Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
79 USD
Hotwire.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Porto Psakoudia(Psakoudia)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Przy plaży
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Apocalypsis(Psakoudia)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Alexandra 2(Psakoudia)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
TripAdvisor
Zobacz ofertę
TripAdvisor
Zobacz ofertę
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Recenzje (108)
Filtruj recenzje
108 wyniki
Oceny podróżnych
65
25
12
2
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
65
25
12
2
4
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
42 z 47 wśród 108 recenzji
Zrecenzowano 27 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: 4th flr rooms are very good
  • Data pobytu: sierpień 2016, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Konstantin531, Менеджер по обслуживанию клиентов, Cronwell Resort SermiliaOdpowiedź udzielona 19 września 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lipiec 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Konstantin531, Менеджер по обслуживанию клиентов, Cronwell Resort SermiliaOdpowiedź udzielona 3 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpień 2016, podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Konstantin531, Менеджер по обслуживанию клиентов, Cronwell Resort SermiliaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2016
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: czerwiec 2016, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Konstantin531, Менеджер по обслуживанию клиентов, Cronwell Resort SermiliaOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lipca 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: lipiec 2016, podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Konstantin531, Менеджер по обслуживанию клиентов, Cronwell Resort SermiliaOdpowiedź udzielona 27 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji