Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (10 745)
Filtruj recenzje
10 745 wyniki
Oceny podróżnych
4 307
3 052
1 649
932
805
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 307
3 052
1 649
932
805
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 10 745 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

pobyt tygodniowy- dorosły z dzieckiem 10 lat
Na prawdę nie ma się do czego przyczepić. Cała infrastruktura po remoncie, czysto, bez pleśni, wilgoci itp, co w takim klimacie jest bardzo na +. Otrzymaliśmy suitę 2- pokojową. Sprzątanie bez zastrzeżeń, obsługa w barach i restauracjach bez zastrzeżeń. Plaża codziennie sprzątana z glonów, więc nie gniją na brzegu. Ocean ciepły, pogoda super, no i te widoki.... Bardzo dużo leżaków, więc nie ma problemów na plaż i przy basenach. Ceny w butikach hotelowych wysokie, niższe na plaży w lewo od hotelu. Można kupić pamiątki, rum itp:-) Nie wiem skąd takie negatywne oceny poprzednie. Nam bardzo się podobało i jest to miejsce, do którego mogłabym wrócić. Co do napiwków... ja zawsze daję w hotelach obsłudze, uważam, że warto wspomagać miejscową ludność, uśmiech na ich twarzy bezcenny, chociaż uczciwie dodam, że uśmiechali się bez przerwy, to bardzo mili ludzie. Dla dzieci aquapark, wszystkie zjeżdżalnie czynne. Byliśmy tylko raz, syn wolał ocean.

Wskazówka dotycząca pokoi: pokój na parterze w budynku 40 (nr 4004) suita 2 pokojowa
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, marche4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sirenis P, Assistant Manager, Grand Sirenis Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Drogi Marszu4,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji o naszym ośrodku Grand Sirenis Punta Cana Casino & Aquagames.

Naszym głównym celem jest zagwarantowanie 100% zadowolenia każdego z naszych gości, ponieważ jako firma skoncentrowana na obsłudze klienta, na tym opieramy nasze zobowiązanie. Dziękujemy za podkreślenie, że podobała Ci się obsługa klienta, plaża, restauracje tematyczne i park wodny.

Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie w naszych obiektach, aby świadczyć usługi, na które zasługujesz.

Serdecznie

Denia Cedano
Asystent dyrektora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Pobyt w tym miejscu będę wspominała już na zawsze. Cały ośrodek jest rozległy i bardzo ładny. Przytulne pokoje, pyszne jedzenie, piękna plaża i duże baseny. Z każdej strony uśmiechnięci ludzie witający Cię i chętni do rozmowy czy pomocy. Szczególnie zapamiętam jednego z animatorów-Jokera- świetnie prowadził zajęcia i był bardzo miły. Cały zespół animatorów to ogromny plus tego hotelu. Animation Super! Wieczorne show były bardzo profesjonalne i cieszyły oczy każdego dnia.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kamila19035
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sirenis P, Manager, Grand Sirenis Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Drogi Kamila19035,

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego hotelu Grand Sirenis Punta Cana Casino & Aquagames.

Nic bardziej satysfakcjonującego niż wiedza, że udało nam się spełnić wszystkie Twoje oczekiwania, ponieważ jest to nasz główny cel. Otrzymuj nasze podziękowania również za rekomendacje, które przekazujesz naszej sieci hotelowej, pozostawiając nam swoją recenzję z tak wyraźnymi podziękowaniami. Bardzo się cieszymy, że naprawdę lubię wygodne i odnowione pokoje, doskonałe jedzenie, plażę i basen. Gratulujemy naszemu zespołowi Super Animation, a zwłaszcza Jokerowi za jego wzmiankę.

Będziemy nadal ciężko pracować, aby każdy pobyt naszych gości / gości był chwilą do zapamiętania.

Serdecznie
Erika Zenic
Asystent Kierownika

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w tym hotelu na 14 dni i był to czas jak w raju! Cudowna plaża, duże baseny i bardzo różnorodne jedzenie sprawiły że nie chcieliśmy go opuszczać. Codzienne animacje umilały czas zarówno najmłodszym, jak i dorosłym. Każdy mógł tam znaleźć coś dla siebie. Wieczorne show były dopracowane i codziennie chętnie na nie chodziliśmy. Pobyt tam umilił nam również Joker - jeden z animatorów. Był on zawsze uśmiechnięty i braliśmy udział we wszystkich jego animacjach. Gorąco polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, o_oliwia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sirenis P, Manager, Grand Sirenis Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Drogi o_oliwia,

Czas spędzony na dzieleniu się opiniami na temat naszego Grand Sirenis Punta Cana Casino & Aquagames jest bardzo ceniony.

Niezwykle satysfakcjonujące jest potwierdzenie pozytywnymi słowami, że udało nam się zaspokoić wszystkie Twoje potrzeby i przekroczyć wszelkie oczekiwania. Głównie dlatego, że naszym głównym celem jest osiągnięcie 100% satysfakcji. Dziękujemy za pozytywne opinie na temat personelu. Z przyjemnością przekażemy gratulacje naszemu pracownikowi Jockerowi. Bardzo dziękuję za pozytywne opinie na temat plaży, doskonałego jedzenia i naszego zespołu rozrywkowego.

Nie możemy się doczekać, aby otrzymać cię jeszcze raz!

Serdecznie
Erika Zenic
Asystent dyrektora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel po prostu bajeczny. Cała infrastruktura całkowicie odnowiona, wszystko jest eleganckie i czyste. Niesamowicie smaczne jedzenie z każdego zakątku świata (kuchnia meksykańska, włoska, amerykańska, japońska), to wszystko jest w ramach all inclusive więc na prawdę warto skorzystać. Restauracja główna jest bardzo nowoczesna i duża, ładne stoliki i miła obsługa. Codziennie w hotelu są animacje i inne atrakcje jak np. świeże kokosy i trzcina cukrowa do spróbowania. Piękna piaszczysta plaża z białym piaskiem. Ocean ciepły, lazurowy (czasami napływa dużo wodorostów). Dla snurkujących nie polecam bo w wodzie nie ma żadnych stworzeń. Hotel położony na odludziu (do innego hotelu jest około 2-3 km), więc sklepy w hotelu są bardzo drogie np. 5 euro za magnes! Mimo tego bardzo polecam ten hotel. W żadnym innym nigdy nie spróbowałam tak różnorodnej i dobrze doprawionej kuchni. Pogoda w drugiej połowie czerwca rewelacyjna! Bardzo dużo słońca i przyjemny wiatr, który chłodzi podczas opalania. W hotelu nie można się nudzić, można iść na wieczorną kolację tematyczną, do kasyna, na animację, na przepysznego drinka (robią bardzo smaczne i nie żałują alkoholu - polecam coco loco). Fantastyczne wakacje !

Wskazówka dotycząca pokoi: widok na morze w budynku 1400
Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KikiGru
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sirenis P, Assistant Manager, Grand Sirenis Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Dear KikiGru,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę pobytu w Grand Sirenis Punta Cana Casino & Aquagames.

Jako firma nastawiona na obsługę klienta i spełniającą wszystkie Twoje potrzeby, z przyjemnością wiemy, że przekroczyliśmy Twoje oczekiwania dzięki naszej doskonałej ofercie gastronomicznej, przyjemnym koktajlom, nieskazitelnemu sprzątaniu i wspaniałemu personelowi.

W odniesieniu do glonów weź pod uwagę fakt, że zjawisko naturalne wpływa na wszystkie wybrzeża Karaibów, ale aby je zwalczać, wdrożyliśmy plan czyszczenia, który zbiera duże ilości sargassum kilka razy dziennie i jest stosowany jako nawóz, który daje życie nowym roślinom .

Zapraszamy ponownie do powrotu, aby przeżyć doświadczenie Grand Sirenis!

A greeting from the Heart,

Denia Cedano
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Resort jest rozlegly i oferuje baseny + dostęp do plaży. W lipcu należy jednak zapomnieć o rajskich widokach na plażę i ocean jak to serwują ulotki biur podróży i Internet. W czasie naszego pobytu ocean jest przede wszystkim wzburzony, a kolor wody nie ma nic wspólnego z widokami na pieknych zdjęciach. Plaże i woda pełne są nie sprzątanych wodorostów. Pokoje w porządku, czyste i nasz akurat po remoncie. Klima + wentylator dają radę. Pokoje zlokalizowane w osobnych kilkunastu budynkach. Otoczenie budynków czyste, przystrzyżone trawniki. Ogólnie bardzo czysto i przyjemnie. Na terenie resortu dostepny jest Aquapark. Część zjeżdżalni wyłączona z użytku. Atrakcja zdecydowanie wymaga już remontu. Baseny - czyste, ciepła woda. Leżaki - i na plaży i przy basenach zawsze coś się znajdzie wolnego. Restauracje - bodajże 8 i kilka barów z napojami, w tym alkohole - lokalne. Jedzenie - niestety nie moja bajka. Nie lubię all inclusive, ale innej opcji nie było. Obiekt zdecydowanie na peryferiach bez dostępu do atrakcji na zewnątrz. W grę wchodzą wycieczki, ale dla 5 osobowej rodziny to średnio 350 dolarów w górę. Chyba dużo za dużo.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Tomasz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sirenis P, Asystent menadżera, Grand Sirenis Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019

Drogi Tomasz P,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wyrażenie swojego komentarza i opinii na temat naszego ośrodka Grand Sirenis Punta Cana Casino & Aquagames.

Twoja pozytywna i negatywna opinia daje nam możliwość robienia dobrych rzeczy i wprowadzania pozytywnych zmian, które prowadzą nas do doskonałości. Doceniamy, że znalazłeś przyjemny czas na basenie, zadbanym terenie i naszej restauracji.

Zwrócimy uwagę na sugestię dotyczącą parku wodnego dla kierownika projektu. Wiemy, że wodorosty mogą być denerwujące, dlatego przeprowadzamy codzienne czyszczenie i używamy ich jako nawozu, aby pomóc naszej planecie być bardziej ekologiczną.

Mamy nadzieję, że pomimo tych niedogodności, możesz dać nam możliwość przywitania Cię z powrotem.

Z poważaniem,

Denia Cedano
Asystent menadżera

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji