Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Krośnice
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Para buch

Miejsce malownicze! Parowóz i przejazd super frajda! Szczególnie polecam fanom wąskotorowej ☺️ Na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 września 2019
458asias
,
Krośnice, Polska
z urządzeń przenośnych
Super pomysł na rodzinną wycieczkę

Swobodnie należy zaplanować tam całe popołudnie. Warto zajrzeć tam cała rodziną, na miejscu... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 15 lipca 2018
Łukasz M
,
Wrocław, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (11)
  
Recenzje (11)
Filtruj recenzje
11 wyniki
Oceny podróżnych
7
2
2
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
7
2
2
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 11 recenzji
Zrecenzowano: 15 lipca 2018

Swobodnie należy zaplanować tam całe popołudnie. Warto zajrzeć tam cała rodziną, na miejscu znajdują się atrakcje dla dzieciaków w wieku od 3 lat do ok. 10, starsze mogą się nudzić.
Oprócz kolejki jest kąpielisko (niestrzeżone) na stawie, wypożyczalnia rowerków wodnych i łódek, dmuchańce, plac zabaw, duży park.
Tory kolejki wiodą dookoła przez cały teren i park, przejazd trwa około 20 minut. Bilety sprzedaje konduktor WYŁACZNIE ZA GOTÓWKĘ.
Na miejscu wszędzie płaci się gotówką!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Łukasz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Ciekawe miejsce gdzie można zobaczyć i pokazać dziecku kolejkę wąskotorową. Nic poza tym! Można pojechać maksymalnie 2 razy w sezonie.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2017
Dziękujemy, _ukaszp220
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Goraco polecam. Super frajda dla dzieci oraz milosnikow waskotorowek. Szczegolne wrazenie robi parowoz.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
1  Dziękujemy, Paweł W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lutego 2017

Polecam nie tylko rodziną z dziećmi. Można poznać przyrodę i bogatą ofertę turystyczną w Dolinie Baryczy. Super rozrywka dla dużych i małych.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
1  Dziękujemy, KrzysztofSr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2016

Polecam serdecznie to miejsce ze względu na kolej, park i cały teren...Można tutaj grillować, jest plac zabaw,,,jazda trwa ok 30 minut. Jest po prostu fajnie. Usmiechy na twarzach u każdego z członka rodziny

To miejsce odkrywa cały milicki rejon krajobrazowy. Warto potem ruszyć dalej:)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
1  Dziękujemy, LeoLeablog
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji