Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fajnie”
Barceló Solymar — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
Barceló Solymar
Miejsce nr 33 wśród 64 hoteli w Varadero
Zrecenzowano 20 grudnia 2016

Super lokalizacja. Przyzwoity poziom za rozsądną cenę w dobrym miejscu. Polecam każdemu, kto chce gdzieś wyjść poza resort... jedyny minus, to nie wszystkie leżaki na plaży były w idealnym stanie. Cała reszta bez zastrzeżeń

Wskazówka dotycząca pokojów: wielkie pokoje
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2016, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Rzepcia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarceloSmAb, Director General, Barceló SolymarOdpowiedź udzielona 21 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Rzepcia,

I am writing in reference to your recent stay in our hotel, I would like to thank you for yours kind comments about our resort and services.

I would like to take advantage of this opportunity to send you warm greetings and we hope to see you soon among us.

Sincerely,

Juan Marqués
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (7 299)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

8 z 12 wśród 7 299 recenzji

Zrecenzowano 20 grudnia 2016

W listopadzie 2016r. spędziliśmy parę dni w Barcelo Solymar Arenas Blancas Resort. Lokalizacja wspaniała, piękne plaże, ale obiekt ma już lata świetności za sobą. Brak renowacji i modernizacji widać na każdym kroku. Specjalistyczne restauracje (hiszpańska, włoska) z super klimatem, zaś ogólnodostępna restauracja przypomina ogromne stołówki z czasów socjalizmu. Kubańska obsługa przemiła. Ogólnie polecam, choć nie należy liczyć na wysoki standard hotelu

  • Data pobytu: listopadzie 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz_tr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarceloSmAb, Director General, Barceló SolymarOdpowiedź udzielona 20 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Tomasz_tr,

First of all thank you very much for sharing your point of view with the Tripadvisor Community.

We are very glad that you enjoy our location and the beach, which actually are remarkable. We appreciate also your mention to our staff as we work every day to make our customers feel specially attended. We also appreciate your valoration ( 3 from 5) of our hotel.

Let me to tell you that our Resort is in a remodeling process to continue with the elegance and comfort that characterizes us and keep us on the preference of our guest.

We are very glad that you enjoy our "Italian" and "Spanish" Restaurants "A la carta" and felt pleased with our staff service, as we appreciate your nice words. We have another various restaurants of diverse cuisine to satisfy our customer’s different tastes.

Thank you for your recomendation.

Best regards,

Juan Marqués
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 czerwca 2016

Hotel położony przy pięknej plaży. Wokół hotelu bardzo ładny ogród, w którym znajdują się bungalowy i baseny. My trafiliśmy, na okres w którym baseny okupowali pijani kanadyjczycy, którzy wracając nad ranem ok. 4, wrzeszczeli na korytarzach, budząc pozostałych "wypoczywających". Ochrona niestety nie reagowała. Pokoje zawilgocone (mieszkaliśmy w dwóch,ponieważ w pierwszym zepsuła się lodówka i wylewała się woda spod futryny), brudne i zniszczone. W pokoju miał być ekspres do kawy. Nam się nie udało go otrzymać przez 10 dni. Na każdy pokój przypada 1 woda mineralna, bez względu czy mieszka w nim jedna osoba czy cztery. Radzę zabrać leki na biegunkę i elektrolity. Ja ostatnie dwa dni spędziłam w pokoju bo niestety akurat na mnie trafiło. Może to z powodu niezbyt dobrych warunków w restauracji - bez klimatyzacji, z otawrtymi oknami, przez które wlatują wróble i zbierają resztki ze stołów.

  • Data pobytu: czerwcu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariola K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarceloSmAb, Director General, Barceló SolymarOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Mariola K,

Thank you for your valuable feedback on Trip Advisor regarding your recent Stay at Barcelo Solymar Arenas Blancas.

We are very saddened to read we were not able to meet your vacations expectations. We can assure you that every constructive criticism you’ve shared with us has been taken very seriously by our team in order to keep standards, expected by our guests on the highest level, ensuring your satisfaction.

Allow us to apologize for not being able to meet your expectations in the area of accomodation. Our Room Division Managerand our Maintenance Manager have received your feedback and are working on improvements to guarantee our guest the best quality possible.

I would like to reiterate my apologies for all the inconveniences; our only goal is the satisfaction of our customers and will work to improve every day.

Best regards,

Juan Marqués
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 listopada 2015

Pokoje fajne , byliśmy zakwaterowani w starszej części obiektu.
Wiele rzeczy wymaga poprawy , ale nie jest źle .
Ręczniki i sprzątanie codziennie.
Piwo i woda do lodówki codziennie.
Klimatyzacja działa , nawet cicho.
Jedzenie zróżnicowane , duzo i długo .
All inclusiv na 5 .
Do moża 30 metrów od hotelu , prywatna plaża.
Duży basen ze słodką wodą .

Ogólnie bardzo fajnie.
Hotel już leciwy , wiele rzeczy do poprawy , ale nie można narzekać.

Wskazówka dotycząca pokojów: Jeżeli dacie na recepcji przy check in kilka cuc(5) spokojnie macie pokój z widokiem na basen i morz...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: październiku 2015, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Czerwony7979
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarceloSmAb, Director General, Barceló SolymarOdpowiedź udzielona 9 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Dear Customer:

I want to express thanks for taking your time to write a review about Barceló Solymar Arenas Blancas; but I would like as well, express regret for haven’t made this vacations an unique experience, the way we like in Barceló Hotels.

Your review has been very detailed, be sure I will bring it over all the departments heads, and the appropriate measures will be taken.

Again, thank you for your nice feedback.

Have an amazing week!

Juan Marqués
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 kwietnia 2015

Właśnie wróciłam z Kuby (07-22.04.15r), kraj niesamowity, biedny ale kolorowy, wszędzie słychać muzykę, taniec i lejący się rum. Ludzie mili i uśmiechnięci. Najpierw objazd, wiele fajnych miejsc, potem pobyt. Na pobyt wybrałam hotel Barcelo Solymar Arenas Blancas, hotel przy pięknej piaszczystej plaży, czysty, zadbany, codziennie sprzątany i wymieniane ręczniki. Jedzenie bardzo dobre. Drinki w barach przy basenie i na plaży. Gorąco polecam. Bardzo blisko Varadero centru rozrywki i zakupów

Wskazówka dotycząca pokojów: Najlepsze wysokie (czwarte) piętro z widokiem na morze, bajka
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: kwietniu 2015, podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Irena M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Varadero)
w odległości 4,7 km
Hotel Roc Barlovento
Hotel Roc Barlovento
Nr 19 z 64 w lokalizacji Varadero
Liczba recenzji: 2 023
w odległości 8,1 km
Blau Varadero Hotel Cuba
Blau Varadero Hotel Cuba
Nr 3 z 64 w lokalizacji Varadero
Liczba recenzji: 6 996
w odległości 4,8 km
Sol Palmeras
Sol Palmeras
Nr 8 z 64 w lokalizacji Varadero
Liczba recenzji: 6 440
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 9,5 km
Iberostar Varadero
Iberostar Varadero
Nr 2 z 64 w lokalizacji Varadero
Liczba recenzji: 7 014
w odległości 3,5 km
Melia Las Americas
Melia Las Americas
Nr 5 z 64 w lokalizacji Varadero
Liczba recenzji: 5 670
w odległości 7,9 km
Melia Las Antillas
Melia Las Antillas
Nr 11 z 64 w lokalizacji Varadero
Liczba recenzji: 4 353
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Barceló Solymar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Barceló Solymar — dodatkowe informacje

Adres: Carretera Las Americas, Km. 3, Varadero 42200, Kuba (dawniej Barcelo Solymar Arenas Blancas Resort)
Lokalizacja: Karaiby > Kuba > Matanzas Province > Varadero
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Wybór napojów Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Usługa przewozu Hotel przy stoku Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr24 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Varadero
Nr30 wśród hoteli na plaży w miejscowości Varadero
Zakres cen: 468 zł–923 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Barceló Solymar 3*
Liczba pokoi: 525
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, TripOnline SA, Booking.com, Barcelo i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Barceló Solymar. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Barcelo Hotel Solymar
Barcelo Hotel Varadero
Barcelo Solymar Cuba
Barcelo Solymar Hotel Cuba
Barcelo Solymar Beach Resort
Barcelo Solymar Varadero Cuba
Barcelo Sol y Mar

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem