Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Swanetia

To już drugi wyjazd z Mountain Freaks. Jak zawsze dobra organizacja. Super lider Ania Wolska... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
dorotamichalska244
,
Warszawa, Polska
Kazbek

Super zorganizowana wyprawa dzięki przemiłym ludziom. W biurze Mountain Freaks bardzo miłe Panie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019
Dariusz P
Przeczytaj wszystkie recenzje (82)
  
Recenzje (82)
Filtruj recenzje
82 wyniki
Oceny podróżnych
64
6
2
6
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
64
6
2
6
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 82 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Super zorganizowana wyprawa dzięki przemiłym ludziom. W biurze Mountain Freaks bardzo miłe Panie ( Dominika i Ewa), a przewodnik Jaba najlepszy jakiego mogliśmy sobie wymarzyć (profesjonalista na 100% i wesoły kompan podróży). Super Ludzie i Ekstra przygoda-POLECAM ;)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Dariusz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa S, Właściciel, Mountain FreaksOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Od samego początku profesjonalne podejście do klienta,jeszcze podczas pobytu w kraju dostałem wyczerpujące informacje na temat swojej wyprawy. Na miejscu, w biurze MOUNTAIN FREAKS przyjazna i miła atmosfera. Podczas mojej przygody z Kazbekiem przewodnik na każdym kroku dbał o bezpieczeństwo całej ekipy wyprawowej. Warto skorzystac z wachlarza ofert MOUNTAIN FREAKS. Osobiscie jeszcze do Nich wrócę.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Andrzej17011980
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Trekking świetnie zorganizowany, każdy kto potrzebuje tego typu wypoczynku na pewno może odpocząć, nacieszyć oczy widokami a do tego pozytywnie się zmęczyć.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, ogrodnikmonika
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa S, Właściciel, Mountain FreaksOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Na początku miałam mieszane uczucia. W ciągu pierwszych dwóch dni widocznym było, że Panie przewodnik nie znają szlaku. Organizacja w tym aspekcie kulała. W ciągu kolejnych dni sytuacja uległa poprawie. Trzeba przyznać, że transport i noclegi były zorganizowane bardzo dobrze. Czułam się też bezpiecznie w trakcie akcji szczytowej dzięki opiece gruzińskich przewodników.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, agatamat1992
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Jeśli szukasz prawdziwej przygody z dala od luksusów cywilizacji, gdzie mgły poranne zaglądają Ci do namiotu rozbitego na pasterskiej łące pomiędzy skalistymi szczytami, jeśli poranne poszukiwanie miejsca na toaletę jest dla Ciebie wyzwaniem to koniecznie musisz wybrać się na trekking po Tuszeti oraz Chewsureti razem z Mountain Freaks.
Zdecydowanie warto!
Polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Witek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa S, Właściciel, Mountain FreaksOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Dziękujemy! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji