Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wspaniała atmosfera”
San Juan Bar & Grill — recenzja

San Juan Bar & Grill
Nr 22 wśród 953 Restauracje (Hawana)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 18 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 stycznia 2018

Przez ponad godzinę szukaliśmy mmiejsca w którym moglibyśmy zjeść w okolicach ulicy Obispo. Restauracji jest tam wiele, ale żadna nas specjalnie nie zacheciła swoim wygladem. Przez przypadek i za pomoca tripadvisora skierowalismy sie do San Juan.Nie pożałowaliśmy tej decyzji.

Jako, ze planowalismy kolacje w casie skusilismy sie na startery. Dania, które nam podano, zaskoczyly nas swoja wielkosci, jak i sposobem podania. Byly one bardzo duze i podane apetycznie. Lecz jeszcze większe wrazenie wywarly na nas drinki. Nie dość, że były pyszne to wygladaly zjawiskowo.

Osługa bardzo otwarta i przyjazna, można sie było poczuc jak w domu. Wystrój bardzo, ladny, czysty nowoczesny, a muzyke gra dj.

Ceny bardzo przystepne, co przy tej jakosci jest niespotykane.

Termin wizyty: listopad 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 183rafa_k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (334)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 334 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 9 czerwca 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gerardo R, Social Media Manager, San Juan Bar & GrillOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gerardo R, social media manager, San Juan Bar & GrillOdpowiedź udzielona 6 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gerardo R, social media manager, San Juan Bar & GrillOdpowiedź udzielona 16 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: styczeń 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gerardo R, social media manager, San Juan Bar & GrillOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

San Juan Bar & Grill — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Hawana, Ciudad de la Habana Province
Hawana, Ciudad de la Habana Province
 
Hawana, Ciudad de la Habana Province
Hawana, Ciudad de la Habana Province
 
Hawana, Ciudad de la Habana Province
Hawana, Ciudad de la Habana Province
 

Byłeś(-aś) w San Juan Bar & Grill? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem