Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (8 851)
Filtruj recenzje
8 851 wyniki
Oceny podróżnych
6 138
1 497
612
348
256
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
6 138
1 497
612
348
256
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 8 851 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

To jest najlepszy hotel w jakim kiedykolwiek byłam, super ludzie, szczególnie animatorka chocolate>iGrace,i barman Willie i klimat :D Super drinki, jedzenie, basen i pokoj także, polecam gorąco wszystkim

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, KlaudiaS1451
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GelsonZC, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Palace Resort Spa & CasinoOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Droga KlaudiaS1451,

Nie ma dla nas nic lepszego niż być w stanie przekroczyć Twoje oczekiwania i sprawić, że poczujesz się jak w domu. Dziękujemy za opisanie niesamowitej obsługi i charyzmy naszego zespołu rozrywkowego.

Jesteśmy do Twojej dyspozycji i szczerze oczekujemy, że wrócisz.

Wszystkiego najlepszego z Punta Cana!
Gelson Zorrilla
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Rewelacyjny serwis. Pobyt poza biurem podróży. Pomocna i miła obsługa. Super pokój. Bardzo czysto. Czyste baseny. Pięknie utrzymane tereny zewnętrzne. Elastyczność przy rezerwacji i zmianach pokoi. Jeździliśmy po Dominikanie gdy powróciliśmy do tego samego hotelu potraktowano nas jak stałych gości i dostaliśmy nawet ten sam pokój ze zniżką. Poleca.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, pawelpawlak77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SachencaN, Guest Relations Manager, Grand Palladium Palace Resort Spa & CasinoOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Drogi Pawelpawlak77,

Dziękujemy bardzo za wybranie naszego Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino jako idealnego miejsca na rozkosz swoich wymarzonych wakacji.

To bardzo satysfakcjonujące wiedzieć, że udało nam się przekroczyć Twoje oczekiwania, zapewniając wysokiej jakości usługi, które zdecydowanie pozostawiają ślady w umysłach naszych gości.

Przekażemy Twoje piękne słowa naszemu całemu zespołowi wyłącznie w celu kontynuowania ciężkiej pracy w tej linii.

Czekamy na następną wizytę.

Z poważaniem!

Sachenca Núñez
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Świetna atmosfera, fantastyczna obsługa oraz bardzo dobre jedzenie. Nasz dwutygodniowy pobyt był bardzo udany. Polecamy ten hotel. Mysle, ze w przyszłości wrócimy aby znów delektować się urokami Dominikany:

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, jmmm7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: YasindiJimenez, Guest Relations Manager, Grand Palladium Palace Resort Spa & CasinoOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Droga Joanna M,

W imieniu całego zespołu Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino chciałbym wyrazić naszą wdzięczność za wybranie nas na wakacje i opublikowanie recenzji w TripAdvisor, największej na świecie społeczności turystycznej.

Z wielką przyjemnością wiemy, że mogliśmy dać wam tydzień odpoczynku i zabawy, to jest dokładnie nasz cel, aby każdy z naszych gości wrócił do domu z pragnieniem powtórzenia tego doświadczenia.

Nie trzeba dodawać, że z niepokojem oczekujemy następnej wizyty. Twój „dom z dala od domu” czeka na Ciebie.

Z poważaniem,

Yasindi Jiménez
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Bardzo dobra lokalizacja, piękne widoki, blisko do oceanu. Poziom obsługi na wysokim poziomie i all inclusive na oryginalnych markach. Kompleks bardzo rozległy ale na miejscu krążą busiki które rozwożą gosci w wybrane miejsca. Mozna korzystać ze wszystkich restauracji kompleksu a jest ich kilka: japońska, chińska, Meksykańska, indyjska, argentyńska i steakhouse. A i jeszcze włoska ale nie była najlepsza. Ogólnie bardzo polecamy!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Trebor_Robson
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GelsonZC, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Palace Resort Spa & CasinoOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Trebor_Robson,

Thank you very much for sharing a great review of our Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, it pleased us greatly that it has been a memorable one. We are so glad that you have felt accommodated by the excellent performance done by our team.

We hope to have the opportunity to offer you our services again in the future.

Receive warm greetings from Paradise!

Gelson Zorrilla
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Lokalizacja hotelu bardzo dobra, duży obiekt. Możliwość korzystania z każdego hotelu. Obsługa hotelu przyjazna, pomocna. Animatorzy bawią się ze wszystkimi są bardzo rozrywkowi, organizują dużo zabaw. Jedzenie w restauracji było bardzo dobre, różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, jagooo02
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: YasindiJimenez, Guest Relations Manager, Grand Palladium Palace Resort Spa & CasinoOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Drogi Jagooo02,

Dziękujemy bardzo za wybranie naszego Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino jako idealnego miejsca na rozkosz swoich wymarzonych wakacji.

To bardzo satysfakcjonujące wiedzieć, że udało nam się przekroczyć Twoje oczekiwania, zapewniając wysokiej jakości usługi, które zdecydowanie pozostawiają ślady w umysłach naszych gości.

Przekażemy Twoje piękne słowa naszemu całemu zespołowi wyłącznie w celu kontynuowania ciężkiej pracy w tej linii.

Czekamy na następną wizytę.

Z poważaniem!
Yasindi Jiménez
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji