Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (8 861)
Filtruj recenzje
8 861 wyniki
Oceny podróżnych
6 148
1 497
612
348
256
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
6 148
1 497
612
348
256
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 8 861 recenzji
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Bardzo dobra lokalizacja, piękne widoki, blisko do oceanu. Poziom obsługi na wysokim poziomie i all inclusive na oryginalnych markach. Kompleks bardzo rozległy ale na miejscu krążą busiki które rozwożą gosci w wybrane miejsca. Mozna korzystać ze wszystkich restauracji kompleksu a jest ich kilka: japońska, chińska, Meksykańska, indyjska, argentyńska i steakhouse. A i jeszcze włoska ale nie była najlepsza. Ogólnie bardzo polecamy!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Trebor_Robson
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GelsonZC, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Palace Resort Spa & CasinoOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Trebor_Robson,

Thank you very much for sharing a great review of our Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, it pleased us greatly that it has been a memorable one. We are so glad that you have felt accommodated by the excellent performance done by our team.

We hope to have the opportunity to offer you our services again in the future.

Receive warm greetings from Paradise!

Gelson Zorrilla
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Lokalizacja hotelu bardzo dobra, duży obiekt. Możliwość korzystania z każdego hotelu. Obsługa hotelu przyjazna, pomocna. Animatorzy bawią się ze wszystkimi są bardzo rozrywkowi, organizują dużo zabaw. Jedzenie w restauracji było bardzo dobre, różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, jagooo02
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: YasindiJimenez, Guest Relations Manager, Grand Palladium Palace Resort Spa & CasinoOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Drogi Jagooo02,

Dziękujemy bardzo za wybranie naszego Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino jako idealnego miejsca na rozkosz swoich wymarzonych wakacji.

To bardzo satysfakcjonujące wiedzieć, że udało nam się przekroczyć Twoje oczekiwania, zapewniając wysokiej jakości usługi, które zdecydowanie pozostawiają ślady w umysłach naszych gości.

Przekażemy Twoje piękne słowa naszemu całemu zespołowi wyłącznie w celu kontynuowania ciężkiej pracy w tej linii.

Czekamy na następną wizytę.

Z poważaniem!
Yasindi Jiménez
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 maja 2019

Polecam wybór tego hotelu, czysto, cały obiekt bardzo zadbany.
Pokoje bardzo ładne.
Nie podobało nam się jednak podejście obsługi, szczególnie w restauracji przy basenie. Na prośbę o kawę/ łyżeczkę bądź cokolwiek co nie było dla nas bezpreśdnio dostępne, czas oczekiwania za każdym razem to min 10/15 min. I tak przez 11 dni.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, 13weronikam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GelsonZC, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Palace Resort Spa & CasinoOdpowiedź udzielona 23 maja 2019

Drogi 13weronikam,

Przede wszystkim chciałbym podziękować za podzielenie się wrażeniami z naszego Grand Palladium Palace Resort & Spa z tysiącami podróżnych w serwisie TripAdvisor. Cieszymy się bardzo, że Państwa pobyt u nas był bardzo pozytywny i będziemy nadal ciężko pracować, aby każdy pobyt naszych gości był niezapomniany.

Biorąc pod uwagę fakt, że naszym językiem ojczystym jest hiszpański, mamy nadzieję, że zrozumiemy się poprawnie.

Twój dom z dala od domu czeka na Ciebie przy następnym pobycie w Punta Cana.

Specjalne i serdeczne pozdrowienia!
Gelson Zorrilla
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Przyjechałam do Grand Palladium z rodzinką już po raz drugi, tym razem Grand palladium Palace i jest super! Pyszne jedzenie, miła obsługa, ciekawe animacje i najlepsi animatorzy (w szczególności Greymen).

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kalina M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SachencaN, Guest Relations Manager, Grand Palladium Palace Resort Spa & CasinoOdpowiedź udzielona 9 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kalina M,

Thank you for taking the time to share feedback and recomendation of your recent stay. We hope to have the privilege of welcoming you back to Grand Palaldium Palace Resor & Spa soon.

Best regards,

Sachenca Núñz
Hospitality Service Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko było świetne. Gorąco polecamy!!!jedzenie świetne i bardzo urozmaicone, obsługa bardzo pomocna pokoje Godnie z opisem czyste i przestronne.
Mnóstwo atrakcji wodnych na plaży. Pogoda rewelacyjna

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Mateusz8111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SachencaN, Guest Relations Manager, Grand Palladium Palace Resort Spa & CasinoOdpowiedź udzielona 22 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mateusz8111,

Thank you very much by selecting our Grand Palladium Palace Resort & Spa as your preferred destination for your Holidays and by the time you have dedicated to sharing your so kind feedback through TripAdvisor with future travelers around the world.

We are more than pleased to witness through your exposition that you have experienced an amazing vacation time.

We hope to have the opportunity to serve you again in a not very distant future.

Kind regards,

Sachenca Núñez
Hospitality Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji