Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Było idealnie

Obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta, przez co cała wizyta w speedly przebiegła bardzo miło. Sam... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 marca 2019
Dawid P
najlepszy prezent :D

Polecam na prezent! kupiłem rodzicom w tym roku na święta, byli niedawno i byli zachwyceni... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 stycznia 2019
aleksa221
Przeczytaj wszystkie recenzje (22)
  
Recenzje (22)
Filtruj recenzje
22 wyniki
Oceny podróżnych
14
0
0
0
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
14
0
0
0
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 22 recenzji
Zrecenzowano: 27 marca 2019

Obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta, przez co cała wizyta w speedly przebiegła bardzo miło. Sam lot to nieziemskie przeżycie, instruktorzy są bardzo pomocni i wyrozumiali. Nie ma żadnego stresu :3 Polecam każdemu

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Dawid P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 stycznia 2019

Polecam na prezent! kupiłem rodzicom w tym roku na święta, byli niedawno i byli zachwyceni. pozdrawiają przemiłą obsługę!

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
1  Dziękujemy, aleksa221
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 stycznia 2019

nie da się opisać tego przezycia :D sama nigdy nie kupiłabym sobie biletów, ale rodzice wręczyli na święta - i to był strzał w dziesiątkę! Polecam każdemu, nie spodziewalam sie az tak dobrej zabawy, mlodszy brat z którym byłam do dzisiaj przezywa :D pewnie się jeszcze raz wybierzemy

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, Magdalena Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Nie polecam tego miejsca z powodu braku profesjonalnego podejścia do klienta najlepiej skasować i mieć wszystko gdzieś

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, Mrowczak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Dostałem dwa loty na prezent urodzinowy.
Trzeba tego spróbować. Tego nie da się opisać. Cudowne przeżycie. Naprawdę warto. Poprostu latamy. Gorąco polecam wszystkim to miejsce

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, tomaszb561
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji