Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Barcelo Bavaro Beach - Adults Only
Wyświetl ceny
Lubisz oszczędzać? Sprawdzamy aż 200 witryn, szukając najniższych cen
Pobliskie hotele
Pokaż hotel
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Pokaż hotel
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Pokaż hotel
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Pokaż hotel
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Pokaż hotel
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Pokaż hotel
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Pokaż hotel
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Pokaż hotel
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Pokaż hotel
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Recenzje (8 990)
Filtruj recenzje
8 990 wyniki
Oceny podróżnych
5 619
2 247
731
249
144
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
5 619
2 247
731
249
144
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 8 990 recenzji
Zrecenzowano 5 września 2017

Polecam każdemu kto chce mieć przecudowne wakacje. Do niczego nie można było się przyczepić, czujesz się dopieszczony z każdej strony. Miejsce, jedzenie, dbanie o personel, rozrywki wszystko na wieeeelki plus. Na pewno chce tam wrócić :)

  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Barcelo Hotels & Resorts
Dziękujemy, jakubs628
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Director Sandy P, General Manager, Barcelo Bavaro Beach - Adults OnlyOdpowiedź udzielona 27 października 2017

Drogi Gościu,

Dziękuję bardzo za podzielenie się tym wspaniałym przeglądu ostatniego pobytu w Barceló Bavaro Beach. Cieszymy się, że cieszyliście Państwa pobyt i na pewno zgadzamy się, że nasz oddany personel odgrywa kluczową rolę w ogólnym doświadczeniu naszych gości. Cały zespół pracuje bardzo ciężko, aby zapewnić wysoką jakość obsługi i ciepłe, niezapomniane wrażenia.

W Barceló dowiadujemy się, że posiłki są ważnym aspektem ogólnych wrażeń wakacyjnych w naszych hotelach, dlatego nasi szefowie kuchni przygotowują się do każdej z różnorodnych przysmaków, aby zaspokoić wszystkie wymagania dietetyczne i zadbać o najbardziej wymagające podniebienia, dlatego bardzo cieszymy się, że możemy was zadowolić.

Dziękuję za bardzo miłe komplementy dla naszego zespołu, codziennie robią ciężką pracę, aby upewnić się, że nasi goście czują się dobrze na co dzień i na pewno są atutem naszego hotelu. Z całą pewnością przekażemy Wasze komentarze do wszystkich i jesteśmy pewni, że będą zadowoleni, że ich wysiłki zostały docenione.

Dziękujemy za bardzo miłe słowa o naszym zespole animacyjnym, ponieważ pracują niestrudzenie każdego dnia, aby bawić naszych gości podczas ich pobytu pośród nas, a my przekażemy im swoje pochwały komentarze i jesteśmy pewni, że chętnie pozna ich wysiłki zostały docenione.


Jeszcze raz dziękujemy za wybranie naszego hotelu na wakacje i bardzo cieszymy się z możliwości ponownego zaoferowania Państwu w przyszłości.

Z poważaniem,

Sandy Pfeil
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Super wakacje, pyszne jedzenie, obsługa bardzo miła, dużo zajęć dodatkowych (Zuma ma plaży, piłka siatkowa, Aqua aerobik, lekcje merengue i dużo innych) animatorzy bardzo opiekuńczy i miła atmosfera przez cały pobyt. Mieliśmy drobne problemy przy zakwaterowaniu, dostaliśmy gorszy pokój niż powinniśmy, ale po krótkim wyjaśnieniu wszystko było tak jak należy.
Special thanks to Damaris Vasquez animacion

Data pobytu: sierpień 2017, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Urszula K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Director Sandy P, General Manager, Barcelo Bavaro Beach - Adults OnlyOdpowiedź udzielona 1 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First and foremost we would like to thank you for the praising review you shared following your recent visit to our Barceló Bavaro Beach Adults Only hotel and are delighted to read that we were able to match your expectations.

We are truly happy to know that we have managed to exceed your expectations in regards to hospitality and service delivered and will not fail to pass your comments to those team members whom you have personally mentioned. 

Again we thank you for this very kind review of our hotel and we look forward to serving you again in the future.

Best regards
Sandy Pfeil
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Mieliśmy przyjemność spędzić tu swoją podróż poślubna. Na wejściu w pokoju czekała na nas mila niespodzianka. Obsługa hotelowa bardzo pomocna. Na każdym kroku służyli pomocą. Jedzenie smaczne, możemy polecić francuską knajpkę. Przepyszna przystawka z awokado i łososiem. Miód w gębie. :) drinki i alkohole w cenie prócz restauracji a la carte, gdzie nie obowiązywało. Pokoje czyste, może te centralnie z widokiem na ocean nie najwcześniejsze, ale widok rekompensowal wszystko. Wyjazd bardzo udany, rozrywek w hotelu nie brakowało. Można powiedzieć że ciągle coś się działo i brakowało czasu, żeby poznać wszystko . Super. Bardzo polecamy .Uważam że dużym pozytywem jest To, że hotel tylko dla dorosłych. Jest istna bajka, cisza i spokój. Rewelacja :))))

Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, magdalenaz627
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Director Sandy P, General Manager, Barcelo Bavaro Beach - Adults OnlyOdpowiedź udzielona 28 lipca 2017

Szanowny Gość,

Po pierwsze chcielibyśmy podziękować za piękną recenzję, którą udostępniliście po ostatniej wizycie w naszym hotelu Barceló Bavaro Beach Adults Only i cieszymy się, że byliśmy w stanie sprostać oczekiwaniom wakacyjnym. Doceniamy także Twoje życzliwe słowa dla naszego personelu, ich życzliwość i pomocność, niewątpliwie jednym z głównych atutów naszego hotelu, z pewnością pogratulujemy im wszystkich w Twoim imieniu za wkład w dobrobyt, pozostając wśród nas.

W Barceló dowiadujemy się, że posiłki są ważnym aspektem ogólnych wrażeń wakacyjnych w naszych hotelach, dlatego nasi szefowie kuchni przygotowują się do każdej z różnorodnych przysmaków, aby zaspokoić wszystkie wymagania dietetyczne i zadbać o najbardziej wymagające podniebienia, Dlatego bardzo cieszymy się, że możemy was zadowolić.

Dziękuję jeszcze raz za ten serdeczny przegląd Twojego pobytu z nami, czekamy na następną wizytę.

Z poważaniem
Sandy Pfeil

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 października 2016

Wybraliśmy to miejsce na podróż poślubną- i to był strzał w 10. Czuliśmy się jak w raju. Widoki boskie, szeroka plaża z drobniutkim jasnym piaskiem, lazurowa woda, pogoda idealna , przemiła obsługa(zawsze uśmiechnięci i naprawdę się starali), pyszne jedzenie.
All incl oznacza naprawdę WSZYSTKO w cenie- wszelkie drinki, alkohole (bez rozróżnienia na lokalne , importowane), prócz głównej restauracji, można było korzystać z tych ala carte, usytuowanych przede wszystkim w części palace deluxe, trzeba było się tylko wcześniej umówić na konkretną godzinę (polecamy zwłaszcza meksykańską i hiszpańską).
Atrakcji w hotelu dużo- naprawdę nie da się nudzić. Wypożyczalnia sprzętów wodnych (kajaki, rowery wodne, katamarany), siatkówka plażowa, codziennie aerobik/tańce/inne zajęcia na plaży i basenie. Do dyspozycji siłownia. REWELACYJNE animacje w teatrze codziennie wieczorem (codziennie inne show), bilard, ping pong, i dużo innych :)
Pokoje przestronne,codziennie sprzątane, uzupełniany mini bar, duża część z widokiem na ocean,
kolejny plus za to, że nasza część hotelu tylko dla dorosłych- można było naprawdę wypocząć.

  • Data pobytu: październik 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Maria S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Director Sandy P, Manager, Barcelo Bavaro Beach - Adults OnlyOdpowiedź udzielona 25 października 2016

Droga Mario,

dziękuję bardzo za cudowny uwag i doświadczeń masz współdzielonych z podróżnych z całego świata.

Jest to wielka przyjemność słyszeć, że Twój urlop był bardziej niż przyjemny i można znaleźć wszystkie swoje rozrywki szukali, a nawet więcej.
Republika Dominikańska es prawdziwy raj dla miłośników sportów wodnych i na relaksujący wypoczynek z działalnością i wiele więcej. Chcielibyśmy podziękować także za wspomnieć naszą ofertę kulinarną w ten szczególny sposób. Naszym głównym celem jest zapewnienie naszym gościom doskonałe usługi, aby stworzyć długotrwałe wspomnienia.

Chętnie witamy ponownie w naszych obiektach i dostarczyć kolejne wakacje swojego życia.

Z poważaniem
Sandy Pfeil
Główny menadżer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2015 z urządzeń przenośnych

Hotel na 5+. Idealny ale najlepiej dla par. Piekna plaża. Ciepłe morze. Super widoki już z pokoju hotelowego. Animacje. Wieczorne przedstawienia. Alkohol . Fitness club! Wszystko poprostu bajka. Jeden z lepszych hoteli w jakich byłam. Jeśli chcecie mieć wymarzone i niezapomniane wakacje to napewno Dominikana i napewno ten hotel!

Data pobytu: marzec 2015, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Katarzyna O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Director Sandy P, Gerente, Barcelo Bavaro Beach - Adults OnlyOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2015

Szanowna Pani Katarzyna,

bardzo dziękuję za komentarze dotyczące swojej niedawnej pobytu u nas w hotelu Barcelo Bavaro Beach.

Cieszymy się, aby przeczytać, że można spędzić wakacje w bajki naszego małego raju i że wszystko było jak twój chciał go mieć.

Naszym głównym celem jest tworzenie niezapomnianych wrażeń i zapewnić, że Goście czują się jak w domu.

To byłoby dla nas wielką przyjemność powitać Państwa szybko i być do usług ponownie.

Z poważaniem

piaszczysta Pfeil
Główny menadżer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji