Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (798)
Filtruj recenzje
798 wyniki
Oceny podróżnych
188
349
185
46
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
188
349
185
46
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 798 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2018

Hotel kameralny, spokojny, z bardzo ładnym basenem. Do dyspozycji gości są mała siłownia, czytelnia, dwie restauracje, i centrum spa niestety bez sauny. Pokoje ładne, duże i jasne.W łazienkach duża kabina prysznicowa. Muszę powiedzieć, że naprawdę wypoczynek mi się udał. Brak animacji i tym podobnych atrakcji. Hotel dla osób, które chcą leżeć i się opalać

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dariusz D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: General_Manager_ISBB, General Manager, Ibis Styles Bali BenoaOdpowiedź udzielona 28 września 2018

Drogi Dariuszu D,

Najciekawsze pozdrowienia od ibis Styles Bali Benoa ..

Najpierw chcielibyśmy podziękować za wybranie naszego hotelu, ibis Styles Bali Benoa, na pobyt podczas ostatniej wizyty na Bali i dzielenie się z nami miłym doświadczeniem.
Z przyjemnością dowiadujemy się, że miałeś przyjemny pobyt u nas i szczególnie cenimy nasz hotel.
Nieustannie dążymy do zapewnienia lepszej obsługi naszego gościa.
Czekamy na Ciebie ponownie wkrótce w Ibis Styles Bali Benoa.


Serdecznie,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2017

Wlasnie wrocilismy w hotelu ibis hotel jest skromny ale czysty jedzenie monotonne ale kazdy znajdzie cos dla siebie,bardzo mila i zaangazowana obsluga, gdy jedna z przebywajacych osob potrzebowala pomocy medycznej obsluga stanela na wysokosci zadania ,sejf bezplatny codziennie 2 butelki wody gratis,bezplatne wi fi.hotel w dobrym miejscu w centrum miejscowosci knajpki,po wyjsciu z hotelu czysty i tani warung, supermarket ,kantor wszystko w poblizu hotetelu.plaza hotelowa ok 300mertow od hotelu 3komplety lezakow ale plaza ladna zdecy jednym slowem zgodnie z opisem uczciwe 3 gwiazdki co godzine kursuje bezplatny bus do miejscowego centrum handlowego bali colection polecam to miejsce dla osob chcacym miec w poblizu centrum miasta i plazy

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje z widokiem na ulice maja balkon ,te z widokiem na basen nie posiadaja balkonu
Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, adam p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: General_Manager_ISBB, General Manager, Ibis Styles Bali BenoaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear adam p,

Thank you for your positive comments.

I am very happy to read your satisfaction on the hotel, the food, and the staffs.

The team are always ready to ensure your needs are fulfilled and you feel valued.
It is our hope that you could come back and visit us in the future.

Cordially,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2017

Co do pokoi nie mogę narzekać ale hotel kompletnie nie nadaje się na urlop. W hotelu brak atrakcji przy basenie nawet muzyka nie grała do plaży daleko i są tylko dwa leżaki chociaż i tak nie ma ludzi. W lancz pakiecie na lot do polski dostaliśmy Wodę, dwie kromki suchego chleba, jajko. i dwa masła aż wstyd pisać a wodę i tak trzeba zaraz było wywalić. Tak biednego lancz pakietu nie widziałem.

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Aczek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: General_Manager_ISBB, General Manager, Ibis Styles Bali BenoaOdpowiedź udzielona 4 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Aczek,

Thank you for your positive feedback.

We have well noted your concern in regards to breakfast and the beach club.

Please rest assure that we have taken a proper measure and action to better serve our guests.

Thank you again for your comments and we look forward to having the pleasure to have you staying with us.

Cordially,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Witam, miałam przyjemność przebywać w tym miejscu . Hotel o normalnym standardzie.Basen całkiem ok, - dla gości hotelowych codziennie uzupełniana woda w pokoju , czysto - personel miły i pomocny . Starają się . Plaża oddalona o 3 min od hotelu ( wystarczy przejść na druga stronę ulicy ) plaża ładna , głównie nastawiona na sporty wodne . Można bez problemu wynająć leżaki za śmieszne pieniążki . Okolica mało rozrywkowa . Raczej trzeba wszędzie dojechać . Polecam dobry warung tuż za rogiem - tanio i smacznie . Na tej samej ulicy fajna "wypożyczalnia" samochodów z kierowca / skuterów - życzliwi ludzie , cena około 500 tys IDR /10 h samochód z kierowca . Skuterek tez w dobrej cenie - polecam zwiedzanie właśnie nim ( pobliską okolice ) podstawa to Ubud i okolica . Na południu wyspy super plaże .

Termin pobytu: marzec 2017
Dziękujemy, 809alicjas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: General_Manager_ISBB, General Manager, Ibis Styles Bali BenoaOdpowiedź udzielona 3 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Alicja S, Thank you for your kind comments, I am delighted that you enjoyed your stay and all hotel surroundings. I look forward to welcoming you back again soon. Kind regards, Mulwardi TJITRA.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2016

Obsługa miła choć raczej mało profesjonalna, hotel przyjemny jak na hotel tej klasy (zwłaszcza basen), śniadania kiepskie (to chyba największy minus) i trzeba się sprężać żeby zdążyć coś zjeść. Lokalizacja dość dobra - blisko do plaży, w okolicy znajduje się kilka sklepów, restauracji i postój taksówek, choć generalnie wszędzie trzeba raczej dojeżdżać i bez własnego środka lokomocji raczej ciężko.

Termin pobytu: luty 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Swobodny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: General_Manager_ISBB, General Manager, Ibis Styles Bali BenoaOdpowiedź udzielona 7 marca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Swobodny,
Thank you for taking the time to tell us about your experience at the ibis Styles Bali Benoa. I am sorry that your experience did not meet your expectations, especially with our breakfast. However we are happy that you are satisfied with our services and our hotel location. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that we will welcome you back soon with better experience in the near future. Sincerely Yours.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji