Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 17:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Świetni ludzie i profesjinalisci

Wspaniała przygoda, Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, szkolenie w 100% profesjonalne... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją

Zrecenzowano 1 tydzień temu
15zalewfrombork88
,
Floro, Norwegia
To miejsce do którego chce się wracać!

Najfajniejsi ludzie na wyspie :) profesjonalni, zabawni, bardzo cierpliwi , sprawili że pod wodą... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 1 tydzień temu
J6366FKaleksandraw
,
Magdeburg, Niemcy
Przeczytaj wszystkie recenzje (189)
  
Recenzje (189)
Filtruj recenzje
189 wyniki
Oceny podróżnych
186
3
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
186
3
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
57 z 62 wśród 189 recenzji
Zrecenzowano: 15 czerwca 2018

Witam korzystałem z usług tej firmy wraz z przyjaciółmi byliśmy naprawdę pod wrażeniem pełen profesionalizm bardzo mili ludzie polecam Paweł

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, pawelzabkiewicz89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2018

Co tu pisać ?
Wykonali swoją robotę wyśmienicie , polecam wszystkim chętnym , oczywiście również tym którzy będą nurkowali po raz pierwszy. Bezpieczeństwo i piękne widoki zapewnione.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, skubskubowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel_Pytasz, Właściciel, Wet Monster Dive CenterOdpowiedź udzielona 16 maja 2018

Bardzo dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 maja 2018

Kurs OWD z Wet Monster na teneryfie fantastyczna przygoda i niezapomniane wakacje.
Rewelacyjna atmosfera i profesjonalnie poprowadzone zajęcia przez Pawła i Anie.
Polecam wszystkim, którzy szukają rzetelnej szkoły i chcą rozpocząć przygodę z nurkowaniem.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, grzegorz533
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel_Pytasz, Właściciel, Wet Monster Dive CenterOdpowiedź udzielona 15 maja 2018

Dziękujemy Grześku :) i mamy nadIeję że jeszcze wspólnie ponurkujemy w przyszłości ;)
Pozdrawiamy
Ania i Paweł

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2018

Idealna atrakcja dla każdego kto przyjeżdża na Teneryfę. Bardzo miła obsługa, proste i ciekawe szkolenie z podstaw nurkowania i na sam koniec niesamowita przygoda pod wodą. Ani chwili nudy, dużo ładnych widoków i ciekawostek. Widać, że zespół ma doświadczenie i profesjonalizm w tym co robi.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, 3liot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel_Pytasz, Właściciel, Wet Monster Dive CenterOdpowiedź udzielona 12 maja 2018

Bardzo dziękujemy za wspaniałą rcenzję i mamy nadzieję na następne spotkanie pod wodą :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2018

Super podejście i świetna zabawa. Bardzo polecamy i zachęcamy do spróbowania takiej aktywności.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, anmszal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji