Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (17)
Filtruj recenzje
17 wyniki
Oceny podróżnych
7
5
2
2
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
7
5
2
2
1
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 17 recenzji
Zrecenzowano: 29 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: 景色のいい部屋をお勧めします。
  • Data pobytu: grudzień 2017, podróż w pojedynkę
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 listopada 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: wrzesień 2017, podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lutego 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: luty 2017, podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: styczeń 2017, podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HOTEL-R-Kaohsiung, 業者, HOTEL R KaohsiungOdpowiedź udzielona 7 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 marca 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: marzec 2016, podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HOTEL-R-Kaohsiung, 業者, HOTEL R KaohsiungOdpowiedź udzielona 21 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji