Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (110)
Filtruj recenzje
110 wyniki
Oceny podróżnych
19
60
23
6
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
19
60
23
6
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 110 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 26 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: grudzień 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kartika w, Guest Relation Officer, eL Hotel Kartika Wijaya BatuOdpowiedź udzielona 29 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: listopad 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kartika w, General Manager, eL Hotel Kartika Wijaya BatuOdpowiedź udzielona 23 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2016

Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kartika w, Manajer, eL Hotel Kartika Wijaya BatuOdpowiedź udzielona 22 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: sierpień 2015
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kartika w, Manajer Kantor Depan, eL Hotel Kartika Wijaya BatuOdpowiedź udzielona 17 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kartika w, General Manager, eL Hotel Kartika Wijaya BatuOdpowiedź udzielona 7 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji