Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Davutlar
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (855)
Filtruj recenzje
855 wyniki
Oceny podróżnych
575
149
76
28
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
575
149
76
28
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 855 recenzji
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Na wstępnie dodam,że nie był to nasz pierwszy wyjazd za granicę.W Flora Garden byliśmy 7 dni, od 26.07-02.08.2019. Jeżeli jesteście rodziną z dziećmi i chcecie aby wasze pociechy stały się biernymi palaczami,albo lubicie jeść w kłębach dymu to Flora Garden to hotel dla was. Pierwszy raz spotkaliśmy się w przyzwoleniem na palenie na terenie całej restauracji,podczas śniadania,obiadu,kolacji.Obsługa fatalna,choć było pare osób które się starały(można je było policzyć na palcach).Nie rozumiemy zbytnio tych wszystkich sytuacji,ponieważ nie był to tani wyjazd + dobre opinię zachęcały).Obsługa proszona o lampkę wina,zaczęła unikać kontaktu, pokazywać na siebie palcami, w końcu brak jakiejkolwiek reakcji. Jedzenie monotonne,prośba o sztućce również zignorowane. Robienie kawy latte,która jest w menu to też ciekawa historia,spienienie mleka i przekładanie piany łyżeczką do filiżanki.Pełne rozczarowanie jak na 5 gwiazdek w Turcji. Nie polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, MartaS8058
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FloraGardenEphesus, Public Relations Manager, Flora Garden EphesusOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear MartaS8058,

Thank you for sharing with us your views about our hotel and facilities.

It is disappointing to learn that you do not appear to have enjoyed your stay with us as we try our best to please all guests from near and far but your feedback has been noted and shared with the respective departments. If such issues are directed to us or your travel agencies we do our utmost to address said issues whilst our guests are with us to enable them to carry on and enjoy their holiday so it is frustrating that we were unable to do this for you.

Kind regards

Anne Poole

Guest Services & Quality Manager
Flora Garden Ephesus
Kusadas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Czysto, blisko plaży, przyjazny dla rodzin z dziećmi, dużo udogodnień dla wózków.Pokoje ładne i nowoczesne. Jedzenie dość monotonne, ale duży wybór. Najsmaczniejszy był wieczór turecki. Obsługa trochę mało przyjazna, tylko pojedyncze osoby naprawdę się starały, pozostałe trochę udawały, że coś robią, ale rozumiem, że pełnia sezonu wywołuje zmęczenie. Ogólnie bardzo udany pobyt.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 61Iwona
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FloraGardenEphesus, Guest Relations Manager, Flora Garden EphesusOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear 61lwona,

Please accept my apologies for not replying to you in your native tongue but I would just like to say thank you for sharing your views of our hotel and amenities and feedback such as yours is very helpful to us

We all try our best to ensure that every one of our guests enjoy their time here and have a relaxing stay with us so it is a pleasure to learn that you did just this.

Kind regards

Anne Poole

Guest Services & Quality Manager
Flora Garden Ephesus
Kusadasi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019

Hotel robi ogromne wrażenie, Znajduje się nad samym morzem (dojazd z lotniska zajmuje ok. 1,5 godziny), przy piaszczystej prywatnej plaży,tylko dla gości hotelowych, pilnuje tego ochrona hotelu,Duża ilość leżaków na basenie i plaży, . pokoje czyste zadbane, codziennie sprzątane, Obsługa bardzo miła i pomocna wraz z fantastyczną Panią manager Ann. Dobre i smaczne jedzenie. Codzienne animacje dla dzieci i wieczorne dla dorosłych, Dojazd do centrum miasta Kusadasi około 25 minut busem za ok 4,75 lirów tureckich, przystanek koło hotelu.
Każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel godny polecenia !!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, AnnaPoland2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FloraGardenEphesus, Public Relations Manager, Flora Garden EphesusOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear AnnaPoland2019,

I do apologise for not responding to you in your native Polish but I just wanted to say a big thank you for sharing your views of our hotel, the facilities and our staff.

Your recommendation to your fellow countrymen and to other Trip Advisor readers is very valuable to us as it is always customer recommendations that drive our business so it is extremely pleasing to know that for you we were successful.

It would be a pleasure to welcome you back to our hotel next time you visit Turkey.

Kind regards

Anne Poole

Guest Services & Quality Manager
Flora Garden Ephesus
Kusadsi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych


Polecam hotel dla par oraz rodzin z dziećmi. Czyste, odnowione a także nowe ładne pokoje. Dobre i smaczne jedzenie. Obsługa bardzo miła i pomocna wraz z fantastyczną Panią manager Ann. Prywatna plaża bezpośrednio przy hotelu. Całodobowa ochrona hotelowa pilnuje aby nikt poza gośćmi nie przebywał na terenie hotelu i prywatnej plaży. Duża ilość leżaków na basenie i plaży. Dojazd do centrum miasta Kusadasi około 25 minut busem za niecałe 10 lirów, przystanek autobusowy zaraz przy hotelu. Hotel spełnił nasze oczekiwania i jest naprawdę godny polecenia.

I recommend a hotel for couples and families with children. Clean, renovated and also nice new rooms. Good and tasty food. Service very nice and helpful with fantastic manager Ann. Private beach directly by the hotel. 24/7 hotel security ensures that no-one except guests are in the hotel and private beach. A large number of sun loungers at the pool and beach. Getting to the center of Kusadasi about 25 minutes by bus for less than 10 lire, bus stop just outside the hotel. The hotel met our expectations and is really recommendable.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, tomlg82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FloraGarden, Менеджер по связям с общественностью, Flora Garden EphesusOdpowiedź udzielona 6 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
First of all we would like to thank you for choosing Flora Garden Hotel for your holiday. Also thank you for such sweet comments and nice review of our hotel.
We are looking forward to seeing you again in Flora Garden where you can enjoy another fantastic holiday with your family.
Kind regards, Flora Garden Ephesus Hotel Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2019

Razem z mężem bylismy w hotelu pod koniec kwietnia. Hotel odnowiony, czysty, pokoje codziennie sprzatane. Jedzenie smaczne, urozmaicone. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Obsluga mila, pomocna I usmiechnieta. Plaza hotelowa, prywatna, tylko dla gosci hotelowych, pilnuje tego ochrona hotelu. Lezaki I reczniki plazowe Bezplatne. Polecamy na tygodniowy wypad.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, danusia1420237
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FloraGarden, Менеджер по связям с общественностью, Flora Garden EphesusOdpowiedź udzielona 6 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
First of all we would like to thank you for choosing Flora Garden Ephesus Hotel for your family holiday. Also thank you for such nice review of our hotel. We are looking forward to seeing you again in Flora Garden where you can enjoy another fantastic holiday.
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji