Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (479)
Filtruj recenzje
479 wyniki
Oceny podróżnych
191
159
66
40
23
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
191
159
66
40
23
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 479 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Hotel Admiral jest 3-gwiazdkowy, nie jest hotelem luksusowym ale bardzo go polecam na miły rodzinny urlop na pełnym luzie. To kolejny hotel z sieci Suneo, w którym byliśmy i kolejny raz urzekła nas atmosfera w nim panująca. Przemiła obsługa, zarówno na recepcji, jak i w restauracji. Kelnerzy uwijają się jak mrówki, mają ciężką pracę, a mimo tego zawsze są uśmiechnięci, dbają o czystość każdego stolika. Są przy tym dyskretni i nie rzucają głośno sztućcami, jak to ma miejsce w wielu wakacyjnych hotelach :)) Baseny są 3 - dość małe, ale gdy tak blisko jest plaża z piękną wodą, cieplejszą niż w basenie, to nie jest to problemem. Bardzo dużo leżaków przy basenach, nie ma potrzeby ich rezerwowania, zawsze się coś wolnego znajdzie, a byliśmy w szczycie sezonu.
Pokoje są w 2 standardach, gdyż hotel składa się z nowszej części i dobudowanych budynków w nowszej części (raczej tylko dla gości z UK). Ręczniki w łazience bielusieńkie, wymieniane codziennie, pościel nie była przez tydzień zmieniona ani razu. Trzeba mieć swoje mydło i szampon, gdyż w łazience są tylko miniaturki na powitanie, później nie są już dokładane.

Jedzenie dobre. Restauracja dość głośna, bo jest bardzo duża. Od rana do kolacji są też dostępne przeróżne przekąski, tosty, owoce, w barze. Animacje takie sobie... W sumie to widzieliśmy tylko 2 animatorki. W hotelu są głównie goście z UK i z Polski, więc miło ze strony menadżera hotelu, że wreszcie na recepcji pracuje ktoś z Polski - pani Monika, która jest bardzo pomocna i sprawia, że w hotelu mogą spędzić urlop w pełnym komforcie również osoby, które nie znają dobrze angielskiego. Podsumowując - nie żałujcie tam pieniędzy na napiwki dla obsługi, bo bardzo się starają, żeby urlop mijał w najlepszy sposób.
Polecamy też przy okazji wycieczki na miejscu z biura Magic Tours prowadzonego na miejscu w Tsilivi przez Polaków. Czytaliśmy o tym wcześniej w opiniach o hotelu i też skorzystaliśmy. Nie ma porównania z wycieczkami, które wcześniej podczas urlopów wykupowaliśmy o rezydentów TUI. My rezerwowaliśmy przez ich stronę, ale można też to zrobić w ich biurze.
Podsumowując nasze wakacje - było super i na pewno jeszcze wrócimy!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, azi2000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Angela S, Διευθυντής, SuneoClub Tsilivi Admiral HotelOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear azi2000

Thank you for taking the valuable time to write a review for SuneoClub Tsilivi Admiral Hotel.
We would like to thank you for your words of appreciation and we are more than happy to know that
you had a beautiful time during your stay in our hotel.
The newly built part of the hotel is available to all markets, as song as they have booked this specific
room type and the bath amenities are changed when consumed, so if we missed doing so, please
accept our apologies. Please contact reception next time for anything you might need.
The animation in the hotel is arranged and performed by TUI and there are 4 animators currently in the hotel.
Two working mornings and two evenings.
Monika in reception has indeed been a great help for the hotel and our Polish speaking guests.
We are looking forward to welcoming you again soon and we wish you all the best from the SuneoClub Tsilivi Admiral Hotel team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Wspaniałe wakacje we wspaniałym hotelu...jedzenie w ilościach nie do przejedzenia, różnorodne i każdy znajdzie coś dla siebie...melony to istny cud świata to zdanie mojej córki ;) pokoje czyste i sprzątane na bieżąco, basen i leżaki super....przyjemne animacje, na prawdę nie można się do niczego przyczepić ...miła obsługa od recepcji przez panie sprzątające po obsługę posiłków, zawsze z uśmiechem.... jedyny minus to biuro TUI które wysyła wczasowiczów o 4 rano do Grecji wiedząc, że tamtejsze hotele pokoje udostępniają od 14. Fakt hotel od razu rejestruje i można korzystać ze wszystkiego ale oczekiwanie w lobby przez 6 godz. po nieprzespanej nocy nie należy do najprzyjemniejszych.... ale tak jak napisałam to wina biura....Hotel - polecam w 100%

Wskazówka dotycząca pokoi: mieszkałam w budynku głównym A i bardzo dobrze bo wszędzie blisko
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, gaga73072
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Angela S, Διευθυντής, SuneoClub Tsilivi Admiral HotelOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear gaga73072

Thank you for taking the valuable time to write a review for SuneoClub Tsilivi Admiral Hotel.
We would like to thank you for all your nice words about the hotel and your holiday experience
in our resort.
We are sorry that you had to wait for your room, but unfortunately when rooms are occupied
we need to wait for the previous guests to vacate the room and then to clean it
so as to be ready to welcome the next guests.
Tour operators often use early morning flights as they are cheaper, so it is really a matter of winning some,
loosing some.
We are looking forward to welcoming you again to our lovely hotel and we wish you all the best
from the SuneoClub Tsilivi Admiral Hotel team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Wróciliśmy właśnie po tygodniowym pobycie i uważam te 7 dni za baaaardzo udane (2 dorosłych 2 dzieci - 3 i 7 lat). Począwszy od pokoi, lokalizacji, obsługi, jedzenia, klimatu wszystko było na najwyższym poziomie. Może zacznę od tego co jest w tym hotelu NAJ a mianowicie jedzenie! Mnóstwo pysznego jedzenia wszelakiego pokroju. 3 baseny z wystarczającą ilością leżaków (nie zauważyłam aby komuś ich brakowało). Duża ilość Polaków turystów plus jedna Pani na recepcji i jedna w restauracji. Animacje w każdy wieczór zarówno dla dzieci jak i dorosłych, ale nie brakuje też fajnych atrakcji w ciągu dnia (rozgrywki pingpongowe, aqua aerobic itd.). Bardzo blisko do morza, wystarczy przejść kilka kroków przez ulice. Plaża niestety kamienista i dość wąska ale wystarczy przejść kawałeczek w lewo by znaleźć szerszą i nieco piaszczystą. Widoki przecudne. Bardzo duża ilość tawern, sklepów, barów, biur oferujących wycieczki fakultatywne tuż przy ulicy zbiegającej się z hotelem. Szybkie zakupy to żaden problem. Osobiście polecam wybrać się na rejs na zatokę wraku - CUDO, Raj na ziemi!! Fajny Water Park (jakieś 10 min drogi), dzieci wyszalały się niesamowicie.
Pokoje czyste, sprzątane codziennie. My mieliśmy pokój w budynku B i uważam że bardzo dobrze trafiliśmy ponieważ codzienne animacje trwały do 23 i były dość głośne a dzięki położeniu pokoju w tym miejscu można było spokojnie położyć dzieci spać bez obaw że muzyka nie pozwoli zasnąć. Ogólnie ludzie tam pracujący baaardzo mili, zawsze uśmiechnięci i pomocni. Bar przy basenach nie szczędził na drinkach czy jedzeniu. Jeśli miałabym jeszcze raz wybrać się na Zakynthos to tylko do tego hotelu. POLECAM!!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, estimopikania
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Angela S, Διευθυντής, SuneoClub Tsilivi Admiral HotelOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear estimopikania

Thank you for taking the valuable time to write a review for SuneoClub Tsilivi Admiral Hotel.
We are more than happy to know that you had such a wonderful time during your holidays
in our hotel and we are looking forward to welcoming you again soon.
We wish you all the best from the SuneoClub Tsilivi Admiral Hotel team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Piękna sprawa czysto wygodnie trzy baseny bary jedzenie na bardzo wysokim poziomie miła i uprzejma bardzo pomocna obsługa. Jedyny zarzut to klimatyzator zaraz nad głową (nad łóżkiem) więc w nocy wieje po głowie. Poza tym ciężko się przypieprz... Bardzo polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, badzia777
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Angela S, Διευθυντής, SuneoClub Tsilivi Admiral HotelOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear badzia777

Thank you for taking the valuable time to write a review for SuneoClub Tsilivi Admiral Hotel.
We would like to thank you for your nice words about our hotel and hard working staff
and we are looking forward to welcoming you again soon.
All the best from the SuneoClub Tsilivi Admiral Hotel team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Gorąco polecam ten hotel na wypoczynek, super lokalizacja, blisko morza, sklepów, tawern. Pyszne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje codziennie sprzątane, i metrażowo wystarczające. Dzięki personelowi w hotelu była bardzo fajna atmosfera, szczególnie podziękowania dla pani Moniki z recepcji, zawsze uśmiechnięta i pomocna:). Pozdrawiam całą obsługę i życzę samych zadowolonych gości:)

Wskazówka dotycząca pokoi: Mieliśmy pokój nad drugim basenem, i wydaje mi sie że to była dobra lokalizacja, wieczorem nie było słychać muzyki z głównego baru.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Tosia44
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Angela S, Διευθυντής, SuneoClub Tsilivi Admiral HotelOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Tosia44

Thank you for taking the valuable time to write a review for SuneoClub Tsilivi Admiral Hotel.
We are more than happy to kknow that you had such a wonderful time during your holidays
in our hotel and we are looking forward to welcoming you again.
We wish you all the best from the SuneoClub Tsilivi Admiral Hotel team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji