Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 103)
Filtruj recenzje
4 103 wyniki
Oceny podróżnych
1 619
1 207
695
324
258
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 619
1 207
695
324
258
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 103 recenzji
Zrecenzowano: 13 kwietnia 2017

Byliśmy w tym hotelu całe 2 tygodnie. Jest to cudowne miejsce. prawdziwy raj. Dobry hotel , przestronne pokoje, bardzo przyjazna i miła obsługa. Pokój był codziennie sprzątany i codzienna wymiana ręczników, a co dwa dni zmieniana pościel.My mieliśmy widok z pokoju na ogród, piękny z kwitnącymi ananasami, dojrzewającymi bananami i cudownymi kolorowymi fruwającymi koliberkami. Wyżywienie bardzo dobre. Codziennie bardzo duży wybór soków wyciskanych ze świeżych owoców. A samych owoców codziennie pod dostatkiem. Ananasy , mango,maraquje . Codziennie bardzo duży wybór mięs,warzyw, owoców morza ( mule, langusty, krewetki, ośmiorniczki). Codziennie są tez lody i olbrzymi wybór ciast i tortów. Cudowna szeroka i czysta plaża (codziennie sprzątana) no i czyściutki , ciepły o niespotykanym turkusowym kolorze ocean. Dwa bary na plaży, mili barmani i pyszne drinki i nawet dobre piwo President. Oczywiście warto czasami dać jakiegoś "waszyngtona" to wtedy są jeszcze bardziej mili , ale muszę szczerze powiedzieć , że nie są nachalni i nawet bez napiwków są uprzejmi i nie robią problemów z nalewaniem piwa czy drinków. Warto też od czasu do czasu dać też jakiegoś dolara kelnerom w restauracji to będziecie lepiej obsługiwani. Jest też przyjęte aby też zostawiać banknoty na łóżku dla pań sprzątających. To jest bardzo biedny kraj i napiwki stanowią podstawę ich dochodu. Basen jest mały i płytki ale przecież pod nosem jest cieplutki ocean. Zresztą bardzo dużą zaletą tego hotelu jest jego położenie. Wszędzie jest blisko. Ocean i plaża prawie przy samej restauracji, najbliższy market dosłownie 3 minuty spacerkiem. Jednym słowem wszystko jest okey i bardzo polecam ten hotel.Warto odwiedzić Karaiby pomimo 12 godzinnego lotu.Ludzie miejscowi są zawsze uśmiechnięci i rozśpiewani. Oni muzykę i rytm mają po prostu we krwi Chętnie tam jeszcze wrócimy.

Termin pobytu: marzec 2017
2  Dziękujemy, MAREK P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Francis I, Guest Relations Manager, Grand Paradise Playa DoradaOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

It is very gratifying to received acknowledgments from visitors like you that highlight the wonderful time they spent on their vacation at the Grand Paradise.
We look forward to welcoming you again,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 kwietnia 2017

Hotel ogólnie jest całkiem dobrej jakości. Pokoje tylko są takie sobie, w dodatku (przynajmniej w tym, w którym ja nocowałam) trochę za dużo słychać z zewnątrz oraz sąsiednich pokoi, ale ogólne podstawowe, ludzkie potrzeby jak najbardziej pokoje zaspokajają. W dodatku są bardzo dobrze sprzątane, widać, że pracownicy tego obiektu się starają.
Teren ośrodka jest wystarczająco duży, uroczy, w dodatku plażę ma zdecydowanie bliżej, niż sobie wyobrażałam, co na pewno jest dodatkowym plusem dla owego obiektu. Krótkie, wieczorne przechadzki w obrębie ośrodka (dla bezpieczeństwa) są jak najbardziej możliwe.
Jedzenie jest raczej monotonne, aczkolwiek całkiem niezłe.
Personel hotelowy jest dość przyjazny, niektórzy z pracowników chętnie nawet nawiązują znajomości, z tego, co zauważyłam. Jeden z nich nawet mi się trochę zalecał, ale utrzymał dystans, czyli jak np. chciał mnie zaprosić do kina, to mnie do tego nie zmuszał. Po prostu jak nie chciałam, to trudno i nie musiałam niczego się tam obawiać, mimo że byłam sama.
Jeśli chodzi o animacje, to jest to sprawa całkiem indywidualna. Ja osobiście wolałam obserwować i z niektórych zabaw trochę się pośmiać, bo było z czego.
Ogólnie jestem skłonna ten hotel polecić, co jednak nie zmienia faktu, że jeżeli ktoś lubi na wszystko narzekać i "szuka dziury w całym", to zawsze tę "dziurę" znajdzie, choćby nie wiem co. Przed wylotem trochę byłam zaniepokojona przez to, że przeczytałam negatywne opinie, ale niczego nie zmieniałam, ponieważ postanowiłam sprawdzić sama i jestem zadowolona ze stanu rzeczywistego.

Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, 787agnieszka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Francis I, Guest Relations Manager, Grand Paradise Playa DoradaOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in assuring clients satisfaction.
We look forward to welcoming you again,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 kwietnia 2017

Hotel zasługuje na cztery gwiazdki. Pokoje sprzątane każdego dnia, przestronne. Łazienki czyste, z wanną. Jedzenie smaczne, z kuchnią międzynarodową. Urozmaicone i donoszone na bieżąco, więc nikomu niczego nie brakowało. Basen średniej wielkości, ilość leżaków wystarczająca. Plaża ładna, dość duża, sprzatana każdego dnia. Łagodne zejście do oceanu. Animatorzy mogliby jedynie się bardziej postarać. Gorąco polecamy hotel :-)

Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
2  Dziękujemy, michal_stodziez
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Francis I, Guest Relations Manager, Grand Paradise Playa DoradaOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in assuring clients satisfaction.
We look forward to welcoming you again,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w Playa Dorada przy pięknej plaży, daleko do centrum miasta. W pobliżu hotelu znajduje się centrum handlowe (pamiątki, kosmetyki, itp. Na pietrze taniej niż na parterze), a idąc plażą jakieś 300m w lewa stronę bazar z rękodziełem i pamiątkami. Hotel zgodny z opisem katalogowym Itaki. Jedzenie dobre, urozmaicone. Drinki przepyszne (najlepsze w barach przy plaży). Pokoje średniej wielkości, czyste, codziennie sprzątane. W hotelu przeważają goście z USA i Kanady.

Termin pobytu: marzec 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, 607ewelinaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 kwietnia 2016

Niestety Hotel Tragedia...Po trzech dniach katorgi i próbach zmiany najpierw pokoju a potem Hotelu razem z mężem postanowiliśmy na własny koszt wrócić pierwszym samolotem do domu! Śmierdzące wilgotne i okropnie zaniedbane i brudne pokoje! Obsługa mająca mojego chorego męża dosłownie w du... Obrzydliwe jedzenie od którego się rozchorowaliśmy to tylko kilka z tragedii tego koszmarnego Hotelu!!! Nigdy więcej! Przedstawiciel FTI Munchen Pan Franz miał nasze uwagi i prośby gdzieś, obiecał nam, że spróbuje zorganizować nam inny Hotel po czym nie odbierał od nas telefonów. Strona internetowa z której zamówiliśmy wycieczkę CHECK24.de okłamali nas przes telefon, że Hotel ma 4 gwiazdki po czym na miejscu dowiedzieliśmy się, że ma tylko 3. Cała trzydniowa wycieczka kosztowała nas razem z lotem powrotnym ponad 5 tysięcy EURO ! Nie dziękuje zostaje w Eropie w Polsce i ewentualnie Morze Śródziemne....nie chce mi się więcej pisać po prostu Ludzie! Wystrzegajcie się tego Hotelu!Plaża nieźle przerysowana na obrazkach z katalogu...

Termin pobytu: maj 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, pralunia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji