Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 882)
Filtruj recenzje
3 882 wyniki
Oceny podróżnych
2 786
707
268
71
50
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 786
707
268
71
50
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 3 882 recenzji
Zrecenzowano: 11 września 2019

Wspaniały wyjazd! Animatorzy wykonali świetną robotę! Położenie hotelu jest idealne, blisko do pięknej plaży. Jedzenie wyśmienite wszystko było pyszne!
Nie ma nic złego do powiedzenia o tym miejscu. Najlepsze wakacje:) polecam

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, alexandra1222611889
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Drogi alexandra1222611889, Dziękuję bardzo za wsparcie. Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie. Rodzina Venosa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019

Spędziliśmy razem z 4 letnią córką 2 tygodnie w tym hotelu.
Zacznę od mini klubu i polskiej animatorki STELLI z Rainbow bo dzięki niej nasza córka miała najwspanialsze wakacje a my z żoną mogliśmy trochę więcej czasu spędzić na leżakach :) Stella świetnie zajmowała się wszystkimi dziećmi organizując wiele ciekawych zabaw i przede wszystkim widać że swoją pracę wykonuje z wielką pasją - jeszcze raz baaaardzo dziękujemy :) - Ola do tej pory pyta kiedy odwiedzimy ciocie Stelle :) Na dzieci czekały takie atrakcje jak, pływanie po morzu na bananie, robienie pizzy, ciastek, malowanie koszulek. twarzy, robienie masek, rysunków, gry w Uno i wiele innych atrakcji. W mini klubie dziećmi zajmowały się też animatorki z innych krajów Lolly i Tina, które również super bawiły się z dziećmi. Oprócz animacji dla dzieci było sporo ciekawych animacji dla dorosłych (aquagym, zumba, siatkówka, piłka nożna, koszykówka pingpong, strzelanie z wiatrówki, różne konkurencje przy basenie) - można powiedzieć że od rana do wieczora można było znaleźć coś dla siebie - dla dorosłych animacje organizowała między innymi Karolina z Rainbow, która też robiła świetną robotę.
Jeżeli chodzi o hotel to wszystko na wysokim poziomie - pokoje sprzątane codziennie, materace i poduszki wygodne. Jedzenie bardzo dobre i bardzo różnorodne - zarówno śniadania, obiady jak i kolacje. Oczywiście zawsze można się do czegoś doczepić np. hamburgery mogły by być smażone ze świeżego mięsa a nie mrożonego a sushi mogło by być lepsze - ale to drobne szczegóły, które absolutnie nie obniżają oceny całości jedzenia, które było naprawdę smaczne.
Baseny super - dla dzieci duży brodzik 40cm głębokości w połowie zacieniony więc córka całe dnie siedziała albo w miniklubie albo w basenie.
Plaża dobrze utrzymana i czysta ale kamienisto żwirkowa - dla nas fajniej było na basenie.
W hotelu sklepiki, w których można było kupić wszystko co potrzebne na wakacjach.
W barach świetna obsługa i duży wybór alkoholi miejscowych - brak importowanych alkoholi w AI.
Spa - nie korzystaliśmy ale słyszeliśmy opinie że było super
Reasumując: świetny miniklub - szczególnie Stella z Polski, dobre animacje dla dorosłych, pyszne i różnorodne jedzenie, czyste pokoje, żwirkowa plaża, i super baseny :)
Polecamy :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Wszystkie pokoje z widokiem na morze, my mieliśmy pokój 1416 gdzie było cicho i spokojnie.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, grzegorzczernecki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Droga grzegorzczernecki, Dziękuję bardzo za wsparcie. Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie. Rodzina Venosa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Ładny duży hotel,dobre jedzenie dla każdego,miła obsługa a szczególnie w restauracji jeden kelner Feridum Karaman.Z uśmiechem podaje ci wszystko o co poprosisz.Jest naprawdę miły i chętny do pomocy.Wszystkim polecam ten hotel.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Wioletta G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Drogi Wioletta G,
Chcielibyśmy podziękować Wam za wsparcie w imieniu Feridun; a także dziękuję za komentarz. Mamy nadzieję do zobaczenia w następnym sezonie.
Rodzina Venosa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Generalnie bardzo fajny hotel jak na tureckie warunki i tak dobra cenę (Ok 2,5k tydzień), pokoje odświeżone czyste codziennie sprzątane. Bar 24h, drinki dobre ale niestety w papierowych kubeczkach. Jedzenie było dobre ale bez szału, raz na 7 dni darmowa kolacja w jednej z 3 restauracji tematycznej, polecam! Na plus snack bar przy basenie gdzie można zjesc burgera pizzę itp gdy się nie ma ochoty przebierać na lunch.
Baseny zadbane, plaża codziennie sprzątana (w wodzie trochę kamieni także buty do wody obowiązkowe). W pobliżu plaża publiczna i możliwość wypożyczenia skuterów wodnych i innych atrakcji.
Pod hotelem zatrzymuje się busik do miasta za 1 dolara dowiezie w każde miejsce.
polecam!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, krzysztofk91
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Kochany krzysztofk91,
Dziękujemy za komentarze. Chcielibyśmy wyjaśnić, że napój podajemy tylko w papierowych kubkach przy basenie i przy plaży; tylko z powodu zapobiegania urazom. Nasz Lobby bar służy w szkle 24 hours.We nadzieję do zobaczenia wkrótce ponownie.
Rodzina Venosa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu (14 dni) w hotelu, jeśli będzie okazja chętnie tam wrócimy. Hotel czysty, zadbany, obsługa bardzo miła i pomocna (szczególnie KADIR SEUER). Pokoje przestronne i z widokiem na morze. Jedzenie urozmaicone i dobre. POLECAM TEN HOTEL

Termin pobytu: maj 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 44pp44
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Kochany 44pp44
Dziękujemy za wsparcie i za komentarze.Z przyjemnością zawsze robimy co w naszej mocy dla naszych gości. Mamy nadzieję, że zobaczymy się wkrótce.
Rodzina Venosa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji