Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 205)
Filtruj recenzje
2 206 wyniki
Oceny podróżnych
1 237
609
220
100
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 237
609
220
100
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 206 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

Nie wiem skąd te zachwyty. Zadbane pokoje i pyszne jedzenie? Chyba nie ten hotel. W naszym pokoju niestety brud, syf, grzyb i stare meble. Znaleźliśmy za szafą baton czekoladowy z terminem przydatności 2018. Nikt tam nie zaglądał nikt nie sprzątał. Pod łóżkami pajęczyny jak w starej piwnicy. Zgłosiłem na recepcji hotelu jednak tylko wymienili nam zasłony ręczniki i zostawili wino... Ale jaki brud był taki jest. Materac na łóżku Tak wygnieciony że tylko na śmietnik się nadaje, ból pleców po każdej nocy jest nie do wytrzymania. I na koniec tego co w pokoju to praca klimatyzacji- szum i hałas 24 H czy chłodzi czy nie, na pewno będziesz słyszeć szum który nie pozwoli spokojnie spać, kupiłem niestety stopery do uszu gdyż hotel twierdzi że to tak pracuje i każdy pokój Tak ma. Żenada, skandal, masakra.
Poza pokojem syf na maksa w restauracji Olympia w budynku głównym, tam trudno uwierzyć że coś takiego może mieć miejsce w hotelu 5*, meble na tarasie pamiętają z pewnością pierwszego dyrektora obiektu no i oczywiście zgodnie z całością- brud, brudne stoły, krzesła, poduszki, naczynia. Sytuację ratuje restauracja sympozjum która odstaje wyraźnie na plus od całości jakby z innego obiektu i innej epoki.
No i te toalety ogólnodostępne których jest jak na lekarstwo, chyba w ogóle nie sprzatane w ciągu dnia, strach tam dziecko wprowadzić, obrzydzenie bierze.
Poza tym wszystkim animatorzy starają się bardzo, plaża super, morze wspaniałe, i pogoda rewelacja.
Zadbajcie o czystość bo to pięknie położony fajny obiekt.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Turysta_z_Polski41
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Olympian VillageOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Turysta_z_Polski41

Thank you very much for taking your time and publishing your review. We are indeed sad that you had slightly different expectations about our resort. Rest assured all your comments are taken into consideration. We appreciate your kind comments about the staff and we have taken the initiative to share them with our employees.

Please contact me directly at repmgr@aldemar.gr if you ever consider to return, I would be pleased to assist you with bookings or any other inquiries.

Best wishes,
Tamarova Alina
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Bardzo rozległy, cudowny kompleks niskich zadbanych budynków w spokojnej okolicy tuż przy przepięknej piaszczystej plaży i czystym morzu. Mieszkaliśmy w bungalowie ze współdzielonym basenem. W pokoju na wyposażeniu kapcie, ręczniki basenowe i szlafroki. Mieliśmy skromny ale zadbany pokój z bezpośrednim wyjściem do basenu, prywatne leżaki i komplet ogrodowy. Basen bardzo czysty, codziennie czyszczony, w otoczeniu zadbanej zieleni. Duża część pokoi ma współdzielony basen, a dodatkowo można korzystać z 3 wspólnych basenów, przy których znajdują się bary i odbywają się bardzo dobre animacje. Przy wspólnych basenach pracują ratownicy, zwracają baczną uwagę szczególnie na dzieci. Do dyspozycji zjeżdżalnia, wysoka ale bezpieczna. 2 główne restauracje i 1 bardziej fast foodowa (zdjęcie pochodzi z restauracji fast food), wszystkie serwują przepyszne, w większości zdrowe potrawy, na tyle smaczne, że nie skorzystaliśmy z vouchera do restauracji greckiej i włoskiej. Kilka barów plażowych, na plaży hotelowe leżaki w połowie puste. Przy basenach leżaki w wystarczającej ilości. Teren hotelu jest na tyle rozległy, że nie ma nigdzie tłoku, na basenach po kilka osób, dopiero wieczorem wszyscy zbierają się przy animacjach pijąc drinki. Przy recepcji tablica z informacjami na temat poruszania sie po okolicy i okolicznych atrakcjach. I to co chyba najlepsze: bardzo widowiskowe wieczorne animacje!!! Cały zespół animatorów dawał z siebie wszystko, żeby rozgrzać gości Wszyscy pracownicy kompleksu pracują w pocie czoła na 200% zaangażowania!!! Podsumowując: spędziłam w tym Hotelu wspaniały czas, zdecydowanie zbyt krótki aby się nim nacieszyć, hotel z niezwykłą starannością dba o swoich klientów, nie można niczego k, proszę aby się nie zmienił!! Chyba wrócę za rok

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, saban02
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Olympian VillageOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear saban02

Let me thank you for taking your valuable time in sharing your feedback. We are pleased to note that your experience during the recent stay met your expectations and that you had a pleasant and comfortable stay with us.

We are delighted to read your compliments on our team of professionals and I have taken the liberty of sharing your lovely feedback
We take great pride in creating those memorable moments and special experiences for our esteemed guests.
Hopefully there will be another chance to welcome you at our resort.

With kind regards,
Tamarova Alina
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Bardzo dobry hotel.Pokoje są różne-my trafiliśmy na mniej ekskluzywny.Sprzątanie codzienne.Posiłki bardzo smaczne-powinno być więcej owoców morza.Ciasta przepyszne!!!Okolica hotelu pełna zieleni i zadbana.Animacje na wysokim poziomie:)
W hotelu mnóstwo rodzin z dziećmi.Szczerze polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi-dużo atrakcji dla nich :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze pokoje są w tzw."zameczku"-nowiuśkie:)
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, BeataN383
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Olympian VillageOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear BeataN383

Than you for your time dedicated to review our resort.
We are happy to see, how much you enjoyed your well-deserved holidays. Your kind words for our team are a big motivation to continue giving just the best to our guests.

It was a big pleasure to welcome you and we are already looking very forward to see you again soon!

Kind regards,
Tamarova Alina
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Absolutnie najlepszy hotel w jakim byłem. Udało mi się go zarezerwować rok wcześniej w super cenie. W tym hotelu wszystko było cudowne. Mnóstwo basenów, dużo barów. Dla mnie najważniejsza jest plaża, a ta była przepiękna. Czysta woda, mnóstwo miejsca na leżakach, klimatyczny bar. Możliwość bezpłatnego korzystania z kajaków i rowerków. Jeśli chodzi o restauracje to jest ich kilka. Wszystkie otwarte wieczorem. Polecam przepiękną restaurację włoską, postawioną na palach. rezerwacja wcześniej. Kolacje główne przepyszne. Hotel to małe miasteczko, z marketem, sklepami z pamiątkami. Byłem już w wielu krajach: Turcja, Grecja, Egipt, Kanary, ale takiego wspaniałego hotelu jeszcze nie miałem. Możliwość wypożyczenia samochodu za 40 euro,. U rezydenta wycieczka np na zakynthos ok 85 euro. Poza hotelem pusto, Kilka sklepików i restauracja
Krótki transfer z lotniska. Do najbliższego miasta Pyrgo można dojechać autobusem.
.Zdecydowanie polecam wszystkim ten hotel !!

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokój 0901, zaraz przy jednym z basenów, oddalony 500 m od plaży, ale bardzo sympatyczny
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, danielos7608
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Olympian VillageOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear danielos7608

Thank you very much for your time dedicated to such detailed review. Your comments are already shared with all our personnel and they are much appreciated. Satisfaction of our guests is our primary concern and we are very glad when we achieve a positive result. Your kind remarks encourage us to continue the good and hard work, assuring you of our best of attentions and quality services at all times.It was a big pleasure to welcome you and we are already looking very forward to see you again soon!

Best Regards,
Tamarova Alina
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Hotel Aldemar Olympian spełnił nasze oczekiwania. Jedzenie jest bardzo dobre, wszędzie dba się o czystość. Animacje zarówno dla dzieci,jak i dla dorosłych na najwyższym poziomie. Pokój wygodny, w łazience zarówno prysznic,jak i wanna. Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, anetka676
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Olympian VillageOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear anetka676

Thank you for letting us know how much you enjoyed your stay at Aldemar Olympian Village. We take great pride in making everyone feel welcomed. Satisfaction of our guests is our primary concern and we are very glad when we achieve a positive result.
Your kind remarks encourage us to continue the good and hard work, assuring you of our best of attentions and quality services at all times.
We look forward to seeing you on your next trip to Greece.

Kind regards,
Tamarova Alina
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji