Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perełka”
Habana 61 — recenzja

Habana 61
Nr 9 wśród 946 Restauracje (Hawana)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 15 USD
Kuchnie: Kubańska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Zrecenzowano 10 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Warto zjeść w tej restauracji- malutki lokal z pysznym jedzeniem. Skupiliśmy się na owocach morza i polecamy homara, ceviche i ryby:) kolacje zakończyliśmy deserem oryginalnym w smaku- kokosowy flan z sosem curry- polecam
Warto zarezerwować stolik, bo chętnych na zjedzenie tam dużo.

Termin wizyty: lipiec 2017
Dziękujemy, 882darian
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katia P, Dpto Atención al Cliente , Habana 61Odpowiedź udzielona 11 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Sí, los platos de mariscos son una delicia y una buena razón para regresar muchas veces más :) Gracias por todo y esperamos volverlos a ver!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 084)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 2 084 recenzji

Zrecenzowano 21 listopada 2016

Przez Kubę podróżowaliśmy prawie 3 tygodnie i trzeba przyznać, że Habana 61 to jedna z najlepszych restauracji w której jedliśmy. Warto zrobić sobie rezerwację, ponieważ na stolik musieliśmy czekać prawie godzinę.
Obsługa jest bardzo miła, mówiąca świetnie po angielsku. Krótkie menu składa się głównie z tradycyjnych przepisów kuchni kubańskiej. Dobra zupa - krem z taro, krewetki (bardzo duża porcja) i klasyk - czyli ropa vieja. Do tego dobre i nie drogie drinki.
Polecam!

Termin wizyty: listopad 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, adamn568
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katia P, Dpto Atención al Cliente, Habana 61Odpowiedź udzielona 22 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Nos alegra estar en su preferencia. Si regresa a Cuba esperamos nos vuelva a visitar, no nos olvide. Gracias por todo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 23 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: habana61restaurante, Dpto de Atención al Cliente, Habana 61Odpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: habana61restaurante, Dpto de Atención al Cliente, Habana 61Odpowiedź udzielona 21 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 kwietnia 2019

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: habana61restaurante, Dpto de Atención al Cliente, Habana 61Odpowiedź udzielona 15 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Habana 61 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Hawana, Ciudad de la Habana Province
Hawana, Ciudad de la Habana Province
 
Hawana, Ciudad de la Habana Province
Hawana, Ciudad de la Habana Province
 
Hawana, Ciudad de la Habana Province
Hawana, Ciudad de la Habana Province
 

Byłeś(-aś) w Habana 61? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem