Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Punta Cana
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (10 752)
Filtruj recenzje
10 752 wyniki
Oceny podróżnych
4 310
3 054
1 650
932
806
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 310
3 054
1 650
932
806
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 10 752 recenzji
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w tym hotelu na 14 dni i był to czas jak w raju! Cudowna plaża, duże baseny i bardzo różnorodne jedzenie sprawiły że nie chcieliśmy go opuszczać. Codzienne animacje umilały czas zarówno najmłodszym, jak i dorosłym. Każdy mógł tam znaleźć coś dla siebie. Wieczorne show były dopracowane i codziennie chętnie na nie chodziliśmy. Pobyt tam umilił nam również Joker - jeden z animatorów. Był on zawsze uśmiechnięty i braliśmy udział we wszystkich jego animacjach. Gorąco polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, o_oliwia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sirenis P, Manager, Grand Sirenis Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Drogi o_oliwia,

Czas spędzony na dzieleniu się opiniami na temat naszego Grand Sirenis Punta Cana Casino & Aquagames jest bardzo ceniony.

Niezwykle satysfakcjonujące jest potwierdzenie pozytywnymi słowami, że udało nam się zaspokoić wszystkie Twoje potrzeby i przekroczyć wszelkie oczekiwania. Głównie dlatego, że naszym głównym celem jest osiągnięcie 100% satysfakcji. Dziękujemy za pozytywne opinie na temat personelu. Z przyjemnością przekażemy gratulacje naszemu pracownikowi Jockerowi. Bardzo dziękuję za pozytywne opinie na temat plaży, doskonałego jedzenia i naszego zespołu rozrywkowego.

Nie możemy się doczekać, aby otrzymać cię jeszcze raz!

Serdecznie
Erika Zenic
Asystent dyrektora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel po prostu bajeczny. Cała infrastruktura całkowicie odnowiona, wszystko jest eleganckie i czyste. Niesamowicie smaczne jedzenie z każdego zakątku świata (kuchnia meksykańska, włoska, amerykańska, japońska), to wszystko jest w ramach all inclusive więc na prawdę warto skorzystać. Restauracja główna jest bardzo nowoczesna i duża, ładne stoliki i miła obsługa. Codziennie w hotelu są animacje i inne atrakcje jak np. świeże kokosy i trzcina cukrowa do spróbowania. Piękna piaszczysta plaża z białym piaskiem. Ocean ciepły, lazurowy (czasami napływa dużo wodorostów). Dla snurkujących nie polecam bo w wodzie nie ma żadnych stworzeń. Hotel położony na odludziu (do innego hotelu jest około 2-3 km), więc sklepy w hotelu są bardzo drogie np. 5 euro za magnes! Mimo tego bardzo polecam ten hotel. W żadnym innym nigdy nie spróbowałam tak różnorodnej i dobrze doprawionej kuchni. Pogoda w drugiej połowie czerwca rewelacyjna! Bardzo dużo słońca i przyjemny wiatr, który chłodzi podczas opalania. W hotelu nie można się nudzić, można iść na wieczorną kolację tematyczną, do kasyna, na animację, na przepysznego drinka (robią bardzo smaczne i nie żałują alkoholu - polecam coco loco). Fantastyczne wakacje !

Wskazówka dotycząca pokoi: widok na morze w budynku 1400
Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KikiGru
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sirenis P, Assistant Manager, Grand Sirenis Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Dear KikiGru,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę pobytu w Grand Sirenis Punta Cana Casino & Aquagames.

Jako firma nastawiona na obsługę klienta i spełniającą wszystkie Twoje potrzeby, z przyjemnością wiemy, że przekroczyliśmy Twoje oczekiwania dzięki naszej doskonałej ofercie gastronomicznej, przyjemnym koktajlom, nieskazitelnemu sprzątaniu i wspaniałemu personelowi.

W odniesieniu do glonów weź pod uwagę fakt, że zjawisko naturalne wpływa na wszystkie wybrzeża Karaibów, ale aby je zwalczać, wdrożyliśmy plan czyszczenia, który zbiera duże ilości sargassum kilka razy dziennie i jest stosowany jako nawóz, który daje życie nowym roślinom .

Zapraszamy ponownie do powrotu, aby przeżyć doświadczenie Grand Sirenis!

A greeting from the Heart,

Denia Cedano
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Resort jest rozlegly i oferuje baseny + dostęp do plaży. W lipcu należy jednak zapomnieć o rajskich widokach na plażę i ocean jak to serwują ulotki biur podróży i Internet. W czasie naszego pobytu ocean jest przede wszystkim wzburzony, a kolor wody nie ma nic wspólnego z widokami na pieknych zdjęciach. Plaże i woda pełne są nie sprzątanych wodorostów. Pokoje w porządku, czyste i nasz akurat po remoncie. Klima + wentylator dają radę. Pokoje zlokalizowane w osobnych kilkunastu budynkach. Otoczenie budynków czyste, przystrzyżone trawniki. Ogólnie bardzo czysto i przyjemnie. Na terenie resortu dostepny jest Aquapark. Część zjeżdżalni wyłączona z użytku. Atrakcja zdecydowanie wymaga już remontu. Baseny - czyste, ciepła woda. Leżaki - i na plaży i przy basenach zawsze coś się znajdzie wolnego. Restauracje - bodajże 8 i kilka barów z napojami, w tym alkohole - lokalne. Jedzenie - niestety nie moja bajka. Nie lubię all inclusive, ale innej opcji nie było. Obiekt zdecydowanie na peryferiach bez dostępu do atrakcji na zewnątrz. W grę wchodzą wycieczki, ale dla 5 osobowej rodziny to średnio 350 dolarów w górę. Chyba dużo za dużo.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Tomasz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sirenis P, Asystent menadżera, Grand Sirenis Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019

Drogi Tomasz P,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wyrażenie swojego komentarza i opinii na temat naszego ośrodka Grand Sirenis Punta Cana Casino & Aquagames.

Twoja pozytywna i negatywna opinia daje nam możliwość robienia dobrych rzeczy i wprowadzania pozytywnych zmian, które prowadzą nas do doskonałości. Doceniamy, że znalazłeś przyjemny czas na basenie, zadbanym terenie i naszej restauracji.

Zwrócimy uwagę na sugestię dotyczącą parku wodnego dla kierownika projektu. Wiemy, że wodorosty mogą być denerwujące, dlatego przeprowadzamy codzienne czyszczenie i używamy ich jako nawozu, aby pomóc naszej planecie być bardziej ekologiczną.

Mamy nadzieję, że pomimo tych niedogodności, możesz dać nam możliwość przywitania Cię z powrotem.

Z poważaniem,

Denia Cedano
Asystent menadżera

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 maja 2019

Byliśmy na początku maja 2019 na tylko 8 dni (2+2). Czuliśmy się jak w raju. Ośrodek jest bardzo duży i jest to jego wielką zaletą. Budynki, zieleń, dekoracje, wszystko wokół jest bardzo ładne i zadbane. Obsługa jest przemiła, profesjonalna i radosna. Pracowników jest bardzo wielu. Szczególne podziękowania dla Concierge Ana Tisse. 8 barów, 8 restauracji, z których można korzystać do woli. Można codziennie zjeść uroczystą kolację w innej restauracji z homarem włącznie. W bufecie ogromny wybór dań, może 300, może więcej, nie byliśmy w stanie spróbować wszystkiego. Ponadto 2 amfiteatry i codziennie różnorodne imprezy, nie tylko w amfiteatrach, ale również na plaży, głównym holu i basenach. Do tego kasyno, dyskoteka. Plaża bardzo duża, piękna, codziennie sprzątana, tak samo zresztą jak cały teren w całym ośrodku.
Pokoje w bardzo ładnych domkach, zadbane, klima i wiatrak sufitowy w każdym pokoju dawały przyjemny wiaterek.
Zdecydowanie polecamy ten resort. My bardzo tęsknimy, chlelibyśmy tam wrócić.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, RadoslawKw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sirenis P, Assistant Manager, Grand Sirenis Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 21 maja 2019

Drogi RodoslawKw,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na zapoznanie się z ośrodkiem Grand Sirenis Punta Cana Casino i Aquagames.

Nic nie daje nam większego priorytetu niż zagwarantowanie 100% satysfakcji każdego z naszych gości, jako firmy skupionej na obsłudze klienta w oparciu o nasze zaangażowanie w to. Dziękujemy za uznanie naszych najsilniejszych punktów, takich jak restauracje, piękne plaże, odnowione pokoje i doskonała obsługa klienta. Ana Jiselle otrzyma twoje gratulacje.

Nie możemy się doczekać, aby ponownie Cię powitać.

Serdecznie,
Denia Cedano
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Ogromny pięciogwiazdkowy kompleks hotelowy z dostępem do oceanu z parkiem wodnym z niezliczoną ilością basenów. Hotel przeszedł kapitalny remont co jest na pewno dużym plusem . Na gościa hotelowego czekają niezliczone ilości restauracji, barów, na plaży codziennie pali się girl i raz w tygodniu ognisko na którym pieczone są jagniaki. Pokoje duże z łazienkami wyposażonymi w jacuzzi ,sprzątane są codziennie . Obsługa hotelowa jest na bardzo wysokim poziomie. Chciałbym złożyć serdeczne podziękowania dla barmanów Louisa, Polako oraz Mariannie. Jeden mały problem to że nie którym barmanom pomylił się sens dawania napiwków myślą że gość musi dać mu napiwek i wtedy on zrobi drinka a nie on zrobi drinka i za swoją pracę dostanie napiwek .
Serdecznie polecam ten hotel.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, krzysztoff37
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sirenis P, Assistant Manager, Grand Sirenis Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Drogi Krzustoff37,

Dziękujemy bardzo za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią o naszym ośrodku Grand Sirenis Punta Cana Casino i Aquagames.

Cieszymy się, że cieszyłeś się z pełnego doświadczenia w naszym hotelu. Pracujemy bardzo ciężko, aby zagwarantować maksymalne zadowolenie wszystkich naszych gości i z przyjemnością potwierdzamy Państwa komentarzami. Dziękujemy za pozytywne wspomnienia o pięknym remoncie, dużych pokojach i niesamowitym personelu. Zwłaszcza Louis, Polish and Navy. Każdy z nich otrzyma gratulacje.

Mamy nadzieję, że podczas przyszłej wizyty będziemy mieli możliwość zaoferowania wakacji równych lub lepszych niż to.

Serdecznie,
Denia Cedano
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji