Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Chalong
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 20:00
Wyróżnione recenzje
Bangkok i okolice

Z wycieczki do Bangkoku jesteśmy zachwyceni, nasz przewodnik Luis był genialny! Transfer z lotniska... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 dni temu
Beata K
Wycieczka do khao sok

Naprawdę firma godna uwagi I polecenia. Wycieczka do dżungli z przewodniczką Sandra to kopalnia... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 dni temu
Kasiaibartek99
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (270)
  
Recenzje (270)
Filtruj recenzje
270 wyniki
Oceny podróżnych
244
18
3
4
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
244
18
3
4
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 270 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

serdecznie polecamy, super jakość i organizacja + miły przewodnik, bardzo intensywny dzień w Bangkoku z zobaczbangkok.pl ale na pewno było warto !!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Dbs1290
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: malgosia_asdv, Kierownik, Asian Divers Centrum NurkoweOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemu za miłe słowa i czekamy na Was tym razem na Phuket ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Bylismy na dwóch wypadkach z przewodniczką Sandra bardzo profesjonalnie i super zabawa bardzo miło spędziliśmy czas i dużo sie dowiedzieliśmy o tajskiej kulturze wszystkim polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Dorotkka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: malgosia_asdv, Kierownik, Asian Divers Centrum NurkoweOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

W imieniu Sandry dziękujemy bardzo za miłe słowa i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Witajcie,
Za nami 2-tygodniowe wakacje na Phuket.
Cudowny czas spędzony na łonie tajskiej przyrody, tej ogólnie dostępnej i tej bardziej skrytej, którą odkryliśmy za sprawą wycieczek z Asian Divers.
Uczestniczyliśmy w 4 wyprawach, wszystkie zorganizowane zostały profesjonalnie, a przewodniczyła im Sandra - wspaniała osoba z dużym zasobem wiedzy, oddająca się swojej pracy w 100 procentach.
Każda z naszych wycieczek miała bardzo przemyślany program, który w całości został zrealizowany.
Atmosfera na wyjazdach była bardzo serdeczna
W przyszłym roku, kiedy nasz syn będzie miał ukończone 10 lat, chcielibyśmy wrócić na Phuket, aby z Asian Divers zrobić kurs nurkowania.
DZIĘKUJEMY i do zobaczenia
Honorata i Piotr z Oliwią i Wiktorem

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Honorka4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: malgosia_asdv, Kierownik, Asian Divers Centrum NurkoweOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Witajcie!
Dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii o naszych wycieczkach - jesteśmy szczęśliwi gdy czytamy takie słowa :) Zapraszamy ponownie; przyjedźcie do nas między listopadem a marcem i poznajcie resztę naszej świetnej ekipy :) Pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy z Asian Divers :) byliśmy na trzech wycieczkach i na każdej z nich naszą przewodniczką była Sandra. Jak by mogła to przychyliła by nam niebo :) wspaniała atmosfera i super organizacja :) ludzie również wspaniali!!! Kierowcy, przewodnik, Sandra no i oczywiście Polacy z którymi mieliśmy okazję spędzić wspaniałe wycieczki :) pozdrawiamy wszystkich
Monika i Krzysiek
Polecamy każdemu.
Napewno do was wrócimy:)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Monika P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: malgosia_asdv, Kierownik, Asian Divers Centrum NurkoweOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za miłe słowa - cały nasz tajsko-polski zespół bardzo się stara, żebyscie mieli cudny czas podczas wakacji. Wspaniale, że pamiętaliście o tajskiej załodze, bez której te wycieczki nie udawałyby się tak dobrze. Pozdrawiamy i do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jenny to chodząca REWELACJA! Zabawna, mądra, zawsze uśmiechnięta, z ogromną wiedzą, wieeelkim sercem, poczuciem humoru! nie dość ze dowiedzieliśmy się wieeelu super ciekawych rzeczy to jeszcze było przy tym mnóstwo mnóstwo śmiechu, żartów, rozmów. Naprawdę warto, bo zamiast kręcić się bez celu po mieście lub z wątpliwym planem zwiedzania, mieliśmy zorganizowaną wycieczkę od A do Z i zaufaną, lokalną (a to ważne!) osobę u boku.
Jenny dbała o każdy szczegół od samego rana! Odebrała nas z hotelu, pod którym czekał już tuk tuk, zobaczyliśmy najważniejsze atrakcje Bangkoku, dowiedzieliśmy się bardzo ciekawych historii, przekazanych w fajny sposób, dzięki czemu nie była to zwykła wycieczka z przewodnikiem z męczącymi szczegółami, klepanymi od niechcenia. Zjedliśmy tez wspólny lunch, popłynęliśmy na floating market, a to wszystko w naprawdę fajnej formie, prywatną łodzią po kanałach Bangkoku. Mieliśmy pewność, ze nikt nas nie naciągnie, nie oszuka. Z całego serca polecam ❤️

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Piniaaa723
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: malgosia_asdv, Kierownik, Asian Divers Centrum NurkoweOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy za wspaniałą opinię i czas poświęcony na podzielenie się nią publicznie :) Jenny to jedna z naszych tajskich perełek, ale mamy ich więcej - przy następnej wizycie zapraszamy również na Phuket, gdzie poznacie innych członków naszej profesjonalnej tajsko-polskiej ekipy :) Zapraszamy i pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji