Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (227)
Filtruj recenzje
227 wyniki
Oceny podróżnych
102
66
33
16
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
102
66
33
16
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 227 recenzji
Zrecenzowano: 11 czerwca 2018

Zaznaczę że to były nasze pierwsze wakacje w opcji all inclusive więc nie mam porównania do innych hoteli :) Całe otoczenie hotelu piękne i zadbane. Pokój bardzo czysty, codziennie sprzątany. Nie było wody butelkowej w pokojach ale to nie był dla nas problem - mieliśmy opcję all inclusive więc wodę w butelkach braliśmy z baru w recepcji. Jedzenie pyszne - dużo opcji do wyboru więc każdy może wybrać coś dla siebie. Śniadania jedynie troszkę monotonne ale nie było to dla nas jakiś wielki problem. Bardzo pyszne ciasta i desery, dużo owoców. Obsługa hotelu bardzo miła i przyjazna. Zastanawia mnie tylko po ile godzin dziennie pracuje obsługa bo w ekipie kelnerów ciągle widzieliśmy te same osoby... O przekąskach się nie wypowiem bo między posiłkami nie byliśmy głodni i nawet nie próbowaliśmy nic ze snackbarów. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to maly wybór i trochę słaba jakość drinków w opcji all inclusive :( to taki mały minus poza tym wszystko super, wróciliśmy zadowoleni i wypoczęci :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje na parterze chłodne (zaleta), z prywatnym basenem.
Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Martyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: George K, Διευθυντής, Theophano Imperial Palace HotelOdpowiedź udzielona 14 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Martyna K,
Thank you for taking the time to review Theophano Imperial Palace as well as for your kind comments.
We are so glad that you enjoyed your stay with us and look forward to seeing you again.

With regards

Nikos Karagiannidis
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2017

Bez żadnych złośliwości, ale na pewno nie 5*. Proste rzeczy: brak wody butelkowanej w pokojach, brak czajnika,brak WI-FI w pokojach(bardzo słaby zasięg internetu o LTE zapomnijcie), bardzo wąskie balkony i co najgorsze we wszystkich napojach z automatów, w lodzie i wodzie podawanej do posiłków smak CHLORU! To według mnie są najważniejsze wady hotelu.Poza tym nie ma na co specjalnie narzekać.

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
4  Dziękujemy, asterix102016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2016

Po powrocie z Grecji jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu. Hotel bardzo fajny i czysty, basen b. fajnie umiejscowiony i codziennie spokojny (dużo wolnych leżaków), plaża też dobrze zorganizowana. Niezłe śniadania, super kolacje ale niestety obiady są w hotelu obok o niższym standardzie (Athos) i z ogromną liczbą wygłodniałych i mało kulturalnych ludzi :) Nazywaliśmy to food-fight i byliśmy na takim obiedzie tylko 2 razy. Gdyby nie to, bylibyśmy jeszcze bardziej zadowoleni.

Termin pobytu: lipiec 2016
1  Dziękujemy, Matt K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: George K, Manager, Theophano Imperial Palace HotelOdpowiedź udzielona 14 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear MattK,
the team of lti Theophano Imperial Palace is thanking you for taking your valuable time to write your kind comments concerning your experience during your holiday. It is very important to us your comment , your remark, and so we are able to measure our performance and also improve our services.
We lament the fact that we did not heard your comments during your stay, as for the inconveniency through lunch time.

We will do our best, at your next visit to our venue, to fulfill and eventually meet all your holiday needs and wishes. We will always be open to any comment with appreciation. We once again apologize and at the same time, thank you for your kind words regarding our services, our venue.
We remain with the hope that we will have the opportunity of welcoming you once again to the lti Theophano Imperial Palace at Kalithea Halkidiki and to offer you the best vacation, based as always, on the service provided by the team of professionals, who all try to deliver high quality of services.

Sincerely
the lti Theophano Imperial Palace
Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Bardzo czysty i zadbany hotel jak i otoczenie. Jedzenie przepyszne , pokoje codziennie sprzątane .
Jedyny minus to brak atrakcji dla dzieci. Urlop spędzali tam głównie emeryci co z drugiej strony zapewniło spokój i ciszę przez cały pobyt :)
Bardzo miła i pomocna obsługa. Blisko centrum.

Termin pobytu: wrzesień 2015
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, magdalenak4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: George K, Public Relations Manager, Theophano Imperial Palace HotelOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Magdalena K,
thank you very much for taking the time to write your kind words, your feedback and all comments about your holiday experience at our lti Theiphano Imperial Palace Hotel.
It is very important to us as only through your objective remarks we will be able to offer you best of our services.
We took great notice of your remark, regarding kids animation planning of our Hotel's Animation Team, contacted them, and a new updated and more active program runs now
for all our kids at the lti Theophano Imperial Palace!
We assure you that till now kids are more that happy to take part in all activities offered to them.
Thank you very much once again for your sincere remarks, which proved to be not only helpful! but successful too as parents are so satisfied now with alternatives we are offering to the kids regarding various activities

We will remain at your kind disposal for anything else you might need and we will be awaiting your next coming holidays to lti Theophano Imperial Palace, to make you more satisfied regarding our offered services to you.

The Quality Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2014

Blisko piekna hotelowa plaza!!!! Duzy plus. Pokój duzy, czysty, 2 x dziennie sprzątany. BARDZO miła obsługa!II Jesli ktos pisze opinie o złej obsłudze po prostu nie potrafi sie porozumiec badz zachowac. Osobiscie widzialam sytuacje do kelnera w stylu" EEE kawa" , jak na to zareagowac?!Obsługa przemiła, czasami az głupio ze nie można samemu porostu sie obsłużyć.
Jedyna niedogodnoc to obiady w Hotelu Athos - jedzenie dobre, ale nie ma takiej kameralnej atmosfery jak w Theophano.
Gdyby ktos sie wybierał polecam i z checia uzupełnie szczegółowe informacje!

Termin pobytu: czerwiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Anna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji