Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (15 225)
Filtruj recenzje
15 225 wyniki
Oceny podróżnych
9 831
3 092
1 194
597
511
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
9 831
3 092
1 194
597
511
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 15 225 recenzji
Zrecenzowano: 21 lipca 2017

Świetny hotel ale trzeba być zorientowanym. Po pierwsze nie przyjmujemy pokoju w sąsiedztwie głównej alei. Już o 6.00 dostawcy do restauracji nad plażą terkoczą zdezelowanymi samochodami. Do warkotu dołącza tłum wesołego , nawołującego sie personelu wędrującego na stanowiska pracy. Bez problemu dokonałem zamiany na super miejsce. 5 metrów do plaży, niemal pod stanowiskiem ratownika, obok barek z napojami i najlepsze mohito w hotelu. Super fale, ciepłe morze, bezpiecznie. Kuchnia ok. choć szału nie ma. Piękne okolice lobby, dużo zieleni, muzyka Lukasa Termena sączy się z krzewów. Basen niestety nie zachęcał do kąpieli zbyt mętną wodą. Hotel godny polecenia na Dominikanie. Minusem podróży jest lotnisko, panujący tam upał, olbrzymie kolejki podróżnych. Powrót należy potraktować jak karę boską za zbyt udany wypoczynek.

Wskazówka dotycząca pokoi: Zdecydowanie pokój w budynku blisko plaży.
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, tomaszewskiatom
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paradisus P, Director General, Paradisus Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 24 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear tomaszewskiatom,

Receive warm greetings from Paradisus Punta Cana,

First of all we would like to thank you for sharing your comment with us, to know that we actually exceeded your expectations fills us of joy and happiness since it’s our mission to make of your vacations a memorable experience, we feel gratified with your kind words and positive feedback regarding your stay at Paradisus Punta Cana.

Please do not hesitate to contact us for your next visit, we will more than happy to assist you once again.

Best Regards,

Christelle Luchini
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lutego 2017

Ogromny hotel przy plaży. Luksusowy, Otwarte 24h bary, po całym terenie hotelu jeździ ciuchcia aby dowozić gości. 2 piętrowe bungalowy w każdym kilka apartamentów z częścią wypoczynkowa, minibarem, expresem do kawy. Świetne spa. W All Inclusive zawarte papierosy w barach. Piękna zadbana plaża. Świetne animacje wieczorne.

Termin pobytu: marzec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, bussines_fly
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paradisus P, Gerente, Paradisus Punta Cana ResortOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2017

Drogi Gościu,

Otrzymaj najcieplejsze powitanie od Paradisus Punta Cana; Nie masz pojęcia jak szczęśliwy twój komentarz czyni nas. Dziękuję bardzo za ciepłe słowa.

Na pewno poczekamy na Twój powrót i dokonać następnego pobytu niezapomniane doświadczenie.

Z poważaniem,

Christelle Luchini
Kierownik hotelu Paradisus Punta Cana

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Świetne wakacje miła obsługa i dobre drinki, przepyszne jedzenie i piękne morze, każda chwila w barze swim up jest niezapomniana . Hotel znajduje się się w urokliwym miejscu. Z pewnością mogę polecić ten hotel i na pewno były to niezapomniane wakacje.

Termin pobytu: grudzień 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Tomasz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Znakomita atmosfera, wspaniała obsługa,niezapomniane wakacje. Super spędzony czas w barze swim@up.bar. Dzięki za doskonale drinki. Obsługa na najwyższym poziomie. Bladimir Heroda Marcelo Sanchez Junior Rosario Jensy Rio

Termin pobytu: grudzień 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Joanna N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Serwis najwyższych lotów, mili i pomocni ludzie. Polecam szczególnie bar przy basenie (swim@up.bar). VLADIMIR HERODA MARCELO SANCHEZ JUNIOR ROSARIO. Dziękuję za wspaniałe drinki i znakomitą atmosferę.

Termin pobytu: grudzień 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Piotr N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji