Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 520)
Filtruj recenzje
5 520 wyniki
Oceny podróżnych
2 366
1 400
727
476
551
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 366
1 400
727
476
551
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 5 520 recenzji
Zrecenzowano: 19 lutego 2015

Hotel wspaniały, pookoje czyste. Obsługa bardzo miła i pomocna. Codzienne animacje zapewniali cudowni animatorzy : Pablo Picasso, Mosquito, Candi Lova, Romeo 911 i Kitty. Jedzenie w Casablance i blue lagoon przepyszne. :)

Termin pobytu: styczeń 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Ola B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lutego 2015

Ośrodek bardzo duży, pokoje nie były idealne ale przecież nie to jest najważniejsze. Jedzenie w Casablance i Blue Lagoon pyszne. Codzienne atrakcje zapewniali nam wspaniali oraz bardzo pomocni animatorzy, dzięki Mosquitowi, Lennemu, Candy Love, Romeo 911 oraz najlepszemu Pablowi Picasso każdego dnia byliśmy uśmiechnięci i czuliśmy się świetnie.

Termin pobytu: styczeń 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Ola B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 grudnia 2014

Ośrodek, duży , dobra rozrywka , obsługa czasem leniwa , pokoje wymagają natychmiastowej renowacji ,w ogóle hotel podupadły już, plaża zatokowa niewielka , piach brudny , jedzenie dobre , animatorzy nachalni , tylko pogoda sprawia że czasem nie chcesz zauważyć niedociągnięć, uczucia mieszane , drugi raz nie pojadę tam ! szkoda czasu i pieniędzy, jestem zawiedziony a kilka miejsc na świecie już widziałem i hotele mniej spektakularnie reklamowane okazywały się o niebo lepsze !

Wskazówka dotycząca pokoi: odpowiedni pokój to pokoje v.i.p.
Termin pobytu: grudzień 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Piotr W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 7 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: The Management T, Manager, The Tropical at Lifestyle Holidays Vacation ResortOdpowiedź udzielona 8 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2019

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: The Management T, Manager, The Tropical at Lifestyle Holidays Vacation ResortOdpowiedź udzielona 8 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji