Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 17:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Świetni ludzie i profesjinalisci

Wspaniała przygoda, Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, szkolenie w 100% profesjonalne... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją

Zrecenzowano 1 tydzień temu
15zalewfrombork88
,
Floro, Norwegia
To miejsce do którego chce się wracać!

Najfajniejsi ludzie na wyspie :) profesjonalni, zabawni, bardzo cierpliwi , sprawili że pod wodą... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 1 tydzień temu
J6366FKaleksandraw
,
Magdeburg, Niemcy
Przeczytaj wszystkie recenzje (189)
  
Recenzje (189)
Filtruj recenzje
189 wyniki
Oceny podróżnych
186
3
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
186
3
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
41 z 46 wśród 189 recenzji
Zrecenzowano: 20 października 2018

Bardzo fajna ekipa, pomocna, profesjonalnie przygotowana. Ciekawe miejsce do nurkowania. Warto skorzystać.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, rysp73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel_Pytasz, Właściciel, Wet Monster Dive CenterOdpowiedź udzielona 21 października 2018

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię i wspólne nurkowanie :)

Pozdrawiamy i do zobaczenia!
Ania, Paweł i Jarek
WET MONSTER Polska Baza Nurkowa na Teneryfie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 października 2018

Bardzo kompetentna organizacja nurkowania. Duże poczucie bezpieczeństwa. Miła atmosfera. Właściciele chętni do pomocy przy poznawaniu wyspy.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Jacek G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel_Pytasz, Właściciel, Wet Monster Dive CenterOdpowiedź udzielona 21 października 2018

Bardzo dziękujemy za opinię i wspólne nurkowanie :)

Pozdrawiamy
Ania, Paweł i Jarek
WET MONSTER Polskie Centru Nurkowe na Teneryfie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 października 2018

Z WET MONSTER nurkowaliśmy po raz pierwszy. Ania z Pawłem są profesjonalistami, którzy wszystko dokładnie nam wytłumaczyli i pokazali.
Baza nurkowa jest w świetnym miejscu w miejscowości Costa del silencio, do miejsca nurkowania idzie się na pieszo około 3 minuty, a pod woda są super widoki, ponieważ jest tam rezerwat (Montana Amarilla)!
Super przygoda polecamy każdemu!

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, 143ilonam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 października 2018

Świetnie się bawiłem na wspólnym nurkowaniu. Nurkowanie wraz z zdjęciami to miła pamiątka z wakacji. Całość atrakcji trwała około godziny. Instruktor dba o bezpieczeństwo i samo nurkowanie a naszym obowiązkiem jest tylko patrzeć i oddychać tak samo jak na powierzchni. Baza nurkowa profesjonalnie urządzona a instruktorzy dbają o dobrą atmosferę.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Robert D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 października 2018

Obie z córką Olą jesteśmy zachwycone profesjonalizmem i cudowną atmosferą panującą w Centrum Nurkowym. Ania była instruktorką mojej córki, która po pierwszym nurkowaniu odkryła swoją pasję i zrobiła sobie kurs nurkowania. Ania to przesympatyczna, uśmiechnięta osoba. Zresztą nie tylko ona, bo Paweł również. Cudowne wspomnienia, których nikt nam nie odbierze. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, miłe usposobienie właścicieli i pracowników to niesamowity plus takiego centrum. Podczas kolejnej naszej wizyty na Teneryfie Wet Monster będzie pierwszym miejscem które odwiedzimy :) A córka rozwinie swoje umiejętności podczas kolejnego stopnia kursu :) Dziękujemy i pozdrawiamy. Jesteście cudowni,

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, Agnieszka B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel_Pytasz, Właściciel, Wet Monster Dive CenterOdpowiedź udzielona 9 października 2018

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję, gratulujemy kursu i nie możemy się doczekać Waszego szybkiego powrotu :)

Gorąco pozdrawiamy,
Ania, Paweł i Jarek

WET MONSTER
Polskie Centrum Nurkowe Teneryfa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji