Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kargicak
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (521)
Filtruj recenzje
521 wyniki
Oceny podróżnych
313
88
53
22
45
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
313
88
53
22
45
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 521 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Wszystko nowe, eleganckie,bardzo czysto, wysoki poziom pod każdym względem. Zdjęcia są adekwatne do rzeczywistości. Wyśmienite jedzenie w ogromnej ilości. Każdy sobie coś wybierze. Polecam zapisać się na darmową kolację w hotelowej restauracji(najlepiej od razu po przyjeździe, bo może braknąć czasu), a także choć raz skorzystać z hamamu (masaż dodatkowo płatny). Jeden jedyny malutki minus na plaże trzeba przejść prywatnym podziemnym przejściem przez drogę. Plaża hotelowa jest piaskowa z darmowymi leżakami i parasolami, ale dalsze przechadzki plażą wymagają butów do pływania. Jednak hotel posiada dwa fajne baseny. Wszyscy bardzo mili, nie bałam się wychodzić sama jako kobieta. Można dogadać się po angielsku, niemiecku a zwłaszcza po rosyjsku. Prawie każdy mówi po rosyjsku. Najkorzystniej płacić w lirach, ale wszędzie przyjmują dolary i euro. Ceny na straganach dzielcie na pół, a nawet na trzy. Jeśli nie zamierzacie kupować nie warto sie targować. Warto pojechać komunikacja miejską (3 liry w jedna stronę) do pobliskiej Alani (16km). Rezydenci odradzają taksówki z powodu nie przestrzegania przez nich przepisów drogowych. wypożyczania aut samemu nie polecam. Turcy jeżdżą masakrycznie. Już lepiej komunikacja miejska. A w przypadku wyjazdów fakultatywnych jesli rezydent karze zapiąć pasy w autokarze to naprawdę je zapnijcie!!! Ogólnie bardzo, bardzo polecam wyjazd do Turcji i sam hotel. Jestem tak zauroczona, że zastanawiam się nad powrotem. Może tym razem w inne miejsce.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KasiaKatarzyna87
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lumosdeluxguest, Halkla İlişkiler Müdürü, The Lumos Deluxe Resort Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Stimate invitat,
Vă mulțumim foarte mult pentru că ne-ați acordat timpul necesar pentru a ne împărtăși comentariile cu noi. Vom fi încântați să vă întâmpinăm înapoi în centrul nostru.

Sa ai o zi buna.

Hotelul Lumos Deluxe Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Hotel jest nowy, czysty i piękny. Pokoje są duże i jasne. Hotel z ładną plażą, ponadto baseny, mini aqua park, piękna plaża ze sportami wodnymi.
Pokój sprzątany codziennie i zawsze świeże woda butelkowana. Pomieszczenia ogólnodostępne także bardzo czyste. Jedzenie suuuuper dużo warzyw, owoców, sałatek, dodatków, ciast i innych słodyczy, mięsa itp.

Blisko sklepów, gdzie można znaleźć niemal wszystko czego potrzebujesz lub chcesz:)

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach nad głównym basenem słychać muzykę z pobliskiej dyskoteki.
Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, tom5aj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lumosdeluxguest, Halkla İlişkiler Müdürü, The Lumos Deluxe Resort Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 28 maja 2019

orog Tom,

Wielkie dzięki za pozytywne opinie. To był zaszczyt powitać Państwa jako naszych gości i czekamy na Państwa wkrótce.

Pozdrawiam
Resort Hotel Lumos Delux
Zarządzanie hotelem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ten hotel jest naprawdę świetny.Bardzo dobre jedzenie i hotel disco oraz dj jest naprawdę dobry.Pokoje są czyste i w dobrym stanie także obsługa profesjonalna
Codziennie sa organizowane show dla dzieci i dorosłych oraz mini disco w hotelu
Animacje dla wszyskich w każdym wieku,profesjonalnie zorganizowane
Naprawdę polecam
W kwietniu wrócę tutaj napewno!!!❤️

Termin pobytu: kwiecień 2019
Dziękujemy, anitapN4873OB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: thelumos, Ön Büro Müdürü, The Lumos Deluxe Resort Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thanks for staying with us. We appreciate your feedback!

The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2018

Hotel nowoczesny, luksusowy.piękny wystrój,wszędzie czyściutko,obsługa przemiła,zawsze chętna do pomocy,Pokoje pięknie urządzone czyste,sprzątane codziennie.Jedzenie bardzo dobre,dużo wszystkiego,każdy znajdzie coś dla siebie,pięć barów do wyboru,jeden czynny całą dobę ,nikt nie ma prawa być głodny,późna kolacja jest do około 1 w nocy.Plaża 2 minuty od hotelu,leżaki i materace darmowe,dno trochę kamieniste ,ale da się przeżyć,bar na plaży czynny do 18.00 z jedzeniem i napojami,alkohole ok,piwo dobre.Do bazarku około 15 minut miejskim autobusem.Ogólnie polecam,nie ma się do czego przyczepić.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Dorota K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2018

Hotel Lumos to nowoczesny hotel oferujący pokoje o wysokim standardzie wyposażenia. W pokoju znajdziemy odpowiednio dużą ilość miejsca, łóżka są wygodne a łazienki są przestronne i z dużym prysznicem. Posiłki są urozmaicone i każdy znajdzie coś odpowiedniego. Praktycznym elementem restauracji jest strefa dla dzieci w której rodzice i najmłodsi mogą wspólnie zjeść posiłek. Basen jest odpowiedni - nie jest w nim tłoczno. Strefa ze zjeżdżalniami jest w strefie oddzielonej ulicą co ma swoje wady i zalety - z jednej strony zmuszą do oddalenia się od strefy dużego basenu, z drugiej strony głośne animacje nie przeszkadzają w odpoczynku osobom ceniącym spokój. Plaża oddalona jest o 250 metrów od hotelu. Dno kaministe i dość uciążliwe, na duży plus zasługuje serwis plażowy. Leżaki, parasole są za darmo. Działa wi-fi hotelowe, a bar serwuje przekąski i napoje w ramach oferty all inclusive. Minusem hotelu jest jego położenie - na obrzeżach małej miejscowości w której nie wiele się dzieje. Okolica nie zachęca do spaceru.
Generalnie polecam hotel osobom które cenią sobie dobry serwis i nastawiają się na odpoczynek w głównie w hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, Paweł G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji