Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 136)
Filtruj recenzje
1 139 wyniki
Oceny podróżnych
871
140
53
30
45
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
871
140
53
30
45
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 139 recenzji
Zrecenzowano: 4 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziłem w tym hotelu świetne 2 tygodnie.
Czystość, obsługa oraz wyżywienie są na najwyższym poziomie.
To świetne miejsce na wakacje z rodziną z małymi dziećmi. Na każdym kroku jest pełno atrakcji, place zabaw, mini klub.

Polecam wynajęcie Pawilonu na plaży. Wyjająłem go na cały urlop i jestem bardzo zadowolony, szczególnoe z obsługi Ferhata, to dzięki niemu urlop będzie niezapomniany.

Warto odwiedzić restaurację Dynasty. Znakomita obsługa Omara oraz pyszne jedzenie sprawiły, że odwiedziliśmy tą restaurację 5 razy.

Polecam również masaże w spa oraz korzystanie ze sportów wodnych przy plaży.

Hotel w pełni zasługuje na wysoką notę.
Polecę go znajomym i chętnie odwiedzę w przyszłości

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kamil K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limak_Cyprus, Halkla İlişkiler Müdürü, Limak Cyprus Deluxe HotelOdpowiedź udzielona 5 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kamil K,

Thank you for staying again with us at Limak Cyprus Deluxe Hotel and for taking your time for writing such a positive review about your stay.

We are delighted to read that you benefited from all the facilities we provide our guests.

It would be a pleasure for us if we can welcome you back very soon.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel Limak w pełni zasługuje na 5 gwiazdek.
Lokalizacja doskonała - przy pięknej piaszczystej plaży. Woda w sam raz do kąpieli.
Wszędzie czysto.
Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone.
Ogromna ilość atrakcji dla dzieci ( przyjechaliśmy z 3 latkiem). Baseny, zjeżdżalnie, kryty plac zabaw w kształcie zamku.
Byliśmy kilkukrotnie w restauracji z kuchnią wschodnią - jedzenie było pyszne, a obsługa była fantastyczna, zajęła się nawet naszym dzieckiem żebyśmy mogli spokojnie zjeść.

Najlepszym punktem tych wakacji są jednak pawilony na plaży. Wynajeliśmy pawilon na jeden dzień, ale po tym dniu tak nam się spodobało, że zarezerwowaliśmy go do końca pobytu. Szczególne podziękowania należą się Ferhatowi, który dbał o nasz komfort w pawilonach, to dzięki jego obsłudze nasz pobyt będzie niezapomniany.

Myślę że chętnie wrócimy do tego hotelu

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, go_kac2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limak_Cyprus, Halkla İlişkiler Müdürü, Limak Cyprus Deluxe HotelOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Gośka C,

Many thanks for choosing our Hotel and thank you for taking a moment to share your experience.

We are delighted to receive your positive scoring, as nothing can be more gratifying than the gentle appreciation coming from our guests. Your satisfaction and comfort are our first priority.

We would be delighted to have you back in our house to provide you with the most refined hospitality experiences again at Limak Cyprus Deluxe Hotel.

With kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziłam w tym hotelu cudowny tydzień. Hotel z całą pewnością zasługuje na 5 gwiazdek. Pokoje przestronne, czyste, komfortowe, personel życzliwy, zawsze uśmiechnięty i zaangażowany w swoją pracę, jedzenie pyszne. Byłam w innym hotelu 5 gwiazdkowym na Cyprze ale hotel Limak jest moim faworytem. Na pewno wrócę :):) Polecam ten hotel.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Monikaaw222
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limak_Cyprus, Halkla İlişkiler Müdürü, Limak Cyprus Deluxe HotelOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Monikaaw222,

Thank you so much for choosing Limak Cyprus and taking the time to post a 5*review. We are delighted you enjoy your time with us. We hope that Limak Cyprus will be top of your list when you are planning your next visit to North Cyprus and on that occasion, it will be our great pleasure to welcome you back to the hotel.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 czerwca 2019

Napiszę opinię w formie jakiej sam szukam na TripAdvisor :-)

Wakacje w Maju 2019 z przyjaciółmi i dzieckiem ze śmiertelnym uczuleniem na orzechy.

1) Organizator - Exim Tours

2) Transfer lotnisko - hotel - lotnisko - bez zarzutów, wygodnie, na czas

3) Przywitanie w hotelu - zanim się rozpakujecie sprawdźcie, czy wasz pokój odpowiada zamówieniu - po nieprzespanej nocy w podróży może to być skomplikowane i może nie będziecie trzeźwo myśleć - ale my musieliśmy zmienić pokój od razu po otrzymaniu kart - chcieliśmy być blisko znajomych, z którymi przylecieliśmy - dla Pana w recepcji to był kłopot mimo olbrzymiej dostępności wolnych pokoi - może spodziewał się napiwku - nie zasłużył :-) Pierwszy pokój był z widokiem na „krzaki”, miał dwa osobne łóżka - mieliśmy wykupiony pobyt w pokoju z jednym łóżkiem małżeńskim i jednym dla dziecka - serio nie mieliśmy siły przestawiać, czy też łączyć łózek. Jak zeszliśmy do recepcji okazało się, że są inne pokoje i do tego blisko naszych przyjaciół - z poprawnym zestawem łózek i z widokiem na basen. Hotel ma jakieś 500 pokoi a obłożenie wg mnie w pierwszym dniu było na 100 max....chociaż nie wiadomo ilu faktycznie było gości - skoro tych tłumów nie było wcale widać - pojedyncze osoby na śniadaniu, trochę wkoło basenów i na plaży - aż się dziwiliśmy, że są takie pustki :) . Ten brak tłumu dla osób, które chcą wypocząć był idealny - stopniowo z dnia na dzień liczba gości rosła.

4) Czystość hotelu, pokoi, basenów, spa, restauracji - mega pozytywne wrażenia - na każdym kroku ekipy sprzątające, nadzorowane przez managerów - nawet w WC przy basenach - błysk ! brawo!

5) Wyżywienie - wakacje z alergikiem uczulonym na orzechy:
Nasz mały przyjaciel nie może zjeść ani grama orzechów ani produktów, które zawierają chociażby minimalną ilość orzechów używanych przy produkcji żywności. Zgłosiliśmy fakt przyjazdu z alergikiem przed przyjazdem i tu uwaga - jesteśmy pod olbrzymim wrażeniem pracowników hotelu - po przybyciu zadzwoniła do nas osoba odpowiedzialna za relacje z klientami, zaproponowała spotkanie celem omówienia co dziecko może jeść. Spotkanie odbyło się z Szefem Kuchni i managerami z restauracji. Wszystko omówiliśmy wspólnie - dla dziecka były przygotowywane specjalne potrawy i desery, obsługa dopytywała się wielokrotnie, czy wszystko OK, czy czegoś nie trzeba, jak mogą pomóc...jesteśmy wdzięczni za takie traktowanie - brakuje skali ocen by to oddać.

6) Jedzenie w restauracjach - dla całej reszty grupy, z którą byłam - bez alergii.
Ogromny wybór specjałów lokalnych i z kuchni całego świata, wszystko w olbrzymich ilościach, bardzo smaczne, ładnie podane, napoje donoszone do stolików przez kelnerów. Wybór słodyczy, owoców, przekąsek - bardzo duży. Żeby to wszystko opisać potrzebowałabym 2 godziny a może i więcej . Blisko plaży są czynne bary z przekąskami - jeśli chcesz zjeść na luzie nie musisz iść na górę do głównej restauracji. Wybór jest wystarczający. Na kolację ubierz się schludnie – bez zbędnej sztywności ale 5 gwiazdek zobowiązuje. Nie wyskakuj w stroju kąpielowym chyba, że chcesz się narazić na śmieszność.

7) Drinki - Ultra All Inclusive - w pełni zadowalający wybór - whisky (np. Jack Daniels, Chivas i inne), wina, piwa, likiery, drinki - no limit aż do godz. 2 w nocy :-)

8) Obsługa w barach i restauracjach - bez zarzutu – młodzi, fajni, uśmiechnięci, pomocni…

9) Animacje – nie spodziewajcie się wielkiego wyboru przed sezonem – który zaczyna się 1 czerwca. My załapaliśmy się na show Michael Jackson – profesjonalne wykonanie tancerzy z Białorusi, dekoracje, stroje, wiele godzin treningów – pierwszy raz spotkaliśmy się z tak wysokim poziomem animacji (w wielu hotelach jest to grupa animatorów, którzy rano „tańczą” wkoło basenów – tu natomiast widać profesjonalizm. W sezonie wiem, że mają tez inne show przygotowane.
Dodatkowo – wieczorem muzyka na żywo w barze przy plaży. Reklamowali występy lokalnych gwiazd w sezonie – szkoda, że nie mogliśmy tych występów zobaczyć, ale kto wie – może kiedyś będziemy tam ponownie i wybierzemy inny termin.

10) Masaże – tutaj też gorąco polecam – balijskie masaże w cenie około 50EUR – warto!!! Można mieć masaż w domku przy plaży lub w SPA.

11) Baseny – duży wybór, ktoś pisał opinię, że zimna woda – fakt baseny zewn. nie są podgrzewane ale 22 stopnie wystarczą – masz dwie opcje: robisz trening pływacki i po 2 km na pewno nie będzie Tobie zimno, lub przy upałach na koniec Maja – wskakujesz do wody, by się zwyczajnie ochłodzić. W morzu woda była ciepła. Żadnych kamieni. Dla dzieci kilka fajnych zjeżdżalni i duże dla dorosłych i starszych dzieci.

12) Plaża – pełno leżaków, zadaszenia, piaszczysta, łagodne zejście do morza. Możesz sobie wykupić jeden z pawilonów na długim pomoście – nie sprawdzaliśmy ale w cenie jest obsługa przez cały dzień, lodówki, barman, z pomostów drabinki do wody – wyglądało to fajnie. Oczywiście obsługa kelnerska donosi drinki na plażę - w plastikach, chcesz w szklankach - idziesz do baru przy plaży - proste :-)

13) Mini Club dla dzieci – opieka animatorek, dużo atrakcji, my tak nie robimy ale można dziecko zostawić pod opieką na kilka godzin. Jest też drugi wewn. Mini Club w głównym budynku – na sezon zimowy.

14) Sklepy – możesz kupić ubrania, kosmetyki, alkohol, zegarki, okulary, słodycze, kawę, herbatę – podstawowe sprawy. Warto dodać, że wkoło są inne hotele a do najbliższego miasta jest około 50 km. Nie liczcie na to, że będą jakieś sklepy tuż za płotem hotelu. Ale wszystko co potrzebne znajdziecie w hotelu w cenie waszego pobytu. Jeśli macie sporo pieniędzy to w hotelu jest Casino. Jest też bankomat - wypłaca w TL, USD. Nie mogliśmy wypłacić EUR. W miastach sprzedawcy i restauratorzy oczekiwali zapłaty w TL lub EUR (podawali ceny w EUR) - ale tam bankomaty już na szczęście pozwalały na wypłatę EUR.

15) Jeśli chcesz zaoszczędzić i nie wydawać na wycieczki fakultatywne – z hotelu za rozsądne pieniądze pojedziesz bezpiecznym busem do Famagusty lub do Kirenii – od osoby jakieś 50 TL .Bus zawozi Was do miasta i macie 4 h na zwiedzanie, zakupy, jedzenie – w zupełności wystarczy. U rezydenta z biura podróży to koszt 50 EUR / osobę – ok masz w cenie przewodnika, może coś więcej zobaczysz i dostaniesz lunch – ale serio samemu też te dwa punkty można pozwiedzać. Jedzenie w restauracjach nie jest jakieś bardzo drogie – na 3 osoby 25 EUR z napojami.

16) Bezpieczeństwo – brak uwag. Oczywiście przekraczasz granicę – możesz mieć tylko dowód osobisty lub paszport – jak wolisz. Na granicy nie robili problemów – lądowaliśmy w Larnace więc w części greckiej. Strażnik pytał się jedynie, czy nie przewozisz papierosów lub innych zakupów – jak usłyszał, że jesteśmy z Polski nie robił żadnych problemów. Ważne jest to, że przy wjeździe dostaniecie dokumenty z datą przekroczenia granicy – trzeba je zatrzymać! Będą potrzebne przy powrocie!

Marzy nam się jeszcze kiedyś odwiedzić ten hotel! Jesteśmy nim i obsługą zachwyceni. Będziemy szczerze polecać wszystkim.

Wskazówka dotycząca pokoi: Część pokoi standard ma słaby widok - np. na pole wokół hotelu lub jego ogrodzenie.
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, izabelao814
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limak_Cyprus, Halkla İlişkiler Müdürü, Limak Cyprus Deluxe HotelOdpowiedź udzielona 2 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear izabelao814,

Thank you very much for taking the time to review your stay with us at Limak Cyprus Deluxe Hotel, We're so happy to hear that you enjoyed it so much. Very happy to hear that you enjoyed our service. We will be sure to pass on your compliments to our staff, great to hear you were so well looked after during your stay. Thank you so much for choosing to stay with us at Limak Cyprus and we look forward to welcoming you back for another stay soon!

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2019

Z całego serca polecam hotel Limak. Magiczne miejsce, ilość gwiazdek odpowiada standardowi w 100%. Wspaniały hotel, piękna plaża, wspaniałe baseny. Przepyszne jedzenie, piękne i czyste pokoje sprzątane codziennie. Najbardziej jednak pobyt udany ze względu na pracujących tam ludzi. Życzliwa i pomocna obsługa, spełniająca najdziwniejsze zachcianki. W tym miejscu chciałabym docenić i podziękować jednocześnie animatorowi- Furkan za umielanie czasu wolnego, za uśmiech i cierpliwość podczas gier i zabaw z dziećmi. Szczególne podziękowania i wielki szacunek za pracę i profesjonalizm dla DJ- SERKAN za wieczory z karaoke, które zapamiętam na długo. Za genialną muzykę w nocnym klubie, widać, że muzyka to jego życie i pasja. Za uśmiech, życzliwość, za to, że umiał odpowiedzieć na każde pytanie dotyczące hotelu i planu na każdy dzień. Mam nadzieję, że kiedyś się jeszcze spotkamy i że wrócę do tego magicznego miejsca!!!Z całego serca polecam hotel Limak. Magiczne miejsce, ilość gwiazdek odpowiada standardowi w 100%. Wspaniały hotel, piękna plaża, wspaniałe baseny. Przepyszne jedzenie, piękne i czyste pokoje sprzątane codziennie. Najbardziej jednak pobyt udany ze względu na pracujących tam ludzi. Życzliwa i pomocna obsługa, spełniająca najdziwniejsze zachcianki. W tym miejscu chciałabym docenić i podziękować jednocześnie animatorowi- Furkan za umielanie czasu wolnego, za uśmiech i cierpliwość podczas gier i zabaw z dziećmi. Szczególne podziękowania i wielki szacunek za pracę i profesjonalizm dla DJ- SERKAN za wieczory z karaoke, które zapamiętam na długo. Za genialną muzykę w nocnym klubie, widać, że muzyka to jego życie i pasja. Za uśmiech, życzliwość, za to, że umiał odpowiedzieć na każde pytanie dotyczące hotelu i planu na każdy dzień. Mam nadzieję, że kiedyś się jeszcze spotkamy i że wrócę do tego magicznego miejsca!!!

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, JUSTYNA8017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limak_Cyprus, Halkla İlişkiler Müdürü, Limak Cyprus Deluxe HotelOdpowiedź udzielona 16 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear JUSTYNA8017,

Thank you for staying again with us at Limak Cyprus Deluxe Hotel and for taking your time for writing such a positive review about your stay.

We are delighted to read that you benefited from all the facilities we provide our guests.

It would be a pleasure for us if we can welcome you back very soon.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji