Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 898)
Filtruj recenzje
3 898 wyniki
Oceny podróżnych
2 799
708
270
71
50
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 799
708
270
71
50
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
19 z 24 wśród 3 898 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu (14 dni) w hotelu, jeśli będzie okazja chętnie tam wrócimy. Hotel czysty, zadbany, obsługa bardzo miła i pomocna (szczególnie KADIR SEUER). Pokoje przestronne i z widokiem na morze. Jedzenie urozmaicone i dobre. POLECAM TEN HOTEL

Termin pobytu: maj 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 44pp44
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Kochany 44pp44
Dziękujemy za wsparcie i za komentarze.Z przyjemnością zawsze robimy co w naszej mocy dla naszych gości. Mamy nadzieję, że zobaczymy się wkrótce.
Rodzina Venosa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Bardzo ładny czysty hotel.atrakcje są urozmaicone.W restauracji co wieczór są inne potrawy.Na plaży jest bardzo dużo miejsca, czysta plaża. Zarówno w hotelu jaki i na plaży często obsługa sprząta. Świetni animatorzy witający się z każdym gościem. Animator Emre jest wyjątkowo miły, sympatyczny, towarzyszy w posiłkach opowiadając o Turcji oraz organizuje rozrywkę sportową na terenie hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Konrad Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Drogi Konrad Z
Chcielibyśmy podziękować Wam za komentarze. Staramy się zapewnić lepszą obsługę naszych gości.Mamy nadzieję zobaczyć was i waszych ukochanych wkrótce ponownie.
Rodzina Venosa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel przystosowany dla rodzin z dziecmi. Bardzo blisko do plazy, jedzenie przepyszne,możliwość spróbowania tradycyjnej kuchni tureckiej podczas nocy tureckiej. Jedzenie zawsze świeże i ciepłe. Kelnerzy bardzo sympatyczni i pomocni. Obsługa w hotelu bardzo miła, pokój czysty. W barach kelnerzy zawsze uśmiechnięci i mili. Przyjemna atmosfera w hotelu. Animacje wieczorne godne pochwały, mini disco, show i dalsze animacje w beach barze. Super zabawa przy dobrej muzyce! Wiele atrakcji dla dzieci jak i dla dorosłych. Codziennie nowe gry przy basenie, rywalizacja i świetna zabawa. W mini clubie świetna zabawa, dzieci bardzo zadowolone. Animatorzy bardzo pozytywni, pełni energii. Profesjonalne prowadzenie show przez animatora o imieniu ANIL, zabawny i bardzo miły. Do miasta można dojechać autobusem nr.4, odjeżdża z pod hotelu,jedzie się około 10 minut. Autobusy jeżdżą co 15 minut, w mieście wiele tureckich restauracji, straganów. Bardzo zjawiskowa promenada nad samym morzem. Miasto nie jest za duże ale bardzo zjawiskowe i warte zobaczenia. Polecam każdemu hotel venosa beach, napewno tutaj wrócę!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Weronikaaav
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Drogi Weronikaaav
Chcielibyśmy dziękuję za komentarze i za wsparcie!To przyjemność widzieć nasi goście mający dobry czas w naszym ośrodku.Mamy nadzieję, że zobaczymy się wkrótce.
Rodzina Venosa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel czysty, zadbany. Jedzenie dobre, zmienne dla każdego coś się znajdzie. Pokoje ładne, z widokiem na morze. W hotelu codziennie się coś dzieje co jest zasługa animatorów. Organizowane są różne ciekawe zabawy i gry. Wieczorami zaś odbywają się różne pokazy, koncerty. Widownia jest aktywna dzieki jednemu z szefów, którym jest Pan Anil. Morze znajduje się bardzo blisko hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agaatka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Drogi Agaatka; Dziękuję bardzo za wsparcie. Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie. Rodzina Venosa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Byliśmy w Venosie w połowie sierpnia i muszę przyznać, że hotel zasługuje na 5 gwiazdek. Jedzenie przepyszne, pokoje na wysokim poziomie, obsługa hotelowa bardzo mila i pomocna. Team animacyjny niesamowity, dużo animacji w ciągu dnia na basenie. Mini klub dla dzieci ma dużo ciekawych dni tematycznych, moje dzieci chętnie uczestniczyły w pieczeniu ciastek lub w dniu pirata. ANIL, świetnie prowadzi wieczorne animacje, konkursy dla gości to jego specjalność. Zawsze świetnie zachęca gości do zabawy, wróży mu sie świetlana kariera. Emre, dobrze nam się z nim rozmawiało, miły i pogodny animator, więcej takich! Polecam ten hotel rodzinom jak i parom, każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Arcona A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Droga Arcona A; Dziękuję bardzo za wsparcie. Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie. Rodzina Venosa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji