Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 265)
Filtruj recenzje
3 267 wyniki
Oceny podróżnych
2 693
291
138
67
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 693
291
138
67
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 3 267 recenzji
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel robi bardzo dobre wrażenie już od pierwszego kontaktu, wejścia. Dobrze zorganizowana recepcja wraz z obsługą odpowiedzialną za transfer do pokoju wraz z bagażem. Obsługa hotelu na bardzo wysokim poziomie restauracje, bary, servis sprzątający animatorzy, wszystko działa idealnie oprócz jednego działu - Gast Relations. Panie bardzo słabo znające funkcjonowanie hotelu i jeszcze mniej nastawione na pomoc klientowi.
Jednak ten minus nie może zepsuć całościowej bardzo wysokiej oceny hotelu z pięknym widokiem, krajobrazem i jeszcze cudowniejszą plażą.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 485michalb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel robi ogromne wrażenie, bardzo wysoki poziom, codziennie do każdego posiłku świeże soki z pomarańczy, jedzenie pyszne i urozmaicone alkohole i napoje wszystkie oryginały i to światowe marki nie lokalne, plaża to marzenie biały drobny piasek, nie ma wojny o leżaki. Jednym słowem nie ma się do czego czepiać

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, saworskis
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel! Od wielu lat odwiedzamy Turcję, ale po raz pierwszy piszemy opinię. Wszystko ze względu na wspaniałe miejsce i jeszcze wspanialszy ludzi. Cudowne panie z Aqua i Zumba: Esra und Burcu Nigdy nie uczestniczyłam w tego typu zajęciach 2 razy dziennie w czasie urlopu, a tutaj dzięki paniom, ich zaangażowaniu, rewelacyjnych pomysłów każdego dnia i cudownych uśmiechów nie mogłam opuścić żadnych zajęć z nimi. Bardzo dziękuję Seredczne podziękowania również dla kelnerów: Serdar - mówi super po polsku , Baran - bardzo sympatyczny i uprzejmy oraz nasz ulubiony : Ilyas . Do zobaczenia za rok! Na pewno tu będziemy

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Mariuszb1978
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DilsadMihanoglu, Konuk İlişkileri Müdürü, Titanic Deluxe BodrumOdpowiedź udzielona 12 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mariuszb1978,

Thank you for your glowing five-star feedback about your visit to Titanic Deluxe Bodrum. We are delighted to know that you had a great time at the hotel and the staff provided a great service.
We can't wait to welcome you for another perfect holiday in the future.

Kindest regards

Dilşad Mihanoğlu
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniały,czysty hotel polecam!!!
Obsługa na najwyższym poziomie,kuchnia bardzo smaczna,plaza bialy piasek,markowe alkohole,animacje dla dzieci i doroslych,pokoje nowoczesne mini barek w cenie,łozka bardzo wygodne!!!Polecam!!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 496remigiuszd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DilsadMihanoglu, Konuk İlişkileri Müdürü, Titanic Deluxe BodrumOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Remigiusz D,

Thank you for your gracious 5-star review! It was an honor to host your holiday and we couldn't be happier to read how much you loved your stay. As our goal is to ensure that every guest has a pleasant and relaxing stay with us, it’s great to know that we were able to exceed your expectations.

We can't wait to welcome you back for another Titanic experience in the not so distant future.

Kind regards,

Dilşad Mihanoğlu
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel, super położony, piękne widoki, bardzo dobre jedzenie, Wieczorami miło się siedzi przy drinku oglądając Występy na scenie, Bardzo miła obsługa oraz Animatorzy OGUZ szczególnie dziękujemy i Napewno chętnie wrócimy

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, witek1986
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DilsadMihanoglu, Konuk İlişkileri Müdürü, Titanic Deluxe BodrumOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear witek1986,

Thank you for your recent review regarding your stay at Titanic Deluxe Bodrum Hotel.
What a wonderful compliment to read that you found our staff and hotel exceptional. We are delighted that you were pleased with our entertainment team especially Oğuz.

We look forward to welcoming you again.

Kind regards,

Dilşad Mihanoğlu
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji