Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 357)
Filtruj recenzje
1 357 wyniki
Oceny podróżnych
383
613
232
83
46
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
383
613
232
83
46
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 357 recenzji
Zrecenzowano: 21 czerwca 2017

Hotel początkowo wybrałam z powodu ceny. Na miejscu okazało się, że znajduje się w malowniczym i pełnym spokoju miejscu. Bardzo uprzejma i miła obsługa.
W hotelu znajduje się kilka restauracji, sklep z pamiątkami. Nie zabraknie Ci tam niczego.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje czyste, wielkość pokoi zależy od ceny.
Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, YateLee
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GPH広島, CRM, Grand Prince Hotel HiroshimaOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear YateLee,

Thank you for staying at Grand Prince Hotel Hiroshima.We are glad that you are satisfied with your stay with us.We will do our best for guest's satisfaction, and looking forward to your continued patronage.
We are looking forward to seeing you again.

CRM
Mina Kajihara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 czerwca 2016

Jest to hotel w którym warto się zatrzymać będąc w Hiroshimie. Jest rewelacyjnie położony nad samym morzem, a jeżeli ma się pokój z widokiem właśnie na to morze, to jest naprawdę super. Można tam poczuć miłą wakacyjną atmosferę. Obsługa bardzo miła i pomocna. Do centrum możemy dojechać taksówką lub autobusem, a dojazd zajmuje około pół godziny. Szczególnie polecam na 23 piętrze klimatyczną restaurację z przepięknym widokiem na panoramę Hiroshimy.

Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KazimierzGrabkowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GPH広島, WEB Marketing, Grand Prince Hotel HiroshimaOdpowiedź udzielona 8 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Dear KazimierzGrabkowski,[

Thank you for posting such a wonderful comment and 5 stars rating regarding your recent stay with Grand Prince Hotel Hiroshima. Your compliment about the hotel is truly appreciated. We're looking forward to welcoming you back on your next visit.

Sincerely yours,

Supervisor of WEB Marketing
Risa Shibata

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 3 dni temu

Termin pobytu: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GPH広 島, CS推進担当, Grand Prince Hotel HiroshimaOdpowiedź udzielona 3 dni temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GPH広 島, CS推進担当, Grand Prince Hotel HiroshimaOdpowiedź udzielona 28 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GPH広 島, CRM, Grand Prince Hotel HiroshimaOdpowiedź udzielona 14 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji