Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nie polecam”

Karczma po góralsku u Stasi
Nr 1 wśród 1 Restauracje (Szlachtowa)
Zakres cen: 0 USD - 35 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 10 września 2019

W mojej ocenie najgorsza knajpa w okolicy. Jedzenie niezbyt smaczne.
Właściciel bezczelny, arogancki.

Termin wizyty: październik 2018
2  Dziękujemy, Magdalena K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof O, Właściciel, Karczma po góralsku u StasiOdpowiedź udzielona 12 września 2019

tysiącą bardzo smakuje a tobie nie musi po wpisie to ty jesteś beszczelna acha jaki klient taka obsługa i naucz się tego kultury bo masz ,,,o,,,kultury

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (36)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 36 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Bardzo miła obsługa!!! PyszNe jedzenie i nie drogo.
Bardzo polecamyKto chce dobrze zjeść na pewno się nie zawiedzie!!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, GosiaP313
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Ogolnie NIE polecam tego miejsca ze wzgledu na chamstwo jakie reprezentuje wlasciciel tego lokalu. To arogancki typ, ktory nie ma klasy i widac ze liczy sie tylko dla niego kasa. Klnie jak szewc przy klientach i co najgorsze malych dzieciach. Szczerze, w zyciu nie spotkalem sie z takim buractwem oraz pogarda dla klienta a zwiedzilem w tamtych okolicach juz multum lokali. Czytajac inne komentarze w sieci podejrzewam ze z gosciem ewidentnie jest cos nie tak..

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Customer201908
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof O, Właściciel, Karczma po góralsku u StasiOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

chamem to ty byłeś buraku i tą gwiazdkę wsadz sobie takiej szumowiny jak ty to w życiu nie widziałem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019

O godzinie 21 zero szans na kawę, bo ekspres już wyczyszczony, bo dużo gości w ciągu dnia (kiedy byliśmy było niemalże pusto), bo Państwo Właściciele zmęczeni.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, JuKa_9
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof O, Właściciel, Karczma po góralsku u StasiOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

a zmęczeni a co ty księżniczko przed 22 kawki się zachciało poszliśmy wam na ręke i dostaliście jeść a jak nie jest pani normalna to do psychologa księzniczka znalazła się zero kultury syf zostawiony na stole to świadczy o was

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy na obiedzie - było bardzo smacznie potrawy świeże, przygotowywane na bieżąco- jagnięciny, placki po zbójecku, naleśniki z serem "niebo w gębie" polecamy:)

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, hannab231
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Karczma po góralsku u Stasi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Szczawnica, Małopolskie
Mizerna, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Karczma po góralsku u Stasi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem