Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (52)
Filtruj recenzje
53 wyniki
Oceny podróżnych
32
17
3
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
32
17
3
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 53 recenzji
Zrecenzowano: 20 lipca 2019

W hotelu bardzo miła obsługa. Pokoje bardzo czyste. Świetna lokalizacja - dla mnie była to połowa drogi z opolszczyzny na Kaszuby. Cicho i spokojnie. W drodze powrotnej chętnie jeszcze raz się tam zatrzymam.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, 92kasia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ibis Poznań Pół... S, Front Office Manager, Hotel Ibis Poznań PółnocOdpowiedź udzielona 27 lipca 2019

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa dotyczące pobytu w naszym hotelu.
Cieszymy się iz spełniliśmy Pani oczekiwania odnośnie standardu naszej marki.
Będziemy zaszczyceni goszcząc Panią ponownie.

Życzymy udanego dnia.

Z poważaniem,
Bartłomiej Królikowski
Kierownik Recepcji i Rezerwacji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 maja 2019

wszystko czego oczekiwałem w czasie krótkiego pobytu w hotelu, wygodne spanie, syte śniadanie,blisko kortów,spokojna okolica jak na przedmieścia Poznania ,duży parking a wszystko za umiarkowaną cenę,polecam

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Stay23716267482
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ibis Poznań Pół... S, Manager, Hotel Ibis Poznań PółnocOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2019

Witam serdecznie,

Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii oraz wysokiej oceny.
Zapraszamy do kolejnych odwiedzin.

Życzymy udanego dnia.

Z poważaniem,
Bartłomiej Królikowski
Kierownik Recepcji i Rezerwacji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 kwietnia 2019

to kolejny pobyt w tym hotelu i widać tutaj spokój ,harmonie ,piękne położenie ,czyste pokoje ,przyjemność pobytu gwarantuje przesympatyczna obsługa ,zostaje tylko polecić wszystkim którzy luba takie miejsca ,do tego blisko do sklepów i obwodnicy .

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, arondiagnosta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ibis Poznań Pół... S, Front Office Manager, Hotel Ibis Poznań PółnocOdpowiedź udzielona 14 kwietnia 2019

Szanowny Panie,
Niezmiernie miło nam czytać tak pochlebne opinie dotyczące Pana Pobytu w naszym hotelu.
Za każdym razem tak miły komentarz motywuje nas do jeszcze większych starań nad podwyższeniem naszych standardów pomimo niewielkiej liczby gwiazdek.
Zapraszamy serdecznie do kolejnych odwiedzin naszego hotelu.
Życzymy udanego i spokojnego dnia.

Z poważaniem,
Bartłomiej Królikowski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 stycznia 2019

Chcieliśmy z żoną spędzić Sylwestra tylko we dwoje w ciszy i spokoju i to nam się wspaniale udało,bardzo miła i sympatyczna a przy tym bardzo uprzejma młoda obsługa no i rewelacyjny -perfekcyjny kucharz serwujący super dania-raj dla podniebienia .Sniadania mogące zadowolić nawet najbardziej wybrednych smakoszy-po prostu rewelacja.Pokój 227 z łóżkiem małżeńskim -królewskie spanie!!!!

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Sightsee32387903277
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ibis Poznań Pół... S, Recepcjonista, Hotel Ibis Poznań PółnocOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2019

Szanowny użytkowniku.

Serdecznie dziękujemy za tak wysoką ocenę naszego hotelu oraz tak miły komentarz. My jako obsługa codziennie staramy się aby pobyt naszych gości nie był tylko zwykłym noclegiem. Bardzo dziękujemy za wybór naszego hotelu w tak ważną noc. Jeżeli chodzi o zaplecze gastronomiczne mamy bardzo doświadczony presonel. Nasz szef kuchnii oraz jego załoga dokładają wszelkich starań aby spełnić oczekiwania naszych gości. Łóżka w naszym hotelu są specjalnie zaprojektowane oraz zrobione na zamówienie.

Serdecznie zapraszamy ponownie do naszego hotelu.

Z poważaniem

Mateusz Klich

Recepcjonista

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 grudnia 2018

Kolejny bardzo udany pobyt. Bardzo kompetentna i sympatyczna załoga. Trafiłem na pokój, gdzie był problem z zamkiem w drzwiach wejściowych i błyskawicznie dostałem inny pokój. Śniadanie bardzo smaczne i urozmaicone (moim hitem u Państwa jest zapiekanka) ;). Pokoje ciepłe i czyste. Nic więcej nie trzeba do szczęścia. Ceny parkingu oraz w barze na rozsądnym poziomie. Generalnie bardzo dobra relacja ceny do jakości przy wcześniejszej rezerwacji.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, marekchruszczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ibis Poznań Pół... S, Front Office Manager, Hotel Ibis Poznań PółnocOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2018

Witam serdecznie,
Szanowny Panie bardzo nam miło czytać tak pochlebną opinię na temat naszego hotelu i Pana pobytu. Cieszymy się iż część gastronomiczna wraz z barem odpowiada Panu i dziękujemy iż docenił Pan starania naszych pracowników.
Serdecznie zapraszamy do kolejnych odwiedzin naszego obiektu.
Życzymy udanego dnia.
Z poważaniem,
Bartłomiej Królikowski
Kierownik Recepcji i Rezerwacji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji