Zauwa┼╝yli┼Ťmy, ┼╝e u┼╝ywasz nieobs┼éugiwanej przegl─ůdarki. Witryna Tripadvisor mo┼╝e nie by─ç wy┼Ťwietlana poprawnie.Obs┼éugiwane s─ů nast─Öpuj─ůce przegl─ůdarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Costa del Silencio
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 17:00
Zapisz
Wyr├│┼╝nione recenzje
Idealne centrum

Centrum po┼Ťwi─Öca ca┼é─ů uwag─Ö klientowi. Wykupi┼éem us┼éug─Ö pierwszego nurkowania - instruktor wyja┼Ťni┼é... Przeczytaj wi─Öcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcj─ů

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
Krystian C
Nurkowanie z Wet Monster

Polecam Wet Monster! instruktorzy powadz─ů kursy z dba┼éo┼Ťci─ů o bezpiecze┼ästwo i komfort uczestnik├│w... Przeczytaj wi─Öcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcj─ů

Zrecenzowano: 12 stycznia 2020
MagPnur
Przeczytaj wszystkie recenzje (187)
ÔÇéÔÇé
Recenzje (187)
Filtruj recenzje
187 wyniki
Oceny podr├│┼╝nych
184
3
0
0
0
Typ podr├│┼╝nego
Okres roku
J─ÖzykWszystkie j─Özyki
Wi─Öcej j─Özyk├│w
Oceny podr├│┼╝nych
184
3
0
0
0
Zobacz opinie podr├│┼╝nych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
57 z 62 w┼Ťr├│d 187 recenzji
Zrecenzowano: 14 maja 2018

Kurs OWD z Wet Monster na teneryfie fantastyczna przygoda i niezapomniane wakacje.
Rewelacyjna atmosfera i profesjonalnie poprowadzone zajęcia przez Pawła i Anie.
Polecam wszystkim, kt├│rzy szukaj─ů rzetelnej szko┼éy i chc─ů rozpocz─ů─ç przygod─Ö z nurkowaniem.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcj─ů
Dzi─Ökujemy, grzegorz533
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: Pawel_Pytasz, W┼éa┼Ťciciel, Wet Monster Dive CenterOdpowied┼║ udzielona 15 maja 2018

Dzi─Ökujemy Grze┼Ťku :) i mamy nadIej─Ö ┼╝e jeszcze wsp├│lnie ponurkujemy w przysz┼éo┼Ťci ;)
Pozdrawiamy
Ania i Paweł

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2018

Idealna atrakcja dla ka┼╝dego kto przyje┼╝d┼╝a na Teneryf─Ö. Bardzo mi┼éa obs┼éuga, proste i ciekawe szkolenie z podstaw nurkowania i na sam koniec niesamowita przygoda pod wod─ů. Ani chwili nudy, du┼╝o ┼éadnych widok├│w i ciekawostek. Wida─ç, ┼╝e zesp├│┼é ma do┼Ťwiadczenie i profesjonalizm w tym co robi.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcj─ů
Dzi─Ökujemy, 3liot
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: Pawel_Pytasz, W┼éa┼Ťciciel, Wet Monster Dive CenterOdpowied┼║ udzielona 12 maja 2018

Bardzo dzi─Ökujemy za wspania┼é─ů rcenzj─Ö i mamy nadziej─Ö na nast─Öpne spotkanie pod wod─ů :)

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2018

Super podej┼Ťcie i ┼Ťwietna zabawa. Bardzo polecamy i zach─Öcamy do spr├│bowania takiej aktywno┼Ťci.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcj─ů
Dzi─Ökujemy, anmszal
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2018

Profesjonalne instrukcje + bezpiecze┼ästwo,przyjacielska,mi┼éa atmosfera.Aniu ,Pawle jeszcze raz dzi─Öki za wspania┼é─ů przygod─Ö !!! Gor─ůco Polecam !!!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcj─ů
Dzi─Ökujemy, Jacek M
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2018

I recomended for all people amazing teachers.Jak najbardziej polecam wszystkim wet monster, nurkowalam pierwszy raz w ┼╝yciu wraz z swoim partnerem.Panicznie ba┼éam si─Ö nurkowania, dzi─Öki Ani i jej profesjonalnej pomocy prze┼éama┼éam najwiekszy strach w ┼╝yciu przed wod─ů i nurkowaniem. Moj partner mia┼é instruktora Paw┼éa r├│wnie┼╝ rewelacja profesjonalizm w ca┼éej klasie polecam bardzo dzi─Ökujemy za wszystko i pozdrawiamy

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcj─ů
Dzi─Ökujemy, Paulina S
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wy┼Ťwietl wi─Öcej recenzji