Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 213)
Filtruj recenzje
2 213 wyniki
Oceny podróżnych
1 242
609
220
100
42
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 242
609
220
100
42
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 2 213 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Bardzo dobry hotel.Pokoje są różne-my trafiliśmy na mniej ekskluzywny.Sprzątanie codzienne.Posiłki bardzo smaczne-powinno być więcej owoców morza.Ciasta przepyszne!!!Okolica hotelu pełna zieleni i zadbana.Animacje na wysokim poziomie:)
W hotelu mnóstwo rodzin z dziećmi.Szczerze polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi-dużo atrakcji dla nich :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze pokoje są w tzw."zameczku"-nowiuśkie:)
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, BeataN383
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Olympian VillageOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear BeataN383

Than you for your time dedicated to review our resort.
We are happy to see, how much you enjoyed your well-deserved holidays. Your kind words for our team are a big motivation to continue giving just the best to our guests.

It was a big pleasure to welcome you and we are already looking very forward to see you again soon!

Kind regards,
Tamarova Alina
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Absolutnie najlepszy hotel w jakim byłem. Udało mi się go zarezerwować rok wcześniej w super cenie. W tym hotelu wszystko było cudowne. Mnóstwo basenów, dużo barów. Dla mnie najważniejsza jest plaża, a ta była przepiękna. Czysta woda, mnóstwo miejsca na leżakach, klimatyczny bar. Możliwość bezpłatnego korzystania z kajaków i rowerków. Jeśli chodzi o restauracje to jest ich kilka. Wszystkie otwarte wieczorem. Polecam przepiękną restaurację włoską, postawioną na palach. rezerwacja wcześniej. Kolacje główne przepyszne. Hotel to małe miasteczko, z marketem, sklepami z pamiątkami. Byłem już w wielu krajach: Turcja, Grecja, Egipt, Kanary, ale takiego wspaniałego hotelu jeszcze nie miałem. Możliwość wypożyczenia samochodu za 40 euro,. U rezydenta wycieczka np na zakynthos ok 85 euro. Poza hotelem pusto, Kilka sklepików i restauracja
Krótki transfer z lotniska. Do najbliższego miasta Pyrgo można dojechać autobusem.
.Zdecydowanie polecam wszystkim ten hotel !!

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokój 0901, zaraz przy jednym z basenów, oddalony 500 m od plaży, ale bardzo sympatyczny
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, danielos7608
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Olympian VillageOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear danielos7608

Thank you very much for your time dedicated to such detailed review. Your comments are already shared with all our personnel and they are much appreciated. Satisfaction of our guests is our primary concern and we are very glad when we achieve a positive result. Your kind remarks encourage us to continue the good and hard work, assuring you of our best of attentions and quality services at all times.It was a big pleasure to welcome you and we are already looking very forward to see you again soon!

Best Regards,
Tamarova Alina
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Hotel Aldemar Olympian spełnił nasze oczekiwania. Jedzenie jest bardzo dobre, wszędzie dba się o czystość. Animacje zarówno dla dzieci,jak i dla dorosłych na najwyższym poziomie. Pokój wygodny, w łazience zarówno prysznic,jak i wanna. Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, anetka676
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Olympian VillageOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear anetka676

Thank you for letting us know how much you enjoyed your stay at Aldemar Olympian Village. We take great pride in making everyone feel welcomed. Satisfaction of our guests is our primary concern and we are very glad when we achieve a positive result.
Your kind remarks encourage us to continue the good and hard work, assuring you of our best of attentions and quality services at all times.
We look forward to seeing you on your next trip to Greece.

Kind regards,
Tamarova Alina
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Witam. Właśnie wróciłem z 2 tygodniowych wakacji w Aldemarze i kilka refleksji. Jechałem z duszą na ramieniu bo ofertę pobytu kupiłem na 4 dni przed wylotem. Dziwiło mnie, skoro hotel ma takie dobre opinie to czemu sa wolne miejsca. Na szczęście na miejscu było duże i przyjemne oczarowanie. Po pierwsze - ogromny teren hotelu. W ogóle nie czuje się tych tysięcy turystów. Po prostu oni znikają w tej masie terenu :)
Plaża - piękna, piaszczysta i szeroka. O każdej porze dnia spokojnie można było znaleźć wolny leżak. To mnie bardzo zdziwiło, bo niby sezon, a leżaków od cholery wolnych.
Pokój - duży i fajny w budynku zaczynającym się od numeracji 9. Nie bierzcie pokoi z numerami zaczynającymi się od 6 i 7 - są one dość stare i chyba dawno nie odnawiane. Mijaliśmy te budyneczki i wyglądały tak sobie.
Baseny - jest ich od groma. My za naszym budynkiem, dosłownie 5 metrów mieliśmy duży basen z barem. Nigdy tam nie było kolejek i spokojnie można było poleżeć z drinkiem w ręku, a dzieciaki co chwila po lody :)
Jedzenie - monotonne ale da radę.
Animacje - do bani. Jest ekipa na miejscu, która robi jakieś tańce i inne wydziwiania, ale poziom słabiuteńki.
Dyskoteka dla dorosłych - nie ma. Ale przed hotelem jest tawerna i tam do 2, 3 w nocy muza nawalała, więc coś się tam działo.
Alkohole - tu przeżyłem mały szok. Wszelkie drinki na oryginalnych napitkach. Pierwszy raz się z tym spotkałem. Nie tam jakieś lokalne podróbki, tylko normalna tequilla sierra, metaxa, czy stolichnaja :)
Okolica wokół hotelu - nic się nie dzieje. Przed hotelem z 5 sklepików, w tym 2 z kożuchami dla Rosjan i tyle.
Wycieczki - nie ma żadnych ofert okolicznych biur. To zaskoczenie in minus, bo zakładałem, że coś taniej uda się wyrwać niż od rezydentów TUI. Ale nie dało rady.
Ja brałem 2 wycieczki od rezydentki z TUI - Zakyntos (bardzo polecam, super wycieczka i super Bożenka - przewodniczka) oraz do Aten (nie polecam - wszystko na szybko, w pośpiechu, 1,5 godziny wolnego czasu w mieście łącznie z jedzeniem), korki i program pobytu mocno nikczemny. Fajna tylko była Pani Kinga - przewodniczka.
Turyści w hotelu - masa Rosjan i Włochów. Sporo Polaków i pepików :) Generalnie wszystkie animacje w języku włoskim i rosyjskim.
Sprzątanie: codziennie, chociaż ja rezygnowałem czasami z Room service jak chciałem sobie spokojnie pospać :)
Generalnie: polecam ten hotel z czystym sumieniem. Jasne, że ktoś mógłby się przyczepić do starej fugi w łazience czy czegoś tam. Ale ja nie należę do osoby zwracającej na to uwagę. Więc pełen relaks. Polecam z czystym sumieniem :)

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tour440881
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Olympian VillageOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Tour440881

We would like to thank you for the kind and encouraging comments from your experience in our hotel.
We are more than pleased to know that our hotel and services exceeded your expectations and your appreciating comments fill us with pride. Your comments are already shared with all our personnel and they are much appreciated. Satisfaction of our guests is our primary concern and we are very glad when we achieve a positive result. Your kind remarks encourage us to continue the good and hard work, assuring you of our best of attentions and quality services at all times.

Kind regards,
Alina Tamarova
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Od pierwszego momentu hotel robi bardzo dobre wrażenie, dalej jest tylko lepiej. Mimo tego, że jest sporym obiektem i przyjmuje wielu gości, ilość basenów i długa, szeroka piaszczysta plaża sprawiają, że nie jest tu tłoczno, a nawet jest kameralnie. Personel bardzo miły, z każdym dogadaliśmy się po angielsku. Jedzenie bardzo dobre i dobrej jakości. Na alkoholu także nie oszczędzają, drinki i wino bardzo smaczne.
Jedyny minus to właściwie ceny w sklepach i butikach na terenie kompleksu, przyprawiają o zawrót głowy. No i jeszcze lokalizacja, dookoła obiektu nic nie ma. Ogólnie bardzo polecam, w sam raz na wakacyjny "plażing i smażing".

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 749grzegorzb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Olympian VillageOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear 749grzegorzb

Thank you for letting us know how much you enjoyed your stay at Aldemar Olympian Village. We take great pride in making everyone feel welcome. Satisfaction of our guests is our primary concern and we are very glad when we achieve a positive result.
Your kind remarks encourage us to continue the good and hard work, assuring you of our best of attentions and quality services at all times.
We look forward to seeing you on your next trip to Greece.

Kind regards,
Alina Tamarova
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji