Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Sorgun
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (459)
Filtruj recenzje
459 wyniki
Oceny podróżnych
223
79
52
46
59
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
223
79
52
46
59
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 459 recenzji
Zrecenzowano: 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jestem teraz z mezem wlasnie w tym hotelu i nie widze nic zlego. Jak sie nie wsydzicie krytykowac. Kelnerzy biegaja do kliento jak by mieli motorki zamontowane. Sprzataczka nie sprzatnela pokoju i barek byl pusty to wystarczyl jeden telefon do recepcji i bylo zrobione. Ulombi ludzie wystarczy wychodzaczaswiecic swiatelko a tablicy z bumerem pokoju i sprzataczka wie, ze ma sprzatnac a jak sie swieci swiatelko ze spicie to nikt nie wejdzie. Jedzenie jest tak dobre i roznorodne, ze nie da sie przejesc. Bardzo smaczne. Owszem stolikow hest za malo na taka liczbe gosci wiec dlatego mozne jesc od ... do ... . Za nalo jest stolikow 2 osobowych.
Jedyne co moge skrytykowac to bezczelna natretnosc menagera w salonie SPA. Bezczelnie narzuca ilosc masazy, nie rozumie, ze ktos moze chce 1 lub 2. Uwaza, za ktos przyje hal, zeby zostawic u niego wszystkie pieniadze.

Uwazam, ze tenhotel zaskuguje na 5 gwiazdek.ludzie sami robia balagan zaraz po sprzataniu, bo mysla, ze ciagle obsluga ma biegac i po nich sprzatac.

Pozdrawiam wszystkich praciwniko tego hotelu.
Malgorzata z pokoju 5529.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Gosia T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lavitashotels, Guest Relation S.Visor, Riolavitas Resort & SpaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Gosia T;
thank you very much for your very nice and detailed feedback here on Tripadvisor.
We appreciate your time, lovely words about our hotel and our staff and we are pleased, that you felt comfortable at our hotel inany way. Your praise to our employees we passed with them and this motivates us for the continuous improvement of our servises.
We are happy that you were fully satisfied with your stay and hope to welcome you back soon.

Best Regards
Riolavitas Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Witam
W hotelu bardzo brudno wszechogarniający syf, wylewające się śmieci z koszy przy windach, pokoje od strony hotelu Jadore bardzo głośnie jest tam droga techniczna gdzie całą dobę huczą klimatyzatory, dostarczane są dostawy do hotelu, około 4-5 rano przyjeżdżają śmieciarki, które namiętnie hałasują krzyki, dźwięk tłuczonego szkła i metalowych koszy. Pani rezydentka z ITAKI tragedia jej praca ogranicza się do sprzedaży wycieczek. Jedzenie kiepskie na stołówce kolejki, oszczędzanie na klimatyzacji strasznie gorąco. Jedyny plus to plaża, która jest super reszta hotelu do niczego. Nie polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: nie polecam tego hotelu
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, polttr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lavitashotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Riolavitas Resort & SpaOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear polttr,

first of all, thanks for taking the time to write your impressions about the holiday in our hotel. For us it is important to view every guest guest to improve the quality of service. As a hotel management, we are very upset that you were not satisfied with the rest, we took note of your comments and will try to take into account and correct some shortcomings.

Best Regards
Riolavitas Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotelna pierwszy rzut oka wydaje się ładny, ale co rusz widać jakieś niedociągnięcia. Jedzenie smaczne, choć dość monotonne, kolejki w restauracji ogromne, czasem chwile trzeba było poszukać stolika i doprosic się ojego posprzstanie. Plaża szeroka, czysta z dojazdami meleksem nie bylo problemów. Pokój na cale 11 dni sprzatany faktycznie wtedy jak zostawiłes napiwek. Posciel w tym czasie nie zmieniona ani raz.wi fi tragedia, jedynie w lobby lepiej działało. Nanwiecej Rosjan, którzy robią straszne bydło pod kazdym względem. Hałas od 5 rano, bo z hotelu obok smoeciara codziennie wywozi smieci. Moim zdaniem hotel zasługuje na 4 gwiazdki, absolutnie nie 5. Obsluga tylko w recepcji mowi po angielsku, z pozostałą częścią się nie dogadasz, chyba że po rosyjsku oczywiście:(

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marta Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lavitashotels, Halkla İlişkiler Müdürü, Riolavitas Resort & SpaOdpowiedź udzielona 26 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marta Z,

thank you for taking the time to comment and share your experience.
It makes us sad that we couldn't provide you with a relaxing holiday.
Rest assure that our staff do really their best for making the stay of each one guest comfortable as possible. Nevertheless we are always looking for ways to improve us because guest satisfaction is very important for us. Our friendly team treats all of our guests courteously and speaks a lot of languages. We are very sorry if you have felt this differently. Furthermore we have noted your comment regarding the cleanliness in the room. Please be assure, we spoken with the housekeeping team and again would like our apologies for this.
Nevertheless, it’s our hope to get another chance so that we can convince you from our hospitality.

Best regards
Your Riolavitas Resort & Spa Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2018

Mój pobyt w tym hotelu zaliczam do bardzo udanych. Byłam w połowie września i nie miałam żadnego problemu ze znalezieniem wolnego leżaka po godzinie 10 przy basenie jak i na plaży. Prawdopodobnie w sezonie może być z tym problem, bo hotel i jego otoczenie nie są zbyt duże, tak więc jeśli ktoś szuka ogromnego hotelu to ten na pewno nie będzie dobrym wyborem. Natomiast jeżeli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej zadowolona i z czystym sumieniem hotel polecam, ale wiadomo, nie musi on odpowiadać każdemu.Jeżeli chodzi o obsługę także nie mogę mieć nic do zarzucenia. W restauracji czysto, dużo jedzenia, każdy znajdzie coś dla siebie, fajną opcją były stoiska z jedzeniem na zewnątrz, co też dodawało dodatkowego uroku. Pokój duży, nowoczesny, sprzątany codziennie, wymiana ręczników, bez zastrzeżeń. Do plaży dowozi melex, ale na nogach jest to około 7 minut wolnym spacerem. Plaża duża i szeroka :) Jeżeli chodzi o animacje, to mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że były jednymi z najlepszych jakie miałam do tej pory w hotelach, cały czas coś się działo i nie było momentu kiedy mogłabym się nudzić, a byłam poza sezonem co było naprawdę miłym zaskoczeniem. Pozdrawiam Kerema, Zeynep, Yunusa, Jenye, robicie naprawdę ogromną robotę :) Ja osobiście polecam :)

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, lagodzia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 września 2018 z urządzeń przenośnych

Do hotelu wybraliśmy sie we wrzesniu 2018.
Obsługa hotelu bardzo nie miła wręcz arogancka.
Restauracja,lobby,korytarze,pokoje bardzo brudne.Jedzenie monotonne i bardzo często zimne ale to chyba przez to , ze chodząc z talerzem po restauracji 15 minut i szukając wolnego stolika jedzenie wystygło,a jak juz po ciezkiej wyprawie udalo sie znaleźć wolny stolik to zlokalizowanie kelnera i poproszenie go o sztućce, graniczyło z cudem gdyż kelnerzy byli bardzo zajęci i zafascynowani obsługą niemieckich gości.
Menager stał w drzwiach ale problemu nie widział.
Osrzegam wszystkich przed tym hotelem.Biuro ITAKA kłamie piszac w opisie , ze jest to luksusowy i nowoczesny hotel.
informacje podane na stronie są sprzeczne z tym co jest na miejscu.
Bylismy w Turcji juz niejednokrotnie ale ten hotel spokojnie moge nazwać najgorszym hotelem jaki odwiedzilismy do tej pory.
Napewno nid jest to hotel o standardzie 5*, biorąc pod uwage nawet turecką kategoryzacje.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
3  Dziękujemy, Krzysztof Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji