Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetnie jak zawsze”

Hard Rock Cafe Punta Cana
Nr 29 wśród 440 Restauracje (Punta Cana)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 12 USD - 35 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Scena barowa, Duże grupy, Specjalne okazje
Opcje wyżywienia: Lunch, Śniadanie, Po godzinach, Obiad, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 18 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Nawet i w Dominikanie Hard Rock trzyma poziom. Miła obsługa, malo ludzi jak na te restauracje, doskonale drinki i smaczne jedzenie. Polecam!

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, cosmopolita105
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hard Rock Cafe P, Gerente, Hard Rock Cafe Punta CanaOdpowiedź udzielona 18 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for taking the time to share your experience at the Hard Rock Punta Cana.

Best Regards
Dario Polanco
Hard Rock Punta Cana

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (3 411)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

1 z 5 wśród 3 412 recenzji

Zrecenzowano 23 września 2015

Miła obsługa, smaczne burgery, doskonała zupa lokalna. Czego chcieć więcej od takiego miejsca. Polecam.

Termin wizyty: wrzesień 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, pawelcd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Punta Cana C, Gerente, Hard Rock Cafe Punta CanaOdpowiedź udzielona 20 maja 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much for taking the time to share your experience at the Hard Rock.



Best Regards

Dario Polanco
Hard Rock Cafe Punta Cana

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 grudnia 2014 z urządzeń przenośnych

Szybko, smacznie i obficie, a przede wszystkim w dobrej cenie.
Dobra lokalizacja, dużo miejsca i obsługa bez zarzutu.

Dziękujemy, Kama S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dario_Polanco, Gerente, Hard Rock Cafe Punta CanaOdpowiedź udzielona 21 grudnia 2014

Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Bardzo miło nam słyszeć, że smakowało Ci jedzenie, podobała się obsługa i że wracasz do nas kiedy tylko możesz!

Do zobaczenia niebawem!

Dario Polanco
Assistant General Manager
Hard Rock Cafe Punta Cana

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 2 dni temu z urządzeń przenośnych

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hard Rock Cafe P, Gerente, Hard Rock Cafe Punta CanaOdpowiedź udzielona wczoraj
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 czerwca 2019

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hard Rock Cafe P, Gerente, Hard Rock Cafe Punta CanaOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Hard Rock Cafe Punta Cana — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Bavaro, Punta Cana
Punta Cana, La Altagracia Province
 
Punta Cana, La Altagracia Province
 
Bavaro, Punta Cana
 

Byłeś(-aś) w Hard Rock Cafe Punta Cana? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem