We really appreciate any kind of feedback. In fact, we are so proud that our gastronomy offer, accommodation and excellent services provided by our staff have surpassed all your expectations.

We appreciate you have shared your wonderful experience with future travelers regarding our destination.

We hope to have the opportunity to serve you again in a not very distant future.

Kind regards,

Sachenca N.
Hospitality Coordinator.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 marca 2017

Hotel bardzo zielony z miła obsługa i piękna plaża . Dużo basenów i mimo iż zakwaterowanie jest w jednym z czterech obiektów można korzystać z atrakcji całego hotelu. Z wyłączeniem oczywiście strefy VIP . Przyjazny dla rodzin z dziećmi.

Wskazówka dotycząca pokojów: Blisko płazy i recepcji
  • Data pobytu: marcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Obsługa
Dziękujemy, Martyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sachenca N, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Punta Cana Resort & SpaOdpowiedź udzielona 11 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Martyna K,

Thank you very much for sharing your kind feedback on TripAdvisor with travelers around the world. It pleased us greatly to host you during the unique experience you lived in our premises and we are glad that you appreciated our attentive staff and beautiful grounds.

At our Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa we have every desire to address your needs, our main goal is to take you through a paradise where you can check for yourself the friendliness and hospitality of our land. Our Resort invites you to discover the tropical colors of the Caribbean in an exceptional luxurious setting, relax on the beach and let yourself be pampered by our specialists of wellness.

We look forward to welcoming you very soon for another perfect gateway with us!

Sachenca N
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Za namowa siostry, która była na Dominikanie już kilka razy, skusiliśmy się i wybraliśmy Punta Canaria. Było super, fantastyczni ludzie, pokoje niestety porażka, ale cały resort w trakcie remontu więc wybaczam. Jedzenie urozmaicone, ogólnie Ok :)

Data pobytu: lipcu 2016, podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Sylwia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Banesa Mª B, Gerente, Grand Palladium Punta Cana Resort & SpaOdpowiedź udzielona 17 lutego 2017

Drogi Sylwia S,

Dziękuję bardzo za poświęcony czas i za komentarze.

Z poważaniem,

Maria Sorolla
Asystent Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Najpiękniejsza podróż poślubna, lepiej wymarzyć sobie nie mogliśmy. Hotel jak dla nas bez zarzutów, animatorzy co dzień wymyślali różne zajęcia dla gości. Nie nudziliśmy się. Pokój dostaliśmy dla nich standardowy, a dla nas sam luksus. Coś wspaniałego.

Data pobytu: listopadzie 2016, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Patrycja M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Banesa Mª B, Gerente, Grand Palladium Punta Cana Resort & SpaOdpowiedź udzielona 2 lutego 2017

Drogi Patrycja M,

Dziękuję bardzo za poświęcony czas i za komentarze.

Z poważaniem,

Maria Sorolla
Asystent Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Punta Cana)
w odległości 25.5 km
Alsol Del Mar
Alsol Del Mar
Nr 44 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 975
w odległości 21.7 km
AlSol Tiara Cap Cana
AlSol Tiara Cap Cana
Nr 23 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 1 873
w odległości 0.1 km
Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino
Grand Palladium Palace Resort Sp...
Nr 17 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 6 833
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0.7 km
Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa
Grand Palladium Bavaro Suites Re...
Nr 52 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 9 951
w odległości 4.0 km
Hotel Riu Palace Bavaro
Hotel Riu Palace Bavaro
Nr 56 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 3 482
w odległości 21.4 km
Alsol Luxury Village
Alsol Luxury Village
Nr 85 z 112 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 3 404
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa — dodatkowe informacje

Adres: Avda. Francia s/n | Playas de Bavaro Higuey, Punta Cana 23000, Dominikana
Numer telefonu:
Lokalizacja: Karaiby > Dominikana > La Altagracia Province > Punta Cana
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Kasyno i gry hazardowe Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr35 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Punta Cana
Nr37 wśród hoteli na plaży w miejscowości Punta Cana
Nr37 wśród hoteli spa w miejscowości Punta Cana
Nr38 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Punta Cana
Nr39 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Punta Cana
Nr40 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Punta Cana
Zakres cen: 765 zł–1 862 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4,5-gwiazdkowy — Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa 4.5*
Liczba pokoi: 535
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com, 5viajes2012 S.L. i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Grand Palladium Punta Cana Hotel Punta Cana
Grand Palladium Punta Cana Resort And Spa
Grand Palladium Punta Cana Resort Spa

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem