Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 875)
Filtruj recenzje
3 875 wyniki
Oceny podróżnych
2 780
706
268
71
50
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 780
706
268
71
50
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
22 z 27 wśród 3 875 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel czysty, zadbany. Jedzenie dobre, zmienne dla każdego coś się znajdzie. Pokoje ładne, z widokiem na morze. W hotelu codziennie się coś dzieje co jest zasługa animatorów. Organizowane są różne ciekawe zabawy i gry. Wieczorami zaś odbywają się różne pokazy, koncerty. Widownia jest aktywna dzieki jednemu z szefów, którym jest Pan Anil. Morze znajduje się bardzo blisko hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agaatka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Drogi Agaatka; Dziękuję bardzo za wsparcie. Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie. Rodzina Venosa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Byliśmy w Venosie w połowie sierpnia i muszę przyznać, że hotel zasługuje na 5 gwiazdek. Jedzenie przepyszne, pokoje na wysokim poziomie, obsługa hotelowa bardzo mila i pomocna. Team animacyjny niesamowity, dużo animacji w ciągu dnia na basenie. Mini klub dla dzieci ma dużo ciekawych dni tematycznych, moje dzieci chętnie uczestniczyły w pieczeniu ciastek lub w dniu pirata. ANIL, świetnie prowadzi wieczorne animacje, konkursy dla gości to jego specjalność. Zawsze świetnie zachęca gości do zabawy, wróży mu sie świetlana kariera. Emre, dobrze nam się z nim rozmawiało, miły i pogodny animator, więcej takich! Polecam ten hotel rodzinom jak i parom, każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Arcona A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Droga Arcona A; Dziękuję bardzo za wsparcie. Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie. Rodzina Venosa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Wyjazd wspaniały. Duży basen z odpowiednią głębokością do pływania jak również dla osób, które mniej komfortowo czują się w wodzie. Hotel z bogatą infrastrukturą i otaczającą go roślinnością, duży i bardzo czysty.
Wszystkie pokoje mają widok na morze. Obsługa bardzo miła, pomocna.
Bardzo duże podziękowania dla młodej dziewczyny z baru przy basenie IREM YALVAC - bardzo miła, sympatyczna, zawsze uśmiechnięta osoba. Można było zamienić parę słów, robiła super drinki, nawet jak Ją poprosiliśmy to alkohol do lodówki schowała, żeby nie był ciepły. Jedyna osoba w barze, która była zawsze pogodna dla wszystkich gości.
Jedzenie - no cóż - do wyboru do koloru, po prostu - extra. Nigdy takiego wyboru nie widziałem, po prostu było wszystko i w takich ilościach, że o której byś nie przyszedł na posiłek nigdy niczego nie brakowało. Od mięs po ryby, owoce, warzywa, grill, smażone, pieczone, o słodyczach nie wspomnę.
Reasumując, hotel polecam wszystkim, ponieważ naprawdę warto.Jedna rzecz na koniec - wyjeżdżaliśmy o 6.30, no właśnie - hotel się kompletnie nie popisał. W każdym hotelu jak się wyjeżdżało to był lunch box: woda, owoc, kanapka oraz jakiś słodycz - nic nadzwyczajnego.
W tym przypadku natomiast, wymeldowując się nikt nic nie mówił na recepcji, dostałem paszporty, ludzie siedzieli i cisza.... Gdy spytałem o prowiant - chłopak z recepcji poszedł gdzieś i przyniósł na tacy może 10 kanapek (a osób było koło 20 + kilkoro dzieci), zero profesjonalizmu na sam koniec - słabo oj słabo.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Voyage537954
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Droga Voyage537954
Dziękujemy wam za przegląd i za wsparcie.Staramy się zawsze jak najlepiej dla naszych gości.Chcielibyśmy wyjaśnić wam o wyjazd rano; jako kierownictwo hotelu nie mamy żadnego pudełka na lunch; ale jeśli możesz nam powiedzieć na jeden dzień przed prośbą o wczesne śniadanie lub lunch box, chętnie pomożemy.Mamy nadzieję zobaczyć was i waszych ukochanych wkrótce.
Venosa Family

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Pobyt tygodniowy z dzieckiem 1.5 roku - organizatorem biuro Rainbow.
Kompletnie niezrozumiałe są dla nas oceny, w tym 4.5 na Tripadvisor i 5 gwiazdek. Jakość, jedzenie, serwis to co najwyżej 3 gwiazdki. Mamy porównanie do innego 5-gwiazdkowego hotelu w Turcji sprzed 2 miesięcy. Zacznę po kolei:
- zajęcia w miniclubie dla dzieci od 4 roku życia, to jasne, weszliśmy z córką na chwilę, żeby się pobawiła pod naszą opieką, zabawki nieliczne, a i te zniszczone, mata na podłodze poplamiona,  owady wszędzie, obrzydlistwo po prostu, więcej tam nie weszliśmy;
- plac zabaw przez większość dnia w pełnym słońcu;
- menu dla dzieci to farsa: mrożone nuggetsy, mrożone frytki i burgery, rozgotowany makaron, zupa taka sama jak dla dorosłych, bułki hamburgerowe z paczki;
- menu dietetyczne to rozgotowany ryż i twarde jak podeszwa gotowane mięso;
- jednego dnia serwowano sushi z twardym, niedogotowanym ryżem;
- w snack barze codziennie już około 15 brak placków gozleme, mimo reklamy, że są, podobnie kończyło się mięso z kebaba,  głównie dostępne mrożone nuggetsy, mrożone krążki cebulowe i mrożone hamburgery;
- restauracja włoska a la carte to farsa: żylaste mięso podawane jako carpaccio z kawałkami surimi, salatka cezar to trzy grzanki i łyżeczka majonezu z anchois, wino lokalne, nie włoskie;
- lokalne wino w cenie tak kwaśne, że nie do picia;
- animacje na basenie tak głośne, że właściwie nie ma miejsca nawet na plaży, w którym można byłoby sie schronić, aby ich nie słyszeć;
- pokoje tylko z prysznicem, powiedziano nam, że innych nie ma, wanienki dziecięcej także hotel nie posiada;
- minibar w pokoju pusty, jedynie butelka wody;
- leżaki rezerwowane o 7 rano, przy czym stoisko do pobrania ręczników czynne od 9, czyli trzeba zabrać ręczniki z dnia poprzedniego do pokoju, aby móc zarezerwować leżak o 7 rano;
- gdy chcieliśmy pobrać nowe ręczniki w porze poobiedniej, odmówiono nam, bo ręczników już nie było;
- brak parasoli, w związku z tym tylko niewielka część leżaków w cieniu pod daszkiem, bardzo duża ilość w pełnym słońcu;
- jakość sprzątania dyskusyjna, jak przyjechaliśmy koło łóżka leżał papierek po saszetce z cukrem, sprawdziliśmy, nie zniknął ani następnego dnia, ani kolejnego;
- sprzątanie pokoju z dnia na dzień bardziej powierzchowne, ostatnie dni to właściwie wymiana ręczników,
- kubek do mycia zębów w śmierdzącej folii, nie do użytku;
- animacje do 23-24 codziennie, nie da się otworzyć okna, bo jest tak głośno;
- wifi na plaży właściwie nie działa;
- windy wolne i przepełnione, zdarza się, że nie zatrzymują się na wezwanie;
- stoły w restauracji wycierane brudną ścierką.
Wśród plusów zacieniony brodzik, płytkie morze, zadbana plaża, cztery hamaki ustawione na terenie hotelu, ładnie urządzona czytelnia i kawiarnia i segregacja śmieci. Ale plusy nie rekompensują w żaden sposób wszystkich braków. Byliśmy wcześniej w Xanadu Resort i to gigantyczna przepaść jakości i serwisu. Chociaż wg Tripadvisora pod względem hoteli przyjaznych dzieciom w Turcji, Xanadu zajmuje miejsce 9, a Venosa 18, to jednak okazuje się, że są to hotele nie do porówania.

Absolutnie to nie są standardy 5-gwiazdkowego hotelu. Absolutnie nie polecamy, zwłaszcza rodzinom z małymi dziećmi. Zresztą poziom jedzenia z kids menu i snack baru nie posłuży dziecku w żadnym wieku.
Daję dwie gwiazdki, ponieważ obsługa była w większości uprzejma i miła, osoby pracujące w ogrodzie wykonują ciężķą pracę, więc nie chcę być niesprawiedliwa. W obsłudze większość to właściwie dzieciaki, bardzo młodzi ludzie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewelina W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019

Drogi Ewelina W
Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za Twoją opinię.Kiedy dokonałeś rezerwacji w biurze podróży, musieli ci wyjaśnić naszą koncepcję; tak jak nie napełniamy mini baru, po prostu wkładamy wodę do pokoju. Koncepcja all inclusive zawiera tylko lokalne napoje.W naszych artykuły sponsorowane, nigdy nie pokazał, że mamy wanny w pokojach. Zawsze mówimy, że mamy prysznice. Restauracje a la carte są również all inclusive; ale jeśli nie podoba nasze lokalne napoje zawsze można zamówić z karty wina lub innych napojów eksportowych. To, co serwujemy naszym gościom jako napoje, to znane marki w Turcji lub na świecie.Higiena jest dla nas jednym z bardzo ważnych tematów. Mamy konkretne godziny sprzątania i na pewno, gdy dzieci są w klubie nawet to brudne ze względu na dzieci, nie możemy ryzykować, aby umieścić dzieci i chemikalia, w tym samym pomieszczeniu. Nie podobało ci się sprzątanie w swoim pokoju, ale podczas pobytu nigdy nie powiedziałeś swojemu przedstawicielowi ani nam, że nie jesteś szczęśliwy. Jeśli nasi goście opuścili swoje prywatne rzeczy otwarte w pokoju, pokojówka nie może ich dotknąć. Jesteśmy bardzo surowi wobec materiałów osobistych, zabronione jest dotykanie rzeczy gości. Jesteśmy sprzątaniem pomieszczeń codziennie i pokojówki próbują zmienić tekstylia codziennie również.Plac zabaw dla dzieci / ogród mini klubu, głównie w cieniu, tam drzewa, a także altana. Zabawki, które dajemy do młodych gości są nowe i jeśli jest zepsuty jesteśmy je zmienia, ale na szczęście żaden z dziećmi są niczego w klubie hamowania.Nasze dzieci w formie bufetu jest tylko dla dzieci, a także mamy baby formie, jeśli wolała karmić dziecko z czegoś innego zawsze można poprosił od nas. Niektóre dzieci lubią tylko bryłki i frytki, inne wolą makaron, słuchamy dzieci i prośby rodziców. Jest też wybór zupy.W barze z przekąskami, nie są po prostu służąc zamrożonych produktów; pizza, döner, ryż, makaron, sałatki, gözleme gotują na miejscu i oczywiście wkładamy hamburgera, bryłkę i smażone ziemniaki.Parasole mogą być niebezpieczne, gdy jest za dużo wiatru, nasz hotel znajduje się na półwyspie i nie możemy ryzykować latającego parasola i zranienia kogoś. Ponownie, gdybyś poprosił nas o pomoc, moglibyśmy zorganizować miejsce dla twojej rodziny w cieniu. Mamy więcej niż wystarczająco dużo miejsca dla wszystkich naszych gości.W naszym kraju istnieje kilka szkół zawodowych, studenci muszą być w szkole przez 6 miesięcy, a drugiej połowie roku mają zrobić inturnship, w przeciwnym razie nie są one zdolne do ukończenia szkoły.Podczas pobytu, jeśli przyjechałeś i porozmawiałeś z nami, moglibyśmy być bardziej pomocni dla ciebie i twojej rodziny.
Venosa Family

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019

Jedzenie specyficzne mi akurat nie smakowało bardzo duża powtarzalność , pokoje perfekcyjne jak i sam hotel ale nie miałem w życiu gorszego łóżka , bardzo niewygodne i brak kołdry. Poza tym hotel piękny , leżaki , baseny itd. Obsługa bardzo miła.

Wskazówka dotycząca pokoi: Uwaga na sprzątaczki ponieważ kradną , proszę używać sejfy.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, DzonPodroznik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VenosaBeachResortSpa, Konuk İlişkileri Müdürü, Venosa Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019

Drogi DzonPodroznik

Dziękujemy za komentarze. Wszyscy krytycy są dla nas równie ważni. Smak jedzenia jest osobisty, a nasza restauracja ma cotygodniowy program. Jeśli chcieliby Państwo podzielić się z nami swoimi opiniami na temat żywności, prosimy wysłać do nas e-mail.
Venosa Family

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji