Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 297)
Filtruj recenzje
2 297 wyniki
Oceny podróżnych
717
857
446
163
114
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
717
857
446
163
114
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 2 297 recenzji
Zrecenzowano: 3 października 2018

Wrześniowy pobyt w tym hotelu, wraz z mężem uważamy za bardzo udany. Cały obiekt to miasteczko złożone z villi o różnym standardzie. Spory komlpeks basenowy, krater park, w którym można bardziej aktywnie spędzić dzień na terenie hotelu. Organizowany jest aerobic, zabawy różnego rodzaju, na obiekcie jest także basen ze sztuczną falą. Warto wspomnież, że w krater parku przebywa duża ilość dzieci, w różnym wieku co sprawia, że nie zaznamy tam ciszy :) Dla tych, którzy poszukują spokoju polecam np. basen główny przy recepcji. Jedzenie w hotelu jest bardzo smaczne, duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Pyszne soki, alkohole mocne, drinki jak dla nas zdecydowanie za słodkie. Obsługa bardzo miła i zaradna. W tym miejscu szczególne brawa dla barmana Edwarda, mimo tempa pracy w jakim sobie radził to uśmiech z jego twarzy nie schodził :) Jeżeli chodzi o lokalizację hotelu to już gorzej. Ocean co prawda widać co sprawia wrażenie, że da się do niego dojść, jednak jest to niemożliwe z uwagi na ostre, kamieniste i trudne podłoże. Dlatego warto wypożyczyć sobie samochód by spokojnie dojechac do plaży czy zobaczyć wyspę i przepiękne miejca, które na niej występują. Ogólnie polecamy !!

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ann G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OrigoMare-reception, Director General, Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo MareOdpowiedź udzielona 3 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Ann,

Thank you so much for this great review.
We are delighted to read that you did enjoy your holiday and the hotel facilities and we would be very pleased to welcome you back soon.

Warm regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel to tak naprawę wioska z bungalowami, ma tyle samo was ile zalet, choć wydaje mi się ze te pierwsze maja lekka przewagę. Pierwsza i według mnie najlepsza zaletą jest spokój i prywatność. Zakwaterowanie w domkach z kuchnią daje naprawdę duża prywatność i odseparowanie id reszty ludu. Jedzenie tez z pewnością stanowi zaletę, każdy znajdzie coś dla siebie, oczywiście oprócz baru dostępnego między głównymi posiłkami bo są to stare i nieświeże fastfoody, piękny aquapark dla dzieci i osobny basen dla dorosłych gdzie można odpocząć od wrzasku bawiących się dzieci. Jeśli chodzi o wady to wszędzie jest daleko a przy hotelu nie ma plaży. Na plaże do Corralejo trzeba dojeżdżać busem 25min (dostępne są tylko dwie godziny odjazdów o 10.30 i wtedy trzeba tracąc o 15.30 i o 11.30 i wraca się o 17.45. Traci się w tym dniu obiad. Może być tez tak ze trafi się domek bardzo daleko od restauracji i wtedy trzeba chodzić około 8min. Obsługa bardzo miła. Nie ma roślinności wokół wiec krajobraz mało zachwycający.
Moim zdaniem hotel dobry jak ktoś nie ma potrzeby z niego wychodzić i lubi ciszę i nicość lub jak ktoś odrazu wynajmie samochód. Generalnie po tygodniowym pobycie stwierdzam że wygodniej byłoby mieszkać w corralejo gdyż te dojazdy wszędzie potrafią wykończyć.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Julia M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OrigoMare-reception, Director General, Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo MareOdpowiedź udzielona 1 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Julia,

First of all we would like to thank you for choosing us for your past holidays.
We are glad to read that, overall, you did enjoy your time with us and had a pleasant week of holidays in Fuerteventura.
We will be very pleased to welcome you back soon.

Sunny regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Nie mogę napisać że jest okropny ale.... hotel ma wielki problem z karaluchami i mrowkami, które są poprostu wszędzie. Akurat trafiliśmy na czyszczenie kanalizacji czy coś, że poprostu plaga karaluchów wyleciała z kanałów, które nie zostały zamknięte, dzieci były przerażone, dla recepcjonistek nie było żadnego zaskoczenia jak ich poinformowaliśmy o tym. Pani manager mega nie profesjonalna, nawet nie próbowała się w żaden sposób zrekompensować za zaistniałą sytuację i nigdy już nas nie zapytał czy jest wszystko ok? Gdyby nie reszta rodziny napewno bym tam nie została. Miałam nadzieję, że jak zapewniała menadzerka jest to tylko jednodniowe i odbywa się raz w miesiacu i kararuchów nie ma na obiekcie ale niestety nie było to prawdą, były cały czas ale nie w takich ilościach jak wcześniej. Mrówki wszedzie , nawet śniadania się nie dało zjeść na dworze bo były na stole.
Domki ładne ale sprzątane raz na tydzień ( pierwszy raz sie z tym spotkałam).
Jedynie duży plus dla animatorów, którzy dwoili sie i troili aby wszystko było ok. Ceny w sklepie przesadzone.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, edytab2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OrigoMare-reception, Director General, Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo MareOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Edyta,

We truly apologize for the bad experience you had during your stay. Our hotel is located in a wild and protected area and being surrounded by gardens, plants and trees with tropical climate, insects may appear. As our manager tried to explain to you, our villas and main building are fumigated with periodicity as established by the hygienic-sanitary protocols. The fumigation makes all the insects come out before killing them but our staff has been very reactive to clean the place.
Again we would like to apologize for this inconvenience.

Best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2018

Hotel położony na uboczu maleńkiej osady rybackiej Majanicho - co w zasadzie nie stanowi żadnego problemu. Hotel to w zasadzie zespół domków - wyposażonych w pełni we wszystko co potrzeba (2 pokoje, wygodna łazienka, aneks kuchenny, zmywarka ekspres do kawy, TV, klima, stylowe mebelki...). Każdy domek ma osobne wejście, tarasik, stoliczek, krzesełka, wieszak do suszenia ręczników. Centralnym punktem jest budynek z recepcją, czynną całą dobę, do tego restauracje, mini golf, wypożyczalnia rowerów i gokartów dla dzieci. Co nas urzekło, to czystość obiektu. Kompetentny i bardzo uprzejmy i sympatyczny personel, zarówno w restauracjach jak i barach. Basen dla dorosłych - oaza spokoju, mnóstwo miejsca i leżaków. Basen dla dzieci ze zjeżdżalniami i innymi atrakcjami. Woda czysta i zachęcająca do kąpieli, tu także mnóstwo leżaków. Bardzo dobre posiłki, wszystko świeże i smaczne. Stoliki sprzątane w błyskawicznym tempie. Rewelacja. W hotelu panuje bardzo przyjazna atmosfera. Na miejscu wypożyczalnia samochodów, w bardzo dobrych cenach. Auta nowe i sprawne. Nieopodal (kilkanaście km) Coralejo i obłędnie piękne plaże... Spędziliśmy tam cudowny czas i piękne wakacje. Specjalne pozdrowienia dla Maya z recepcji, Nazaret i Mauricio z baru (serwują najlepsze drinki!) jak i polskich animatorów z Rainbow'a - szczerze polecamy ten obiekt!

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, zdeb245
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OrigoMare-reception, Director General, Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo MareOdpowiedź udzielona 16 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for your great review. We are very pleased to know that your stay at the hotel has been satisfactory regarding our facilities, rooms, location and the treatment received by our whole Staff. Our goal is to ensure our guests just think about enjoying this wonderful island and the facilities and unique services of the hotel.
We are already looking forward to your next stay and send you warm regards from Origo Mare.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Piękne domki , super wyposażone i super czyste :) kilka basenów , sklepik na miejscu . Jedzenie smaczne w formie bufetu , lokalne wina , możliwość gry w mini golfa , animatorzy i atrakcje dla dzieci . Do Oceanu nie było daleko , zakochałam się w tym miejscu i Fuertaventurze , ja już wiem ze z przyjaciółka wrócimy właśnie tam ❤️⛱

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, MonisiaC1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OrigoMare-reception, Director General, Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo MareOdpowiedź udzielona 11 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Monisia,

Thank you very much for this great review. It was a real pleasure to have you here and we are already looking forward to your next visit.
Kindest regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji