Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Luxury Bahia Principe Ambar Blue
Pobliskie hotele
474 USD
247 USD
Bookit.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Occidental Caribe(Punta Cana)(Świetna cena!)
203 USD
138 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Uwaga, okazja! 21% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 21% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (175 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Zoetry Agua Punta Cana(Punta Cana)(Świetna cena!)
517 USD
403 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 12% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 12% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (458 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Dreams Punta Cana Resort & Spa(Punta Cana)(Świetna cena!)
293 USD
252 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
293 USD
188 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
190 USD
Agoda.com
Zobacz ofertę
  • Śniadanie w cenie
  • Basen
240 USD
186 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Four Points by Sheraton Puntacana Village(Punta Cana)(Świetna cena!)
170 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Dreams Palm Beach Punta Cana(Punta Cana)(Świetna cena!)
253 USD
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
1 178 USD
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Recenzje (10 963)
Filtruj recenzje
10 963 wyniki
Oceny podróżnych
6 354
2 724
1 171
432
282
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
6 354
2 724
1 171
432
282
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 10 963 recenzji
Członek witryny TripAdvisor
11
Zrecenzowano 1 sierpnia 2017

Hotel jest jednym z kilku hoteli w resorcie, jako goscie Ambar Blue mielismy dostep do wszystkich pozostalych hoteli. Przede wszystkim, obiekt jest bardzo duzy, przez co nie ma poczucia izolacji i bycia zamknietym przez 2 tygodnie w "zlotej" klatce. Bardzo ladna plaza z duza iloscia lezakow i parasoli, ktora w porownaniu z innymi plazami, ktore ogladalismy spacerujac, zdecydowanie wyroznia sie na plus. Przestronne lobby utrzymane w karaibskim klimacie ze spora iloscia wiatrakow. Bardzo ladnie utrzymana zielen i generalnie czystość na wysokim poziomie. Calkiem dobrze dzialajace WiFi. Ze wzgledu na rozmiar kompleksu, glownymi alejami mozna poruszac sie meleksami, co jest bardzo wygodne i pozwala w krotkim czasie przemieszczac sie miedzy hotelami. Pokoje czyste, choc mocno widac po nich uplywajacy czas. Niestety, nie robilismy zdjec wszystkich usterek w pokoju, gdyz chcielismy sie cieszyc wypoczynkiem ale dziura w scianie pod prysznicem, obluzowane i zardzewiale elementy chromowane wyposazenia lazienki jak np. lusterko, uchwyt na papier itp. sprawiaja, ze raczej nie jest to 5* standard. Ponadto, obite rogi luster, niedzialajaca suszarka, obluzowane gniazdka i ich mala ilosc (raptem 2 w najmniej dogodnych miejscach w pokoju i jedno w lazince), kamien na armaturach i smrod z kratki w kabinie (ukrywany spora iloscia chloru uzywanego przez sprzataczki). Obluzowana i pieknieta (!) szklana tafla drzwi prysznicowych, przez co balismy sie tego nawet dotykac. Lodowka w pokoju napelniana regularnie (glownie za sprawa codziennych napiwkow dla pokojowki). Jedna ze slabszych stron hotelu jest monotonna kuchnia, ktora przez 2 tygodnie moze sie szybko znudzic, a charakterystyczny zapach obrobki miesa i owocow morza (brak wentylacji) niemal wygania z restauracji. Kolejnym minusem byla dla nas kwestia drinkow i alkoholu jakiego do nich uzywano (chyba najgorsza i najtansza brendy i rum lane do niesamowicie slodkich drinkow). Jeszcze w zadnym hotelu nie spotaklismy sie z tak slaba jakoscia alkoholi. Jesli chodzi o restauracje na wolnym powietrzu, to glownym problemem byly wszechobecne muchy, na ktore NIKT nie zwracal uwagi. Nie bylo zadnych lamp na insekty czy chociazby kloszy na jedzenie aby muchy na nim nie siadaly. Mimo wszystko, te wady nie stanowilyby dla nas az tak wielkiego problemu, bawilismy sie bardzo dobrze. Natomiast, najwiekszym problemem tego resortu sa kradzieże pod koniec pobytu o których czytaliśmy na forach i ktore niestety maja tam miejsce.

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Członek witryny TripAdvisor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We do not know how to thank you for this kind of comments. It is a pleasure for all of us to hear that we were able to fulfill your expectations in your visit in our Resort.

We would like to cater you once again in any of our Bahia Principe Hotels & Resorts in Dominican Republic, Mexico, Jamaica or Spain, and continue demonstrating you our commitment to excellence.

Regards from Punta Cana!

Adriana Peguero
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

To była nasza pierwsza ale mam nadzieje nie ostatnia wizyta w tym hotelu i na Dominikanie.
Hotel zasługuje na swoje 5 star. My wybraliśmy cześć Luxury Bahia tylko dla dorosłych. Dzięki temu codziennie mogliśmy umawiać się do restauracji tematycznych / Meksykańska Włoska chińska Peruwiańska itd. Oprócz tego mogliśmy wciąż korzystać z restauracji głównej. Drinki były dobre. Jack Daniels i inne markowe trunki do wyboru. Hotel bardzo czysty sprzątany 2 razy dziennie. Mini bar w pokoju uzupełniany codziennie. Obsługa wspaniała. Polecam w 100%.

Data pobytu: kwiecień 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Kasia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service , Luxury Bahia Principe Ambar BlueOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Kasia,

We feel happy to learn that in your first visit you enjoyed of a great time and to read that you were impressed with the services in our Luxury Bahia Principe Ambar Blue. Also, it is gratifying to know that you loved the great food and service in a la cart restaurants and, of course, to hear that you liked our well kept grounds and facilities.

We are looking forward to hosting you again.

Best regards,

Victoria Balbuena
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 maja 2017

Co ty opisujesz za bzdury frajerze.Dzis wrocilem z zona z tego hotelu,wszystko co ty wypisujesz jest nieprawda rozmawialismy z ludzmi ktorzy zwiedzili caly swiat byli to ludzie z USA,CANADY,ANGLII,ROSJI i sa tym hotelem zachwyceni a ty frajerzyno pojechales pewnie pierszy raz na wczasy i od razu smarujesz takie bzdury.Walnij sie pan w leb (LUDZIE NIESLUCHAJCIE TEGO CZLOWIEKA)on niewie co mowi

Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
4  Dziękujemy, Waldemar K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service , Luxury Bahia Principe Ambar BlueOdpowiedź udzielona 3 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all thank you for choosing Bahia Principe Hotels for your holiday destination in Punta Cana.

We hope to cater you once again in this tropical paradise!

Kind regards,

Victoria Balbuena
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2016

Ambar znajduje się na terenie obiektu, w którego skład wchodzą jeszcze hotele Bavaro, Punta Cana, Esmeralda (jesli chodzi o standard to odpowiada Ambar ale bez ograniczeń wiekowych). Ambar nad samym morzem, przeznaczony dla wieku 18+, z wydzieloną plażą tylko do dyspozycji gości tylko tej części kompleksu. Mogliśmy korzystać z restauracji i całej infrastruktury wszystkich hoteli natomiast z naszych nie mógł korzystać nikt poza gośćmi Ambar. Jedzenie bardzo smaczne, urozmaicone. Obsługa bardzo miła. Wszystko pięknie zadbane. Cudowna roślinność. Pokoje ładne, czyste, przestronne. Na plaży kelner więc nawet nie trzeba było ruszać sie po drinka. Był również Pan, który zmiatał nam piasek z leżaków, co juz było troszkę przegięciem:) Plaża piękna, z palmami. Piasek cudowny. Woda też. Super luksusowe wakacje. W ostatni dzień miał jednak miejsce jeden niemiły incydent. Zapomniałam schowac do sejfu jedną złotą bransoletkę. Byłam pewna, ze jej nigdzie nie zgubiłam. Zostawiłam na komodzie. Zgłosiłam sprawę do obsługi. Wszczęto "investigation". Dwóch pracowników w naszej obecności przeszukiwało pokój.Zaglądali wszedzie:do kosmetyczek, do koszy na śmieci, szaf. Nagle bransoletka znalazla się idealnie ułożona w fudze na podłodze prawie przy samej krawędzi szafki. Nie było mozliwości aby przy przypadkowym upadku tak pięknie się w fudze wyłożyła. Wygladało to tak jakby ktoś ją specjalnie ułożył i zostawił aby nastepnego dnia (nasz dzień wyjazdu) ją znaleleźć. Nikogo za rękę nie złapaliśmy ale jestem pewna, że to byłą próba kradziezy. Sprawę zostawiliśmy bo dowodów nie było. Mimo tej sytuacji były to jedne z naszych najlepszych wakacji i na pewno wrócimy do tego hotelu, Nalezy tylko pamiętać aby chować wszystko do sejfu.

  • Data pobytu: wrzesień 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service , Luxury Bahia Principe Ambar BlueOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We greatly appreciate that you have chosen one of our Resorts as your holiday destination. It is through communications of this nature that our customers give us an opportunity to assess and evaluate our performance, as well as to ensure that we maintain and deliver the level of service expected from us.

Thank you for taking the time of sharing your opinion with us which we will take in the highest consideration.

Regards from Punta Cana!

Adriana Peguero
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 lipca 2015

Pięknie utrzymana zieleń, wzorowa czystość ośrodka. Zarośnięty palmami, pomimo rozmiarów nie przytłacza.Bardzo szeroka plaża z mnóstwem leżaków, piękne, ogromne baseny z barami. Chwalę jedzenie, jest urozmaicone, bogate w warzywa, pyszne owoce i wiele ryb. Ładniejsza jest restauracja -bufet Palmyra, ma też sprawniejszą obsługę kelnerską, na nic się nie czeka. Hotel bez dzieci i obsługa bardzo tego pilnuje. Drinki lokalne bardzo smaczne.Obsługa baru szacunek za ciężka prace .uśmiechnięta miła a wręcz serdeczna obsługa taka co pracuje na wizerunek Hotelu. Brawo Brawo.tylko tak trzymać a na pewno wrócimy do tego Hotelu

Wskazówka dotycząca pokojów: wszystkie są ok
  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
3  Dziękujemy, ramzes_lodz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji