Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 647)
Filtruj recenzje
1 647 wyniki
Oceny podróżnych
883
419
190
87
68
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
883
419
190
87
68
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 647 recenzji
Zrecenzowano: 23 września 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam hotel. Plaża wiele lepsza i bardziej czysta niż w hotelach sąsiadujących. Pyszne jedzenie, sympatyczna obsluga (nie czeka na napiwki, ale ludzie cieszą się jak napiwek dostaną, jednak nie zauważyłam różnicy w serwisie z napiwkiem czy bez). W hotelu panuje spokój, jest czysto. Jest to idealne miejsce na miesiąc miodowy ;)

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Anna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service, Grand Bahia Principe AquamarineOdpowiedź udzielona 27 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Anna,

We are pleased to read that our staff provided our guests with the natural warm and hospitality that characterize the Dominican people. They will be proud to know that they helped in creating you an unforgettable experience in Punta Cana.

Thank you for recommending us and rest assured it would be a joy to host you again.


Sincerely,

Victoria Balbuena
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Super hotel, położony blisko plaży z bardzo dobrym zapleczem restauracji, barów, barek codziennie uzupełniany w cenie. Obsługa bardzo miła, choć wszyscy czekają na dolara. Hotel należy do wielkiego kompleksu, może za wielkiego, bo kilka dni uplywa na zorientowanie się gdzie co jest i gdzie można iść. Polecam wycieczki fakultatywne w języku polskim i super przewodnikiem z Rico Travel.

Termin pobytu: grudzień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 827adamd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AdrianaPeguero, Customer Service , Grand Bahia Principe AquamarineOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Adam,

Thank you for your recent review on TripAdvisor and for mentioning our excellent accommodations. We are looking forwarded to welcoming you once again in this great place to relax.

Regards from Punta Cana,

Adriana Peguero
Bahia Principe Bavaro Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Termin pobytu: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pioneer704144, Customer Service, Grand Bahia Principe AquamarineOdpowiedź udzielona 28 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pioneer704144, Customer Service, Grand Bahia Principe AquamarineOdpowiedź udzielona 28 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pioneer704144, Customer Service, Grand Bahia Principe AquamarineOdpowiedź udzielona 28 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji