Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (13 042)
Filtruj recenzje
13 042 wyniki
Oceny podróżnych
5 756
4 236
1 756
712
582
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
5 756
4 236
1 756
712
582
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 13 042 recenzji
Zrecenzowano: 22 czerwca 2019

Właśnie wróciliśmy z 2 tygodniowego pobytu w Catalonia Bavaro.Obiekt znajduje się blisko lotniska. Pokoje czyste ale bardzo ciemne za mało światła w pokojach. Plaza bardzo ładna sprzątają codziennie z glonów,jedzenie też ok myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. W hotelu są 4 restauracje tematyczne według mnie japońska najlepsza. Zastrzeżenia mam tylko co do obsługi w barach: pool bar, beach bar, lobby bar. Jeśli słyszą że nie Nie mówisz po hiszpańsku ignorują,obsługują z grymasem na twarzy,są nie uprzejmi,zauwazylo to również kilka innych osób np z US,GB. Obsługa w restauracjach bez zastrzeżeń.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Kasiulkauk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lutego 2019

Dopiero wróciliśmy.
Teren hotelu przepiękny! Można spotkać wiele gatunków zwierząt, ptaków, wszędzie słychać ich odgłosy, jak w ogrodzie zoologicznym! Przyjemne dla ucha.
Plaża cudowna! Palmy wchodzące do samej wody! Rano w oceanie trochę glonów, ale moment były zebrane przez obsługę. Parę minut po godzinie 7:00, z samej plaży można obserwować przepiękny wschód słońca!
Jeżeli chodzi o pokój, to bez fajerwerków, ale na przyzwoitym poziomie, czysty. Na balkonie hamak i suszarka do odzieży.
Panie sprzątające uczciwe, wszystko zostawialiśmy na wierzchu (komórki, biżuterię, tablet), nic nam nie zginęło.
Jeżeli chodzi o animacje, to według mnie te, które przedstawiali pracownicy hotelu były beznadziejne, a momentami żenujące. Np. jedno przedstawienie polegało na tym, że jeden z animatorów bił liściem palmowym pozostałych animatorów. I to podobno miało być śmieszne. Zdecydowanie lepsze były te z udziałem "artystów" zaproszonych spoza hotelu Catalonia,
W mojej ocenie, również jedzenie było słabe, mały wybór, a muszę podkreślić, że nie jestem wybredna. Takie samo zdanie miało więcej osób, z którymi poruszałam ten temat podczas pobytu.
Jest kilka restauracji tematycznych: japońska, włoska, yuca.
Jeżeli chodzi o wycieczki fakultatywne, to z pełnym przekonaniem polecam legalnie działające, polskie biuro podróży na Dominikanie rico-travel. My skorzystaliśmy. Mają szeroką ofertę, a ceny o połowę niższe niż TUI.
Na sam koniec pogoda-przez 8 dni ( od 8 do 16 lutego) w ciągu dnia padało jeden raz przez 15 minut. Temperatura, około 30 stopni. Troszkę komarów.
Czy wróciłabym drugi raz? TAK, TAK i jeszcze raz TAK!

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marzena1975
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lutego 2018

Kolejny pobyt w tym hotelu.
Pokój ładny ,czysty, sprzątany codziennie. jedna awaria elektrycznego zamka do drzwi ( naprawa trwała około 3 godziny).
Jedzenie dobre choć monotonne . Restauracje ala karte - średnie zależy na jaka obsługę się trafi.
Na śniadaniu i kolacji bardzo dużo osób w restauracjach - nieraz były kolejki alby dostać się do środka.
Basen dobry.
Bar przy basenie bardzo dobry.
Bar Pure przy plaży - bardzo sympatyczna obsługa ( pozdrowienia dla Alvina, Jeniffer i Francisci).
W tym roku słabe występy w porównaniu do 2016 roku.
Plaża ładna ale mnóstwo glonów w wodzie i na piasku mimo sprzątania przez obsługę.
Ogólnie bardzo sympatyczny pobyt.

Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, andrzej1972
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cataloniabav, Director General, Catalonia Punta Cana Golf & Casino ResortOdpowiedź udzielona 28 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Your enthusiasm is contagious, and we are so happy to know that you appreciated some of the aspects of your stay. Be assured that your presence at our resort has left a warm impression on our staff, and they are motivated by your excellent comments.

We definitely will be waiting for you in the future, it will be our pleasure to welcome and pamper you once again.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lutego 2018

lokalizacja ok ładna plaza dużo palm na plaży co dodaje uroku . lecz bardzo dużo wodorostów w wodzie jak i na plaży .jedzenie nam osobiście nie smakowało ciagle było takie same jak na 5 gwiazdkowy hotel to pokoje, wyżywienie w mojej ocenie nie zasługuje na więcej niż 3 gwiazdki . Naciaganie gości na lepszy standard pokoi za dopłatą jest nie na miejscu .

Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Alpharooms
1  Dziękujemy, piotr_limerick
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cataloniabav, Director General, Catalonia Punta Cana Golf & Casino ResortOdpowiedź udzielona 5 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Let us apologize for not exceeding your expectations in some aspects of your stay with us. Here at Catalonia Hotels & Resorts, we highly value our guests, and we deeply care for their safety and wellbeing, for this reason, we are always on the complete disposition to listen to their needs and opinions prior, during and after their visit.

Please be assured that your comments and suggestions will be taken into consideration and that we will do our utmost to improve wherever we can. We definitely hope you will decide to visit us again in the future, it will be our pleasure to welcome and pamper you once again!

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 grudnia 2017

Hotel w miarę OK.
Restauracja i bar 10/10
Zabawy i występy 10/10
Pokój 5/10
Sprzątaczki dokładne i uprzejme 10/10
Jedzenie przeróżne i robione na miejscu 10/10
Barmani 10/10
Hotel tuż nad plaża 10/10
Golf, Łucznictwo, Tenis, Sala gimnastyczna i Basen 10/10

Termin pobytu: listopad 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, konkra74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cataloniabav, Director General, Catalonia Punta Cana Golf & Casino ResortOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to share your comments online and for choosing us as the destination for your vacations. It is so nice to hear that you enjoyed your vacation and we are grateful you took the time to specify the highlights of your trip

We definitely hope you will decide to visit us again in the future, it will be our pleasure to welcome and pamper you once again!

Best Regards
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji