szczerze polecam, nigdy wcześniej nie nurkowałem ale Paweł rozwiał wszelkie obawy, bardzo dobrze... Przeczytaj więcej
Nurkowanie z Anią i Pawłem było fantastyczne! Czuliśmy się z nimi bardzo bezpiecznie. Szczerze... Przeczytaj więcej
Rozpoczęcie przygody nurkowej z WETMONSTER to największa przyjemność jaka może każdego spotkać.
Genialna obsługa, profesjonalne podejście do klienta, świetna lokalizacja to czyni WetMonster miejscem wyjątkowym.
najlepsze centrum nurkowe na Teneryfie- jak nurkować to tylko z Nimi :) nieważne czy jesteś zaawansowany czy początkujący- super instruktorzy zawsze pomogą i sprawią, że nurkowanie bedzie niezapomnianym przeżyciem. Z własnego doświadczenia jako początkujący nurek- bardzo polecam i napewno jeszcze kiedyś sie spotkamy :)
Wspaniała przygoda, Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, szkolenie w 100% profesjonalne, znakomite warunki do nurkowania
Najfajniejsi ludzie na wyspie :) profesjonalni, zabawni, bardzo cierpliwi , sprawili że pod wodą czułam się bezpiecznie i co najważniejsze chcę tam wrócić!! Zarażają swoją pasją!!! Do zobaczenia ;)
Centrum poświęca całą uwagę klientowi. Wykupiłem usługę pierwszego nurkowania - instruktor wyjaśnił wszystko cierpliwie a następnie cały pobyt pod wodą czuwał nad bezpieczeństwem. POLECAM !
Polecam Wet Monster! instruktorzy powadzą kursy z dbałością o bezpieczeństwo i komfort uczestników, do kursantów podchodzą z życzliwością a do wspólnego nurkowania z zaangażowaniem. Tworzą centrum nurkowe, w którym jest przyjemnie posiedzieć i porozmawiać o nurkowaniu, tutaj czeka na gości kawka, a przed wejściem leżaczek na słońcu ;) Nie są im obojętne losy przyrody i wpływ człowieka na nią, co też jest wartością. Mam za sobą pierwszy kurs i ochotę na kolejne.