Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prawdziwa wloska pizza za bardzo przystepna cene”

Pizzeria Caffetteria karalis
Nr 1 wśród 38 Restauracje (Monserrato)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Pizza, Bar
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 6 września 2016

Niewielkie miejsce, gdzie podaja fantastyczna pizze od tradycyjnej po najjbardziej wyszukana. Obsluga i atmosfera wyjatkowa. Od wejscia czujesz sie jak staly bywalec. Polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2016
Dziękujemy, Ela K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura P, Proprietario, Pizzeria Caffetteria karalisOdpowiedź udzielona 16 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Gentilissimo cliente la ringraziamo per la bella recensione e per averci dedicato del tempo, ci gratifica ed è di stimolo per continuare a migliorare. Nella speranza di riavervi presto nel nostro locale le porgiamo i nostri più cordiali saluti. Grazie ancora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (402)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 402 recenzji

Zrecenzowano wczoraj z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 lipca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: lipiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura P, Responsabile relazioni con la clientela, Pizzeria Caffetteria karalisOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: kwiecień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura P, Responsabile relazioni pubbliche, Pizzeria Caffetteria karalisOdpowiedź udzielona 19 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: lipiec 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura P, Responsabile relazioni con la clientela, Pizzeria Caffetteria karalisOdpowiedź udzielona 16 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pizzeria Caffetteria karalis — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Selargius, Province of Cagliari
Cagliari, Province of Cagliari
 
Cagliari, Province of Cagliari
Capoterra, Province of Cagliari
 
Quartu Sant'Elena, Province of Cagliari
Quartu Sant'Elena, Province of Cagliari
 

Byłeś(-aś) w Pizzeria Caffetteria karalis? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem