Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszny obiad i kolacja”
Tropical Tanjung — recenzja

Tropical Tanjung
Nr 3 wśród 96 Restauracje (Tanjungbenoa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 43 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczne jedzenie. Byłam tutaj dwa razy i za każdym razem zadowolona. Ceny korzystne i bardzo czysto.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, AgnieszkaW3319
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tropical_Tanjung, Manager, Tropical TanjungOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mr/Mrs.AgnieszkaW3319,
Warmest greeting from Tropical Tanjung Restaurant.

Thank you for your valuable review,we are very happy to be at your service. Wish you enjoyed your vacation in Bali and hopefully to see you again.

Best Regard
Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (462)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 462 recenzji

Zrecenzowano 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy kilkakrotnie. Jedzenie super, cena 1/3 warszawskich, obsługa komunikatywna i pomocna bardzo. Muzyka na żywo i zgodnie z życzeniem . Miejsce dobre na dluuugi wieczór.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, wrzaskosia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tropical_Tanjung, Manager, Tropical TanjungOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mr/Mrs.wrzaskosia,
Warmest greeting from Tropical Tanjung Restaurant.

Thank you for your valuable review,we are very happy to be at your service. Wish you enjoyed your vacation in Bali and hopefully to see you again.

Best Regard
Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 20 listopada 2019

Termin wizyty: listopad 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tropical_Tanjung, Manajer, Tropical TanjungOdpowiedź udzielona 23 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 listopada 2019

Termin wizyty: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tropical_Tanjung, Manajer, Tropical TanjungOdpowiedź udzielona 22 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 listopada 2019

Termin wizyty: listopad 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tropical_Tanjung, Manajer, Tropical TanjungOdpowiedź udzielona 6 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tropical Tanjung — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Tropical Tanjung? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem