Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 649)
Filtruj recenzje
1 649 wyniki
Oceny podróżnych
885
419
190
87
68
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
885
419
190
87
68
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 649 recenzji
Zrecenzowano: 11 marca 2018

Luxury Bahia Principe Ambar Green jest częśćią ogromnego kompleksu hotelowego składającego się z 7 różnych hoteli. Ambar Green jest hotelem wyłącznie dla dorosłych. Jest to obiekt luksusowy. Pokoje są duże przestronne, łazienki w komfortowe.Sprzątanie dwa razy dziennie. Wyżywienie w hotelu na najwyższym poziomie. Możemy skorzystać z restauracji bufetowej bądź z jednej z kilkunastu restauracji tematycznych rozlokowanych po całym kompleksie. Plaża hotelowa ogromna z mnóstwem ludzi. Na szczęście cześć Ambar ma wydzielona własną plaże również tylko dla dorosłych z wystarczającą ilością leżaków. Zarówno na plaży jak i na hotelowym basenie mamy do dyspozycji obsługę kelnerską. Po całym kompleksie kursują meleksy, więc jeśli ktoś nie ma ochoty na spacer może skorzystać z tej opcji transportu. Hotel wart polecania. Idealny na wspaniałe rajskie wakacje.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje z widokiem na basen bądź w pobliżu recepcji. Inne pokoje mają widok na sąsiedni hotel, który nadal jest w trakcie budowy.
Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Zi0lek88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Online Reputati... C, Customer Service , Grand Bahia Principe AquamarineOdpowiedź udzielona 12 marca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We really appreciate this detailed review, we sincerely appreciate all feedback. It is a great compliment to know that our staff ensured that you have a superior vacation.

Thank you for recommending us to others on TripAdvisor. Please be assured that it will be a pleasure to welcome you once again to experience the hospitality of our people, the quality of our services and facilities.

Do not hesitate to contact us at info.ambargreen @bahia-principe.com and be able to provide the most outstanding experiences.

Sincerely,

Victoria Balbuena
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lutego 2018

Hotel tylko dla dorosłych, położony trochę dalej od plaży od Ambar Blue, ale w niczym to nie przeszkadza, gdyż po terenie kompleksu hoteli poruszasz się meleksami. Bardzo ładny hotel, ładnie zagospodarowany, czysty, Obsługa hotelu na najwyższym poziomie: mili, uśmiechnięci i pomocni. Bardzo smaczne jedzenie, duży wybór, nawet na śniadanie. Obsługa restauracji głównej wita cię od drzwi, prowadzi do stolika, proponuje napoje, pilnuje aby niczego ci nie brakowało. Są bardzo mili i serdeczni, niezależnie od tego czy dostaną napiwek czy nie. Pokoje duże, ładnie urządzone, czyste. Codzienna wymiana ręczników i uzupełnianie minibarku. Plaża bardzo ładna i szeroka, dużo leżaków, zawsze można znaleźć miejsce. Baseny duże, ale miejsca niektórzy rezerwują już przed 6 rano. Rezerwują sobie miejsce nad oceanem, czasami nawet 2 ( w słońcu i w cieniu) oraz przy basenie, stąd czasami nie ma ludzi, a wszystkie leżaki zajęte. W zasadzie jest cisza i spokój, dyskoteki i amfiteatr w innej części kompleksu. Większość gości to Amerykanie i Kanadyjczycy, Polaków prawie nie ma. Obsługa posługuje się językiem angielskim. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu i polecamy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje od strony basenu z uwagi na to,że z drugiej strony kończona jest budowa nowego hotelu, panuje duży ruch i kurzy się.
Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jolanta67
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Online Reputati... C, Customer Service, Grand Bahia Principe AquamarineOdpowiedź udzielona 18 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

It is a pleasure to read that you were happy with your decision and that we could meet your expectations during your visit to our Luxury Bahia Principe Ambar Green.

We hope you will be willing to give us the opportunity to welcome you once again to experience the hospitality of our people, the quality of our services and facilities.

Kind regards,

Victoria Balbuena
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 września 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam hotel. Plaża wiele lepsza i bardziej czysta niż w hotelach sąsiadujących. Pyszne jedzenie, sympatyczna obsluga (nie czeka na napiwki, ale ludzie cieszą się jak napiwek dostaną, jednak nie zauważyłam różnicy w serwisie z napiwkiem czy bez). W hotelu panuje spokój, jest czysto. Jest to idealne miejsce na miesiąc miodowy ;)

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Anna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service, Grand Bahia Principe AquamarineOdpowiedź udzielona 27 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Anna,

We are pleased to read that our staff provided our guests with the natural warm and hospitality that characterize the Dominican people. They will be proud to know that they helped in creating you an unforgettable experience in Punta Cana.

Thank you for recommending us and rest assured it would be a joy to host you again.


Sincerely,

Victoria Balbuena
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Super hotel, położony blisko plaży z bardzo dobrym zapleczem restauracji, barów, barek codziennie uzupełniany w cenie. Obsługa bardzo miła, choć wszyscy czekają na dolara. Hotel należy do wielkiego kompleksu, może za wielkiego, bo kilka dni uplywa na zorientowanie się gdzie co jest i gdzie można iść. Polecam wycieczki fakultatywne w języku polskim i super przewodnikiem z Rico Travel.

Termin pobytu: grudzień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 827adamd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service , Grand Bahia Principe AquamarineOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Adam,

Thank you for your recent review on TripAdvisor and for mentioning our excellent accommodations. We are looking forwarded to welcoming you once again in this great place to relax.

Regards from Punta Cana,

Adriana Peguero
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Termin pobytu: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pioneer704144, Customer Service, Grand Bahia Principe AquamarineOdpowiedź udzielona 28 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji